Şimdi Ara

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
16
Favori
11.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yerler parke hocam ama halı var hazırda , çocuk odasına yeni halı almak şartıyla eski halıyı ben aldım
  • Pinteresti kurcala hocam, güzel fikirler elde edebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Pinteresti kurcala hocam, güzel fikirler elde edebilirsin.
    Pintereste bilerek bakmıyorum hocam kafam karışır yoksa , daha özgün birşeyler çıksın istiyorum böylece maliyeti de düşürmüş olacağım. Pintereste bakarsak ayvayı yedik girdimmi çıkamam ordan
  • Duvar rengini değiştirme bence. Beyaz hem ferahlık katar hem de geniş gösterir odayı. Ayrıca duvara ledlerle ışık yansıtınca beyaz duvarda daha iyi durur. Çalışma anında da içini karartmaz beyaz renk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aikido_oreo kullanıcısına yanıt
    Kasayı duvara sabitlemek iyi fikirmiş beğendim

• Alacağınız ürünlerin linkini eklerseniz iyi olur hocam, yaptığınız değişiklikleri de fotoğraflarsanız fikir edinmiş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aikido_oreo

https://hardforum.com/threads/post-your-workstations-2019.1974998/
    wow. cok kötü seyler var

en kotusuyse ikincisi. adam gitmiş monitorun iki yanına lamba koymus. lan onlar acikken pcye nasıl bakacaksın. ekranın tepesine kasa sabitlemek ayrı bir acayiplik ornegi. kasa guzel ama. aynı kişinin yan tarafta bir masası var onu da pencerenin onune koymus..

• hocam öncelikle gereksiz kalabalıktan arın sade şık bir oda tasarla kafanda.

raf dizilimi cok önemli çizdiğin masa güzel geniş kasa, monitörün sağında da durabilir masanın yanında. önemli olan masanın geniş olması.

ev seninse, kira değilse kablolamaya cok dikkat et kablo kanalları aç pimaş al, kablo düzenleyici al, kablo kanalı al. gereksiz kabloları gözden kaybet burası cok önemli eğer kablolar çirkin durursa hevesin kacar.

bilgisayarın, kasanın üstünden resim, biblo gibi şeyleri kaldır bibloları raflara koy. 2-3 tane ekipman kutusundan kendine dekor yapabilirsin.

son olarak en önemli 2 şey ise 1 tane minik kaktüs falan kesinlikle al raflardan 1 tanesine yerleştir ortamın havasını değiştirecektir.

en önemli 2. şey ise rgb led şerit alıp masanın arkasına led şeritler gözükmeyecek şekilde yapıştırman. bunun için xiaomi yeelight ya da philips hue bakabilirsin.

uzun vadede kullanacağın için zamana yay gerekirse para harca bakınca imrenilecek bir oda olsun.

sade ve şık olsun gereksiz kalabalığı kaldır muhakkak.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: webnettr

Alacağınız ürünlerin linkini eklerseniz iyi olur hocam, yaptığınız değişiklikleri de fotoğraflarsanız fikir edinmiş oluruz
    www.hepsiburada.com
    Gamepower Calypso Siyah Optik Mekanik Su Geçirmez Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-calypso-siyah-optik-mekanik-su-gecirmez-oyuncu-klavye-mavi-switch-p-HBV00000EK9ZD

www.hepsiburada.com
    Gamepower Rgb100 Rgb Oyuncu Hard  Mouse Pad Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-rgb100-rgb-oyuncu-hard-mouse-pad-p-HBV00000A5037

www.hepsiburada.com
    James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/james-donkey-712-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-pm-HB00000FJOMQ

İnternetten duvar tellerini aldım, başka alacak kalmadı şuanda. Şu çevre birimleri var ışıklı egzantirik şeyler.Ürünler aşırı üst seviye değil bende aşırı üst seviye değilim uygun fiyatlı performans artık

Masa altı için led önerisi bekliyorum , onuda alalım bitsin. Sonrası aksesuar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 12 Eylül 2019; 19:26:52 >

• AvriL kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediklerin ampül , odada asmatavan gizli ışık var ama malesef ledleri mavi ruh hastası müteahhit dolmuş gibi yapmış evi.

O ledi kullanmayayım ben , masa altına led yapıştırayım diyorum önerin var mı ? Ne kalite de birşey olmalı ?
  • Evde 4 duvar tavan beyaz biraz renk girmeyi düşünüyordum , sadece 1 duvara. Ama ozaman şu işleri halledince bir bakayım olmadı 2 saatte boyarım zaten. Kasayı yan bir şekilde koymayı düşünüyorum masanın altında ayrı bir parça yaptıracağım. Şuan kullandığım masanın malzemesi raflara ve ona gidecek yani ona da para vermeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Pintereste bilerek bakmıyorum hocam kafam karışır yoksa , daha özgün birşeyler çıksın istiyorum böylece maliyeti de düşürmüş olacağım. Pintereste bakarsak ayvayı yedik girdimmi çıkamam ordan

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman duvar rengine desenine dikkat et derim. Odayı çok değiştiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kurumsal bir firmada santiyeciyim az cok elinize malzeme gecer mesela bir kablo makarasinin usune cam kestirip aydinlatin odanin diva ustu elekrik tesisatini eski su borularindan gecirin falan bu tarz islerin elinizden gelmesi lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın arkadaşlar.

www.nanokatalog.com
    LogiLink KAB0039 kablo birleştirici Siyah 10 adet Kablo bağları KAB0039 - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/logilink-siyah-10lu-kablo-baglari

www.hepsiburada.com
    Kama Şerit Led İç Dış Mekan Silikonlu Kumandalı 16 Renk 5 Mt Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kama-serit-led-ic-dis-mekan-silikonlu-kumandali-16-renk-5-mt-rgb-p-HBV00000393Y4

urun.n11.com
    Şerit Led Rgb 44 Tuşlu Kumandalı 5050 Smd 5metre 3 Çip Tam Set - n11.com
    https://urun.n11.com/serit-led/serit-led-rgb-44-tuslu-kumandali-5050-smd-5metre-3-cip-tam-set-P229367475

Şunlar hakkında bilgisi yada tavsiyesi olan var mı ? Dün almam lazım dı geç kaldık , neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 13 Eylül 2019; 9:31:15 >

• Masa işini hallettiniz mi ?
    Bende arıyorum 70-80 cm ye 180-200 cm ebatlarda ?
  • Masa tablasını elde kalan 85x175 bir parçayı aldım ücretsiz mobilyacımdan , yarın sabah 5x5x200 lük ahşap dilimlerden alıp ayak yaptıracağım , biraz işim var sonra masa hallolmuş olacak inşallah
  • Size tavsiyem bir elektronikçiye gidip ordan almanız,isteğiniz şekilde tavsiye almış olursunuz,görebilme imkanınız olur.Genelde metresi 15 lirayı geçmez,böyle satılan paket ledler tek çiplidir genelde düşük parlaklıkta yanar, 3 çipli denilenler daha parlak yanar ve uzun ömürlüdür.

• Boş durmuyoruz geldik mobikyacı ya ayakları hallediyoruz 5x5 ağaçtan ayak kesiyoruz

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

• Takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.