vestelcellden geçenlerin internet hızları limitli gibi sanki farkettiniz mi? başka ttkomlular ile hatta bimcelllilerle hız testi yapın bir fast.com dan |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (98. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi? yoksa başka operatöre mi geçtiniz?
-
Hocam bu konuda izlediğim taktiği şu konuda paylairım buradan bir kaç kişi bu yöntem sayesinde aynı fiyat aynı tarife üzerinden devam etti
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=156698601
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hattı otomatik ödeme de olup bugün ödenmedi diye mesaj gelen var mı? türk telekom kanallarına bakıyorum ödendi görünüyor?
-
Babama da geldi ama fatura çıkmıyor. Sistemde hata olmuştur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Sistem hatası dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir jac gun once sistem bakimdaydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana bugün taahhüt ile ilgili mesaj gelmiş ama daha 6 ay var. başka mesaj gelen oldu mu
Bana gelen giden yok ne yazıyor mesajda?
Banada geldi mesaj 35 gunum var
Vestelcell'den geçirilip geçiş 20 de sıkışan arkadaşların durumu ne oldu? müşteri hizmetleri ilk ay 90 dedi ama taahhüt olmucak dedi.bu durumu daha erken yaşayan arkadaşlar varsa durumları ne oldu 2. Veya 3.fatura ne durumda?
Benim 34 gun kaldi bakalim ne olacak yeni paket oneriside yok
hocam taahhüt bitince smsle olmadı kayıt bırakarak taahhüt yenilemeyi deneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sil süpür gözükmüyor geçiş 12 tarifesindeyim
uygulamayı güncelleyin
-
taahhütü biten arkadaşlar SOZ yazıp 5555'e mesaj gönderip denesinler , belki tutar
-
ben vestelcell 3+3 toplam 6GB tarifesi kullanırken 6gb internetin bittiğini hiç hatırlamam, üstelik internet kullanımım çok dikkatli de değildi. ancak bu geçiş tarifesine geçtikten sonra internet daha hızlı bitmeye başladı, geçen ay ucu ucuna yetti
-
Tesekkur ederim deneyecegim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X