Şimdi Ara

RX 5600 XT yerine alınabilecek RTX kart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde rx 5600 xt kullanmaktayım 2 yıldır. Ama Nvidia ya geçmek istiyorum. Amd nin yazılım programlarından vs memnun değilim. 5000-6000 TL civarında Nvidia kart önerebilir misiniz?

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Neredeyse 9K fiyatı

• Freasher kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 30 Haziran 2022; 12:18:39 >

Anladım teşekkür ederim, peki bu inventus sitesi güvenilir mi?

inventus
    ZOTAC GeForce RTX 3060 Twin Edge ZT-A30600E-10M RTX3060, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13079&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

hem de en güvenilir

Kusura bakmayın pek bir bilgim olmadığı için yordum sizi de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

estağfirullah eğleniyoruz  

• Bütçe yetiyorsa rtx 3060 alın performans farkı görürsünüz çoğu oyunda rx 5600xt ye göre. Rtx 3050 alırsanız onun performansı elinzdeki karta göre biraz daha geride.

Performans önemli değil biraz daha geride olsun amd kart istemiyorum deniyorsa mesajınızdaki gibi, rtx 3050 de alınabilir onun fiyatı tabi daha uygun.

Bu arada cevaplanmış ama bnde deneyimimi belirtim, inventustan bir çok kez alışveriş yaptım sorun yaşamadım güvenilir bir sitedir.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Letgodan 2. el 3060 ti buldum 9300 TL ye ve takas yapabileceğini belirtmiş. Daha iletişim kuramadım ama eğer takas olmazsa önerdiğiniz Zotac'ı düşüneceğim.

Rica ederim aynı ürünü zotac 3060 ı daha uygun satan yer var linke girin 7.499 TL buraya da bir bakın. O satıcı da iyidir gamers arena ,yanlış görmediysem stokta var gözüküyor.

• yani yazılımın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum ? kartı kurcalıyıp bozuyor olabilirmisiniz mesala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt

En basitinden en son güncellemeyle birlikte ani fps droplarıyla birlikte dırrrt diye sesler gelmeye başladı. PUBG ve Valorant oyunlarında bu sıkıntı mevcut PUBG'de ise siyah ekran ile birlikte çökmeler veriyor. Şu an ise şöyle mümkünse 1 sene önceki sağlam driverlara göz gezdirmek zorundayım.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt

En basitinden en son güncellemeyle birlikte ani fps droplarıyla birlikte dırrrt diye sesler gelmeye başladı. PUBG ve Valorant oyunlarında bu sıkıntı mevcut PUBG'de ise siyah ekran ile birlikte çökmeler veriyor. Şu an ise şöyle mümkünse 1 sene önceki sağlam driverlara göz gezdirmek zorundayım. ++ rx 5600xt mevcut

• Nvidia'nın sürücülerinin çok daha stabil çalıştığı bilinen bir gerçek zaten. 5600'ü çoğu kişi mining için kullanıyordu. Ama kartta üretimden kaynaklanan hatalar mevcut bana göre. İnternete yazıp araştırmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freasher -- 1 Temmuz 2022; 8:1:25 >
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam değerlendireceğim.

• Edit: PNY RTX 3060 satın aldım. 7,190.44 TL fiyatı var güncel olarak. En uygun fiyatı dfs bilgisayarda buldum. Linki ekliyorum. Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum ayrıyeten.

https://www.dfsbilgisayar.com/pny-rtx3060-12gb-xlr8-gaming-vcg306012dfxppb-gddr6-192bit-hdmi-dp-pcie-16x-v4-0-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freasher -- 1 Temmuz 2022; 21:25:7 >

İyi günlerde kullanın fiyat güzel tercih iyi =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur4591 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.