< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (119. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Netgsm sitesinde Akbank'ta yok ama ben az önce Akbankı denedim sms geliyor
İlginç bir şekilde ösym görevli işlemlerine girmek istediğimde sms gelmedi
Ama onu da mobil uygulama indirip doğrulama yaptım o da çözüldü
-
Qnb bankası kesinlikle yok bankadan da teyit ettim ama gelecekmiş en kısa zamanda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam normal sms'ler geliyormuş güvenlik doğrulama sms'leri gelmiyormuş öyle yazıyordu sitesinde
-
Hocam ben Naysa para yükledim
Sonuçta o da güvenlik sms olması lazım ve sms geldi
Yine direk alışveris yaparsam yazarım ama sanki önceki mesajlarda biri daha yazdı oluyor diye
-
Nays zaten İş bankasının ve Netgsm'in anlaşmış olduğu bankalardan,
Dolaysıyla güvenlik sms'lerinin gelmesi normal.
-
Ek paket sunup onayliyorsan 1 e bas diyor, bu şekilde kitleme yapıyorsa , sakat ,canlı bağlanma sunmuyor
Hayır öyle değil
Akbank kartım naysa ekli, akbank hesabımdan para yüklemek istediğimde akbanktan onay sms geliyor
-
Hocam haberiniz olsun
Benim 2 hattın kargo parasını iade ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E-KUTUyoutubeHerkese merhaba, E-kutu’nun bu bölümünde uzun süredir bir çok yorum aldığımız Netgsm’in uzun dönem test videosu var. Netgsm’in iyi yönleri, kötü yönleri, çok kötü yönleri, mükemmel yönleri neler? Keyifli seyirler… Bir önceki Netgsm videomuzu izlemek isterseniz 👇🏻 https://youtu.be/u2Ppn-bn8ZA?si=_wCoxF4drLxs0sAnhttps://www.youtube.com/watch?v=uRpGceuiNek
-
daha uzun süreceğini umut etmiştim. fatura 347tl olarak gelecek bu ay. geçtiğimiz ay 96tl idi. bu artırımın önceden bildirilmesi gerekliliği konuşulmuştu burada. tüketici haklarına gitsek iade alır mıyız farkı acaba.
-
BTK dan bir sonuç çıktı mı hocam?
-
Yok BTK Türk Telekom a yönlendiriyor ve sonuç hep aynı. Hatları netgsm e taşıdım bi hat kaldı onunda bu 5 günde bişey yapacam bakalım
Hocam bende destege yazdim 2 defa ama dönüş yapan olmadi.. ne yapmam gerekiyor acaba..
MH leri çok iyi aslında benim 3-4 gün önce yattı, üstüne bugün aradılar
Uygulamadan kayıt açıldı mı er geç dönüş yaparlar
-
Tekrar destege yazdım bakalım.. teşekkürler hocam
BTK'ya yazdım ben hiçbir şey çıkmadı, oraya verdikleri cevapta son ay faturanızda gerekli bilgilendirme yapıldı , faturanıza baktınız mı ? diye dalga geçer bir cevap yazmışlar. evet son faturada bilgilendirme yapılmış olabilir ama kime fatura gidiyor ki? e-maile bile fatura göndermiyorlar artık.
her neyse ben de 2 hattımı turkcell festival kampanyası 185tl 10gb olan pakete taşıdım. bazı illere özel eylül sonuna kadar devam ediyor. aslında vodafone 'da 173tl ama onda net bitince otomatik durma özelliği yokmuş. turkcell'de bu özellik ücretsiz olarak aktif edilebiliyor. 25 eylül itibariyle nmt işlemi tamamlanacak insallah
-
4 hattımdan sadece 1'ne geçen ay zam gelmişti,
26'sı fatura kesim tarihi,bakalım diğer hatlarımada bu ay zam gelecekmi.
Bu arada vay arkadaş ya,onlar nasıl fiyatlardır?
El insaf %300-400 tarife zammı mı olur.
Bütün operatörlere baktım,bu fırsatçılıktan öte adam silkmektir.
-
20gb geçiş paketindeki diğer hatlarımada beklediğim zam geldi maalesef.
90'liradan 347 lira oldu.Hasırt Di Bilekbord.
Varmıdır güncel tarife önerileriniz,
Sizler hangi operatör tarifelerine geçtiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X