Bimcell 20 gb'lık tarife 270 TL şu an gayet mantıklı duruyor hocam. Bir de tt'den bimcell'e geçişlee saatler içerisinde oluyor. Sadece direkt geçsem ekstra masraf olur mu onu bilemedim tecrübe eden varsa belki deneyimini aktarır. İstanbul'da maalesef bayiye özel de olsa hiç kampanya yok |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (121. sayfa)
-
-
İyi fiyatmış yani benimki daha iyi ama kampanya yoksa iyi fiyat. Eğer başka ek pakete taahhüt vermediyseniz sadece kullandığınız gün kadar fatura ödersiniz tek şart verilen dakika internet veya sms im hepsini bitirmemiş olmanız geçiş gününe kadar her hangi birtanesi tam bitmiş olur ise tam fatura alıyorlar -
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-buyuk-festival-20gb-235--159231932
Hatlarımın 4'ünüde Turkcell'e taşıdım.
2 hat 10gb+1000dk:185 lira
2 hat 20gb+1000dk:235 lira şeklinde. -
Şu sadece belli şehirlere aktif olan paket mi bu yoksa her şehirde açıldı mı -
Yazdığım mesajın en üstünde konu linkini paylaştım,
Sadece belirli şehirlerde geçerli,ben ist. gebzeye gidip oradaki yetkili bayiiden geçiş yaptım.
Eğer uzatılmazsa yarın,yani ay sonu son gün diye biliyorum.
-
Güncel eylül ayı faturalarını da itinayla sokm... pardon yansıtmışlar, 347.25 lira ödeyecekmişim.
Türk telekoma şikayet bildirimi yaptım, cevap gelsin itinayla THH'ye gidiyorum, olay burada 300-500 tl değil, bildirim yapmadan kafalarına göre zam yapılması.
-
benim eylül 350 bir sonraki 450 diyor soygundan farklı kalmadı bu işin.
-
TT fatura yenileme 27 Ağustos, bir sonraki ayın faturasını görebiliyorsunuz
4 hattım dan 3'ü 27 Ağustos ayında zamlı olarak gördün ve Eylül ayı içerisinde taşıma yaptım.
Bu 3 hattı 5 Eylül'e kadar indirimlli, 5 Eylül sonrası geçiş yaptığım tarihe kadar yeni tarife üzerinden ödedim
Lakin 1 hattım 27 Ağustos'ta bir sonraki yani Eylül ayı faturası 96 TL görünüyordu.
Bende 27 Eylül'e kadar bekledim ve Bir sonraki fatura 347 TL göründü. 29 Eylülde hattımı taşıdım.
Ama bu çakallar faturayı 96 değil 347 koymuş. Kalan 2 günü fatura etmesi lazım
Arıyorum MH anlatıyorum anlayamıyor, deli etti beni
Edit: İkinci olarak Diğer 3 hattıma da 5 Eylül'de zam mesajı gelmişti. Bununda faturası 150 TL gelmiş. 12'sinde yeni operatöre geçmiştim. MH ile görüstüğümde 5 Eylül sonrası bana zamlı tarife yansıtılacak demişti ama onlarda da 150 TL geçirmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 30 Eylül 2024; 13:17:34 >
-
Arkadaşlar 27 Ağustos faturasında Eylül ayı faturası 96 lira görünenlerden caps alan var mı?
Çakallar Eylül ayını 96 gösterip 347 alıyor.
-
Çakal demek hafif kalır,orul orul ..... .........(boşlukları neyle dolduracağımızı hepiniz çok iyi biliyoruz)
Fatura kesiminin sen ilk günü bana güncel fatura tutarımı 347-450 her neyse gösterseydin,sorun yok.Ama sen Fatura kesiminin başından 26'sından bir sonraki ayın 25'ine kadar 97 lira gösterip,fatura kesimine 1 gün kala 347-450 lira yapıyorsun.
Bana ve hepimize geçtiğimiz ay başında güncel fatura tutarımı zamlı olarak gösterseydin zaten ben hemen numaramı taşırdım,neden 1 ay daha bekleyeyim.
Ama maalesef BTK-TELEKOM elele,şikayetlerimizden bir şey çıkacağını düşünmüyorum.Gelişmiş bir ülkede kazanılmış haklarımız bize iade edilir,ve ilgili telekom kurumuna tüketiciyi yanıltmaktan okkalı bir ceza verirlerdi.
-
Ekran görüntüsü almışmıydınız
-
Maalesef hocam,
Böyle bir adilik yapacaklarını hangimiz tahmin edebilirdik ki!
-
80 tl ödediğim geçiş 6 gb tarifesi bu ay 310 tl geldi.tam bir insafsızlık.....
başka operatöre geçilebilecek uygun tarife varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deger1i -- 13 Kasım 2024; 23:51:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X