Şimdi Ara

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.414
Cevap
89
Favori
203.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki hattı mı netgsm e geçirdim kendimi turkcell en düşük tarifeli pakete geçirdim geri türktelekoma dönme başvurusu yaptım, hatta netgsm e geçirdiğim bu hattı da türk telekoma geri geçirdim cumartesi geçecek ikiside
    Ankara antares avm deki türktelekom da bayiye özel tarife vardı 10gb 1000 dk 175 tl her ay da haftalık 5gb salla kazan garantisi varmış ona geçtik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EyvAllah hocam,en mantıklısını yapmışsınız.

Peki NetGsm'de ne kadar aktif kaldı hattınız,yani numara taşımadan ne kadar süre sonra tekrardan telekom'a geçtiniz.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    5 gün filan o da tarifeyi bulma sürecinden dolayı mesela ben kendi hattımda bu sabah Turkcell e geçtim cumartesi de türktelekoma dönüyorum tekrar

• muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

Önceden numara taşımada 1 ay minumum kalma süresi vardı,o sınır kalktımı şimdi?

Türktelekom bayi kendi gönderdi Turkcell e geç açılınca bana gel dedi valla detay bilmiyorum

Şimdiye kadar bütün operatörleri tecrübe edecek kadar çok uzun süre kullandım.

Al birini vur ötekine,hepsi mevcut müşterisine üvey evlat muamelesi yapıyorlar.

İlla uğraştırıp git-gel yaptıracaklar.

Evet bi de 1 ekimde meclis açılınca operatörlere müdahale gelecekmiş zam oranları bundan sonra enflasyon + %20 yi geçemeyecek diye bi söylenti var inşallah doğru çıkar

Fatura kesim tarihim bugündü 96 gözükürken birden 347 oldu. Saçmalığa bak, ay boyunca 96 diye kullandım belki. Buna itiraz etsem şikayet etsem bunları bir faydası olur mu

Hocam,normalde olması gereken o,Telekom müdürü tarifelere %400-500 zam yapmış,utanmadan damacana su hesabı yapıyor.

Ama son zamanlarda bu milletin hayrına hiç bir şey olmuyor.

Gençlerimiz ve çocuklar hariç kimsenin yüzü gülmüyor.

Malum kaymak tabaka hariç.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Ben normalde eylül ayı sonrası biliyordum,yani 26'sı fatura kesim tarihi,

ama detayları incelediğimde bu ay dahil gözüküyor,

halbuki geçtiğimiz ayın 26'sından bugüne kadar 97 lira gözüküyordu.

Tam telekoma yakışır bir şerefsizlik örneği 

Hep birlikte müşteri hiz. arayıp BTK'ya şikayet etmek lazım.

• Vestelcell den kalan tarifeye neden taahhüd yapamıyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel cell zamanından taahhudum bıttıgı halde devam ettiğim Faturalıda 20GB suankı adı geçiş 20GB olmuş tarifem için 104tl gıbı gozuken fatura bugun 450tl gözüküyor? kendı kendıne tarıfe değiştirmişler bunlar hemde hıc haber vermeden ben tesadufu bugun gordum. buna nasıl bır ıtırazda bulunabılırız? yada sizin alternatif önerileriniz ne olur? hangi tarıfeye gecelım? tecrubelı arkadaslardan bılgı paylasımı rıca edıyorum...

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki veya yukarda da olabilir 😅 mesajları okursanız şikayet vb herşey denedik sonuç.yok başka operatör e güzel tarifeler ile geçiş şu an en mantıklı olanı. Araştırmanızı tavsiye ederim bazen bayilere özel kampanyalar oluyor ki ben ona geçtim 4-5 mesaj önce detaylarını yazmıştım

• texmo kullanıcısına yanıt

ek paket menüsü (internet-sms vs.) 3, sonra da 0

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Kimi nereye şikayet edeceksin hocam,BTK'da bunların yanında,

minareyi çalan kılıfını hazırlar bunlara cuk oturuyor.

Dün aradım zat'ı muhterem telekomu,dedim 4 hattım var,bana hiç bir haber vermeden 97 lira gelen tarifemin aylık ücretini %500 artışla 450 lira yapmışsınız.Papağan gibi hep aynı cevaplar;yok hattınız tahahütsüz,dedim tahahütsüz olduğu için size resmi enflasyon %65 iken %500 zam hakkı mı veriyor?

Bana özel fiyat teklifiniz var mı dedim?450 liralık bir paket var diyor.Zaten güncel faturam 450.

Ayrıca fatura kesim tarihi malumunuz 26'sından 26'sına,geçtiğimiz ayın 26'sından 25 eylül'e kadar 97 lira olan güncel fatura tutarım,hesap kesim tarihi olan 26 eylülde 450 lira oldu,müşteri hizmetleri sus,pus görmedim-duymadım-bilmiyorum.Dedim bu resmen hırsızlıktır,müşterinizi salak yerine koymaktır.BTK'ya şikayet edicem sizi gene sus,pus dedim nasıl bir firmasınız,ortada da bir hata var,ne bunu kabul ediyor,ne de özür diliyorsunuz.İçimden Allah belanızı versin deyip kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 28 Eylül 2024; 14:50:10 >

hocam BTK ya yazdığınız şikayet metnını bızde ıletelım bır elin nesi var iki elin sesi var misali çoğalalım. gercekten de 100tl lık fatura nasıl olduda bır anda 450tl oldu? hemde haber verılmeden önceden uyarılmadan?

• Geçen ay 285 lira olan fatura, yeni faturada 365 lira olarak başladı. 85 liradan iki kere zam gördü. Bu nasıl bir kafadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Ozamanda 365 lira idi 27 sinde değil 5 inde zam yaptılar o yüzden 3 haftalık fiyattı maalesef

• Benim de fiyat 450 oldu. Uygun bir tarife çıksın diye beklerken hiçbir öneri gelmiyor kaç gündür. Kocaeli'nde ki ile özel pakete de geçemedim fırsat olmadı. Sanırım bimcell'e geçip devam edeceğim biraz.

Tecrübeli arkadaşlar aktarırsa sevinirim. Fatura kesim tarihim 27'si direkt bimcell'e mi geçiş yapmalıyım yoksa önce faturasıza mı geçiş yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Faturasızda 2-3 gün dayanamazsın çünkü ya hiç dakikasız internetsiz olacaksın ya da faturasız da en ucuz yükleme 200 olmuş ki zaten bimcelle geçene kadar 10 gün geçse 450 nin 1/3 ü olan 150 ödersin ama bayilere tarife sorun Ankara'da eşime 10 gb 1000 dk 175
    Kendime 20 gb 1000 dk 230 a geçtim türk telekomda ama mecburen başka operatöre git gel yaptım

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.