yemedi |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (99. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben ağustos ayında 90,5 lira ödedim , şimdi bakıyorum eylül için 91,21 lira görünüyor ama belli de olmaz bunların işi 27 sinde kesilecek fatura , taahhüt olmadığı sürece böyle diken üstündeyiz bakalım nereye kadar
-
taahhütsüz tarife fiyatı 90tl demişler , dolayısıyla ocak ayına kadar bir artış olacağını sanmıyorum. sonrası belirsiz
-
ben bunlara güvenmiyorum sonuç ortada taahhüt yok istediği fiyatı basabilirler, twitterden yazdım gönderdim , vestelcell mağduruyuz geçebilecemiz paket tarife yok diye , 2 kere arandım , 1.ncinde bilgilerimi aldı 2.ncide teklif verdi.
10 gb 250 sms 1000 dk = 131 tl ( vergi içinde )
15 gb 250 sms 1000 dk = 151 tl ( vergi içinde )
20 gb 250 sms 1000 dk = 167 tl ( vergi içinde )
evimde sınırsız internet olduğu için ve günün çoğunu evde geçirdiğim için 10 GB'lık teklifi kabul ettim.
sizlere tavsiyem taahüt bitince yenileyin yada başka operatöre geçin, bunlara hiç güven olmaz :)
-
usta bu kadar sorun yapacak bir şey yok ortada. sen geçtin ne oldu şimdi? 90tl yerine 130 tl ödemeye başlayacaksın. geçmeseydin belki 5-6 ay belki daha uzun bir süre 90tl'den devam ederdi. yani en kötü ne olabilir, tarifeye zam gelir, sonra duruma göre başımızın çaresine bakarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 24 Eylül 2023; 23:57:10 > -
fiyat değişikliğini önden bildirmek ile yükümlüler. akşamdan sabaha 90dan 190a çekemezler. sms atar bilgi geçerler. baktınız beğenmediniz gidersiniz geçici bimcelle geçersiniz yüksek fatura yemezsiniz olur biter. bimcelle geçmek telekom olduğumuz için 5 dk bile değil
-
bugün turktelekom dan mesaj geldi
26,11 de taahhüdünüz sona erecek
kampanya bitiminde geçiş 20 gb tarifesi üzerinden ücretlendirileceksiniz
-
tamam bilgi veriyor, diyor ki taahütün bitiyor kardeş 20gb ile ücretlendirecem seni ama fiyatı söylemeden geçiriyorum. ben bunu söylüyorum zaten , yetkili kişi bizzat dediği şu taahütsüz fiyat yanlış hatırlamıyorsam 360 tl söyledi ve DİKKAT sana bu fiyatan önceden haberdar etmiyorum diyor.....
benden söylemesi ister hiç birşey yapmadan takılırsınız isterseniz tarife değişirsiniz, karar sizlerin
ha birde yaşadığınız ülke türkiye
isviçre felan değil :) az çok anlayın artık
-
benim taahhütte yarın bitiyor. mesaj geldi :
kampanya bitiminden sonra farklı bir paket - kampanyanız yok ise geçiş 6 gb tarifesi üzerinden ücretlendirileceksiniz diye.
fiyat olmayınca aradım. taahhüt bitiyor yenileyelim diye.
6gb paketi devam edin 235 tl dedi.
yapacak birşsey yok en ucuz tarife 200 tl bizde dediler. tamam o zaman faturasıza geçiş yapayım dedim. bayağı zorladı kalmam için. size özel 200 tl yapalım dediler.
hayır ben 45 tl ye kullanıyordum dedim. bu çok fazla. bir kampanya daha var dedi bayağı uğraştıktan sonra.
6 gb 106 tl. ona da yok dedim.
3 gb 1000 dk 250 mesaj 96 tl son teklif verdi. hayır dedim ve faturasıza geçtim.
6 gb 45 tl bayağı güzeldi. şimdi neye geçeceğimi bilemedim. turkcell in 1000 tl ye 70 gb senelik paketini düşünüyorum.
-
Tahaütsüz fiyat 90₺ normalde. Ona zam yaptılarsa o zaman işler değişir. Açıkcası bana çokta fark etmez. 150₺ aylık veremem kusura bakmasınlar. Geçerim bimcelle sil süpür ne çıkarsa paketsiz yürürüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm taahhüt vermek için bu tarifeye veremiyoruz dedi popüler 10 gb öneriliyor dedi sadece 265 TL cikmiş
bu şekilde devam etmeniz daha mantıklı dedi yakında zam bilgimiz yok dedi...
-
1 yılda 70GB yetecek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5.8 gb flan denk geliyor aylik ki bu yetmesi zor olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya arkadaşlar söylüyoruz arayıp durmayın , şu anda hiçbir operatörde bizim kullandığımız taahhütsüz fiyatlara, taahhüt vererek bile ulaşmanız mümkün değil. benim akrabam yakın zamanda pttcel'de taahhüt verdi 180tl teklif ettiler ama zaten tarifesinin taahhütsüz fiyatı 183tl imiş. kabul etme dedim bitime az kala tekrar arayıp 136tl.ye anlaşmışlar. yani 130-140 tl şu sıralar bulabileceğiniz en uygun teklif olur... o yüzden taahhütünüz bitmiş olsa bile aramayın , zaten arasanız da şu an kullandığınızdan daha iyi bir fiyat alabilmeniz mümkün değil. kullandığınız yere kadar gitsin, ben daha önce yaşadım, eğer tarifeye zam gelecekse önceden sms gönderiyorlar ve sms'de kullanmış olduğunuz tarife ücreti şu tarihten itibaren şu fiyata güncellenecektir vs.. gibi sms geliyor. o yüzden aramayın diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 27 Eylül 2023; 2:3:2 > -
Haklısınız hocam ben paket değişmek için değil aynı tarifeye bu fiyatla bile olsa taahhüt vermek için aradım
Onlarda olmadığını başka paket olduğunu söyledi
Yoksa dediğiniz gibi 100 lira altına yok paket
183müğ tahahhütsüz fiyat her ay arttıracaklar büyük ihtimal bimcell gibi. Yıldırdılar artık her ay yapılan zamlarla insanı zorla tahhüte zorluyorlar.
Suan kullsndigimiz gsm olsun ev internet olsun tahut yaptirmak biraz mantikli geliyor 24 ay en azindan direk 24 olursa sabit oluyor tahutsuz olursa nezaman zam gelecegi asla belli olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar... garip bir durum var. Geçiş 12 Gb tarifesine geçtiğimden beri internet kotam daha hızlı tükeniyor....
eskiden hiç böyle bi sorun yaşamazken bu yeni tarifede acayip bir internet tüketimi oluştu?......
-
bölgenizdeki ortalama tt internet hızı artmış olabilir. hızlı internet daha kaliteli içerik yüklenmesini ve daha çok veri yüklenmesine izin veriyor. bu da data kullanımını arttırıyor.
telefonda çift sim var. biri turkcell biri bu turk telekom. turkcell daha hızlı gidiyor. çünkü sosyal medya kaydırırken daha kaydırmadan alttan yüklenecek kadar hızlı internet. aynı şekilde turkcell kullanırken youtube video kalitesi hemen 1080e geçiyor. tt kullanırken 1080e çok daha geç geçiyor ya da kalıyor 720-480'de.
telefon marka modelinin de etkisi var. turkcell samsung a52'de, vodafone iphone 12'de. aynı videoyu açın youtube da, aynı profili gezin instagramda, iphone daha çok veri çekiyor.
operatörler temizdir demiyorum. yapılabilecek her çakallığı yaparlar. yalnız bu veri kullanımında çok değişken var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X