Şimdi Ara

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
16
Favori
11.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla ne derlerse desinler. şuan laptop kullanıyorum. zamanında oyuncu faresi diye 30 liraya çok güzel bi fare aldım everestin. hala daha sapasağlam şuan 60 lira olmuş. 70 liraya da alıcısı kuvvetli bi kablosuz mekanik klavye almıştım. bunlar bana yetiyor. ufacık fareye sırf üstünde canavar logosu ve ışığı mışığı var diye 500 lira bayıyolar heleki mousepad'lere bin veren var. şuanki padim 4 lira.
  • UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

Yüklendim geliyorum eve 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 15:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Allah sana yeter
    Bu çok inceydi

Düğünde hediye gelmişti yıllardır duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıldı01

Bu kafama yattı maliyeti de yok , duvara bir bant yapıştırıp deneyeyim, alçısıda boyasıda baya dandik evin çünkü
  • Hanım bu odayı kullanmama müsade etmedi yandaki odayı verdi burayı çocuk odası yapmaya karar vermiş

Masa için proje çizdim güzel olacağa benziyor

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

Yorumları bekliyorum

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Bende gaming ekipman dizdim , günümüzün hızlı genci olabildim mi hocam
  • UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hanım bu odayı kullanmama müsade etmedi yandaki odayı verdi burayı çocuk odası yapmaya karar vermiş

Masa için proje çizdim güzel olacağa benziyor

Yorumları bekliyorum
    İlk cümle çok hüzünçlü ya.

• Ikeanin teshir bilumunden bulavilirsiniz birseyler ama rgb led aydinlatma falan lazim olacak ayrica 1 milyoncylardan aksessuvar lar bulabilirsiniz sson olarak pinterest uygulamasinda bir suru yardimci ornekmodel ve diy uygulamalari bulabilirsiniz. Bu arada hayirli olsun en basta soyleyecegimi sonda soyledim amam odanizda mutluluklar bir oneride benden eger fps oyuncusu iseniz askeri silah kutulari gibi kutulara esyalar vs konursa odada cok acajp hava olusturur fpslerdeki cephane kutulari gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Detayli oneri isterseniz ses sisteminden klimaya kadar onerilerde bulunabilirim hatta pcye gelecek elektrik sistemine kadar ama hersey maliyet

• Kolay gelsin hocam

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ne yapalım ben bir oda koparabildiğime şuanda çok mutluyum
    Fazlasında gözüm yok
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Hocam fikirleriniz önemli.

Klavye rgb su geçirmez bir model seçtim hocam, keza kulaklık ve mousepad de rgb seçtim masa üzeri havalı olacak diye düşünüyorum. Şuan kullandığım mouse beyaz ve beyaz ışıklı RGB değil ama çok sırıtmaz diye düşünüyorum sadece kirli temizleyip bir süre kullanmayı düşünüyorum maliyet açısından.

Aydınlatma konusunda önerilere açığım ambiyans olmasını istiyorum ama herşeyde RGB olmasın be hocam , objeleri filan araştırmaya başlamadım henüz. Esasında sıkı FPS oyuncusu sayılmam ama artık şantiye işleri yapamadığım piyasanında kötü olduğu için evde çizim yapıyorum ( içmimari 2D / 3D / Görselleştirme ), şantiye işi olursa ayrıyeten takip ediyorum. Bu sebeplerden ötürü evdeki bilgisayara ve odaya önem verir oldum birde CS:GO ya alıştım , üstüne birde kutu açtım şansıma pıçak çıktı iyice heveslendim

Bu arada çok pahalı olmasın diye 2.elden ses sistemi bakacağım ama şu odayı bir taşıyayım masa ayaklarını yaptırayım malum hanım diğer odayı verdi iş çıktı eşyaları taşıma işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 12 Eylül 2019; 12:21:34 >

• quote:

Bende gaming ekipman dizdim , günümüzün hızlı genci olabildim mi hocam
    hocam siz de hizlisiniz maşallah
    ama donanim konularinda filan tecrubeli bi abiye benziyosun

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığım klavye razer lykosa , standart kullanımda harika rahat bir klavye , tahmini 8-9 senedir aktif duruyor bu bilgisayarda. Daha başka klavye mouse çok denedim kullandım ama evde kullandığım sistemi teke düşürdüğüm ve hanımın klavyeyi deterjanla silip yazıları mundarlaması sebebiyle, ve en önemlisi artık nasıl sildiyse tuşlara elimin yapışması sebebiyle klavye değişikliği şart oluyor. Yedeğe ayrılma zamanı geldi emektarın. Razer ürünlere baktığım zaman iyi kalite klavye 1000 lira filan. Oda ne ev kirası gibi Bu sebeple o paranın yarısına gibi klavye+kulaklık+mousepad çok daha mantıklı oluyor. yani bence

Bu çin malı dandik vs. diye bazı markalar pek sevilmez isim yapan firmalar sevilir ama çin eski çin değil acayip ilerlemişler , ben destekliyorum iphone satıp huawei aldım , arkadaşa da xiaomi aldık , adamlar işi çözmüş , bunlarda bu gibi iyi üreticiye yaptırılan ürün bulursan çin filan direk alınır bence bakalım tabi gelsinler bir beğenecekmiyiz o da var

• Yerler parke mi yoksa başka bir malzememi
  • quote:

Şuan kullandığım klavye razer lykosa , standart kullanımda harika rahat bir klavye , tahmini 8-9 senedir aktif duruyor bu bilgisayarda. Daha başka klavye mouse çok denedim kullandım ama evde kullandığım sistemi teke düşürdüğüm ve hanımın klavyeyi deterjanla silip yazıları mundarlaması sebebiyle, ve en önemlisi artık nasıl sildiyse tuşlara elimin yapışması sebebiyle klavye değişikliği şart oluyor. Yedeğe ayrılma zamanı geldi emektarın. Razer ürünlere baktığım zaman iyi kalite klavye 1000 lira filan. Oda ne ev kirası gibi Bu sebeple o paranın yarısına gibi klavye+kulaklık+mousepad çok daha mantıklı oluyor. yani bence

Bu çin malı dandik vs. diye bazı markalar pek sevilmez isim yapan firmalar sevilir ama çin eski çin değil acayip ilerlemişler , ben destekliyorum iphone satıp huawei aldım , arkadaşa da xiaomi aldık , adamlar işi çözmüş , bunlarda bu gibi iyi üreticiye yaptırılan ürün bulursan çin filan direk alınır bence bakalım tabi gelsinler bir beğenecekmiyiz o da var
    hocam lafim zaten bu razer filan alan tayfaya su an
    o kadar para bi klavyeye verilirmi ya, millet o paraya 1 ay geciniyo
    Bende de everestin isikli misikli faresi var ama yillar once 17 liraya almistim, klavye hediye, mousepad desen 10 yil once biyerlerden vestelin promosyon mousepadi gelmis onu kullaniyorum hayatimiz beleş yani senin anlayacaginama param olsa is gorecek bi kasa ve monitor, bi tane de mouse ve pad almak isterdim de imkanlar

• Benim klavye yazılar silik yapışıyor , mouse pad çarşafa dönmüş , kulaklık frisby marka 50 liraya almıştım terlemekten kulaklarım küçüldü
    Bazı şeyleri kaliteli alıp kullanmak lazım, düşünüyorum da aslında razer lykosa 8-9 sene olmuş halâ canavar gibi çalışıyor , o sebeple bunlara çok para verenlere kızamıyorumda ben, bunu şöyle düşünmek lazım sen bi passatım olsa diyorsun adam ben passata binersem highline a binerim diyor. Sen 2 sene sonra değiştirmeye kalkıyorsun o 5 sene şıkır şıkır biniyor, gayet normal aslında yani.

Parayı ayarla sen sanada yaparız bir sistem en uzun ömürlü en mantılısından bi kaç kişiye yardım etmişliğim vardır forumda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.