Şimdi Ara

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.414
Cevap
86
Favori
203.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taahhütum bitti. şuan kullanmaya devam ediyorum 90₺ civarı fatura çıkacak gibi. Bu konuda bir sorun yok fakat taahhütum bittikten sonraki günlerde internet hızı bariz şekilde yavaşladı. Bana mi öyle geliyor anlamadım fakat sanki internet hızım kısıtlı olarak yavaslatildi. Bezdirmeye mi çalışıyorlar anlamadım. Benzer durumda olan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) bu ay icinde bitecegi icin turk telekom bana bu tarifeyo sundu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Hayko M kullanıcısına yanıt
    Bezdirmek değildir tabiki
    Taahhüte mecbur etmek içindir, tahminimce
    MH yi arayıp uygun teklif varsa taahhüt verip TT ile devam etmek istediğinizi söyleyin, şansınıza artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Bende az once vodafone gecis talebi yaptim aninda 0555 li telekom merkez beni aradi... Bi teklifi sundu... Dedim 100tl ye varsa guzel 20gb bisey buyrun, dedi yok...dedim ohalde merhaba vodafone .D karari verme sebebim bodrumda telekom cekmiyo bulundugum yerlerde.. vodafonelular memnun.. gectim gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 16 Ekim 2023; 15:43:56 >
  • mefairo M kullanıcısına yanıt
    cofu yerde hiz dusuk onu belirteyim cekim konusunda vodafone iyi

bana aynısı 167 lira geldi. ben aynen devam edeceğim galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Vestellcell Maxi taahhüdümün bitimine 9 gün var.

Bana da geçen gün aynı tarifeyi yolladılar.

Gecis20gb tarifesinin taahhütsüz rakamı hiçbir yerde yazmadığı için bekliyordum.

80TL + 10TL ÖİV ile 90TL den devam ederim muhtemelen. Sırf taahhüt derdine 2 kat ücret ödemenin mantığı yok. Baktım paket ücreti arttı üstüne yeni teklifler de uçuk fiyatsa en düşük gb lı tarifeye geçer beklerim 3-5 ay.

Boşuna aylık 100TL fazladan ödeyecek değilim.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

Bence vodafone 16gb-107tl olan tarifeye geçin, yarın son gün

Anladim tesekkurler, net hizi cok dert degil cogu yerde wifi var, lakin telekom hic hat cekmiyor bodrumda yalikavak bazi bolgelerde ve evde, izmire geliyorum goztepe vs sokaklarda gene cekmiyor. 3g ile lte gidip geliyor ve ses de kesilip duruyor.. arayan ulasamiyor vs.. bari dedim vodafone cekiyormus aramalarda sorun olmasin -) telekom suan bana 20gn i 50tl ye verse gene anlami yok maaleser :/ bulundugum yerleri birden 3-4 senede farkli telefonlarla denedm, sorun maalesef cihazlar degil :/

Neyse bakalim 24gb 138tl sabit fiyat la vodafone denemeye baslicaz :) +9 tl de vergi ekleniyormus...

Ayrica kesinlikle 12 ay sabit fiyat garantili..sordum o mevzuyu...

• taahütsüz devam edemiyor muyuz arkadaşlar? bir hattım için aradılar bu fiyattan devam edemeyeceksiniz diyip teklif verdiler.

70.25 tl bu ayki faturam, oltaya mı getirmeye çalışıyorlar emin olamadım.

• sushi. S kullanıcısına yanıt

Riske girmeye gerek yok, çünkü taahhütsüz paketlerin fiyatlarıda güncelleniyor, vodafone 16gb tarifesi için yarın son gün

benide aradılar 1500dk 25 GB 148 TL dedi istemem dedim teklif günlükmüş taahhütsüz devam bakalım nereye kadar gidecez

• Paketin bitmesine 9 gün kaldı Türk telekomdan ucuz teklif alan var mı ne güzel 45 tl fatura ödüyordum annemin hattına. 130 tl 7 gb lı teklif çıkıyor uygulamada başka gözüken birşey yok.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt

sizinki yine iyiymiş, 10 gb 150 tl dediler bana, şimdilik devam etsin bakalım, gittiği yere kadar. fatura hala 70 tl gözüküyor, takip edeceğim.

• curky C kullanıcısına yanıt

vodafone'a geçmem hocam, evimde çekmiyor. bir de bana daha anne baba tarifesi lazım, 3-6 gb arası bir şeyler çünkü vestelcell'i aile bireylerine yapmıştım, kendim turkcell'deyim.

• mefairo M kullanıcısına yanıt
    vodafone tarifeler gebelde 12 ay faturali ama 3 ay farkli 9 farkli fiyat olanlarda var tarifelerde var benim bulundugum bolgede tt vodafoneden iyi cektigi icin vodafonu yedek olarak kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 17 Ekim 2023; 9:35:24 >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    ben 25 gb 147 tl sectim mevcut tt liyim

bende güncel fatura 92,88 TL görünüyor ayrıca uygulama da size özel teklif hala geçerli 25 GB 1500dk 250 sms

• Taahhütü bitip te yeni fatura gelen var mi?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.