Şimdi Ara

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
16
Favori
11.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kasa Gamepower Hypnos modeli 1.5 sene filan önce almıştım, şuan yeni sistem kuruyorum onda da gamepower warcry kasayı kullandım montaj bitince atarım resimlerini.
  • efsane olmuş.
  • Telefonla çektim kasanın son hali şu şekil

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odanın Son Hali arkadaşlar
    https://forum.donanimhaber.com/3900x-ile-ust-seviye-sistem-toplama-montaj-rehberi-full-argb-kasa-topluyoruz--140720128-3#140726472

UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO EklendiUYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO EklendiUYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO EklendiUYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi

• Muten hocam konunu takip ediyorum, eline sağlık çok güzel. Yakın zamanda ben de masa yaptırtmak istiyorum, sendeki masanın ebatları nedir?
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    180x85 olması lazım hocam ama ayaklar demir olsun mutlaka, ben o kadar ucuza kaçtım ki şuan biraz esneme var. Yaptıracağınızda çizimini yapar atarım ben size.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Valla marangozlardan fiyat almak istiyorum, çizimi müsait olduğunda halledersen çok güzel olur.

Masa büyük olduğu için kaldıramamıştır, ayakları metal ile mi değiştireceksin?
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Şimdilik 2 parça daha kestirip alttan desteklemeyi deneyeceğim fırsat bulunca, sonrasına bakacağım artık. Aslında üst tabla 18mm suntalam direk , onu 30mm masif yapsam bu esneme olmazdı.

Ölçü verip, kafandaki örnek modeli oluşturursan yardımcı olurum, hatta ne kadar tutacağını da söylerim.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Açıkcası senin masayı oldukça beğendim, tam olarak senden kopyalamayı düşünüyordum.

Ölçüleri ise 150x75 yeterli olacaktır bana, ayakları da dediğin gibi yaparım. Ortalama ne kadara patlar ki?
  • Hocam suntalam diyince ben anlamadım, masif panel yaptırmadınızmı masa tablasını, nerde yaptırdınız?

• @Perturbator

Hocam ben parça suntalam buldum bu ölçüde elde kalan bedavadan aldım mobilyacıdan Suntalam dışı pvc esanslı ahşap görünümlü malzeme , içi çer çöp dolgu. Masif panel benim resimlerde gördüğünüz raflar. Onun kalınlığı 30MM yani 3cm filan. Daha mukavemetli bir ürün ama masa tablası olarak kullanmak silme açısından biraz zor oluyor. Ağaç olduğu için direk el kol vs içine çekiyor rengi değişiyor vernik filan atmak lazım.

@EmuRu

Taş çatlasın 500TL tutar, ayakları demir olacak. Statik boya vs istemez düz siyah boya yaptırırsan 300TL ye tamamını halledersin muhtemelen.
  • Vay be
  • Aradığım konu beyler bende liseliyim oyuncu odasi yapmaya karar verdim boyle isikli misikli pavyon havasinda bide yanina kanepe atip uyumayi planliyom

• Ama 35 bin tl tutuyo düz hesapta

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Vay be
    hocam şu pc masasının arkasındaki ledleri nerden alabiliriz?
  • Gün ışığı Led hocam hwryerde satılıyor en kolay bulacağın Led. Ben öğrenci projesinden söktüm zaten çöpe gidecekti.

• konu takip bende yapacağım böyle birşey..güzel olmuş eline sağlık.

• Konuya edit yapayım

Uygun bir satıcıdan 140x60 boyutunda çam 40mm kalınlıkta aldım.
    Dörtgen 50x50 profilden ayaklar dahil fiyatı idi.

Üstünede 30 liraya gizli raf dediklerinden 3lü raf koydum. Müthiş rahatım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.