Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı Rtx 3070ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

INNO3D RTX3070 Twin X2 ve Palit Nvidia GeForce RTX 3070 Gaming Pro LHR için ne düşünüyorsunuz 13bin tl altı 3070ler. Ya da 14.500e Gainward RTX3070TI PHOENIX var. Ucuz olmalarını neye bağlayabiliriz. Halihazırda tek fanlı 1080ti kullanıyorum ekran kartına yük binen oyunlarda 83 dereceyi görüyorum.

80 derece üstü çalışacaksa sorun değil zaten kartlar bu yüksek derecelerde çalışasak şekilde yapılmıştır diye düşünüyorum.

2.ellere hiç bakmadım bilmiyorum 3070lerle mining yapılmış mıdır? 1080ti'yi da 2.el almıştım 3.yılına girecek memnunum

• fod F kullanıcısına yanıt
    Yuksek modellere gore sicak calisir ve %1-2 arasi performans farki olur oda sicakliga gore degisen boost frekansindan dolayi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yani öyle 2-3bin tllik fark yok

• fod F kullanıcısına yanıt

3 fanlı model bakın 2 fan yeterli gelmeyebilir,palit gaming pro 3080 olanını kullanmıştım sessiz serin çalışıyordu.

• 3070 ler genel olarak sıcak çalışan kartlar değiller. Bunun nedeni ise GDDR6 bellekler, bu bellekler yerine GDDR6X kullanan kartlar yani 3070 Tİ ve üzeri diğer kartlara göre fark edilir ölçüde daha fazla güç tüketiyorlar ve buda haliyle ek sıcaklık olarak geri dönüyor. 3070 lerde ise gerek TDP gereksede bellek türü nedeniyle öyle 100 C lere varan bellek sıcaklıklarına sahip kartlar değiller. Bu nedenle soğutucu farkı, vrm bileşenleri vs fazla fark etmiyor. Olsa olsa dinamik boost hızından oluşan % 1-2 dir daha fazla fark olmaz. 2-3 fanlı modellerden herhangi birini tercih edebilirsiniz. 2.el konusunda ise miningten çıkmamış kart bulmak zor, eğer gerçekten miningte kullanılmamış kart bulabilirseniz yine tercih edilebilir hatta sıfır 3070 fiyatlarına 3080 dahi bulabilirsiniz ama mining işi bozuyor tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.