< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (103. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim de geçiş 12 gb 80 TL, geçiş 6 gb 70 TL oldu. Taahut mesajı yolladım ama olmadı maalesef, yine de fiyat çok iyi, böyle devam edeceğim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Merak etmeyin. Genellikle zamlı, yeni fiyatlar Ocak 2024'ün başından itibaren geçerli oluyor. Ocak ayından önce fiyat artışı olacağını sanmıyorum.
Bu arada, sene bitiminde özellikle Turkcell'de yeni gelecek müşteriler için çok avantajlı tarifeler olabiliyor. Operatör değişikliği düşünenler Aralık ayını bekleyebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterium -- 28 Ekim 2023; 16:14:15 >
-
120 TL civarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet haklısınız diğer konuda gördüm. Cayma bedeli olarak 117 TL çıkıyormuş. Turkcellde 20gb 155TL veriyor. Onda vergiler dahil
geciş 20gb paketi taahhütsüz faturam 92.75 kesildi devam ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 29 Ekim 2023; 11:34:44 >
Ocak 2024'e kadar böyle devam edecektir. Ondan sonra yeni yılın başında zam gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 29 Ekim 2023; 12:50:24 >
zam geldi zaten 65 TL idi
Zam gelmedi..Siz taahhütlü kullandığınız için indirim alıyordunuz..Taahhüt bitince paketin normal fiyatını ödemeye başladınız..Yoksa o paketin fiyatı Vestelcell'de de 90 liraydı..
tukcel 20 gb 152 tl hangisini alak
-
Turk Telekom bugün aradi 25 gb 190 tl diyor tam bana göre kampanyasi imiş
tah 27 kasımda bitiyo fatura ekime kesildi nezaman geçmek gerkedir
-
Benim 2 hatta kasim 27 tahhut bitisi turktelekom 25 gb olan tarifeye 190₺ fiyat cekiyor ve cok uygun diyor vestelcell 12 olan hat tahhut bitisten sonra tahhutsuz fiyati 71₺ vergi dahil 81₺ olarak devam edecek gecis 20 gb olan diger hatta tahhut bitisten sonra 81₺ vergi dahil 91₺ devam edecek tabi nereye kadar belli degil fiyat degisinceye kadar tahhutsuz fiyattan gittigi kadar gitsin sonra en uygun tarife olana kacarim artik
son zamanlarda aranan var mı ? Dün arayan yetkili iyi bir taahut teklif edemedi.Normal devam edecegimi soyleyince 200 lira üzerinde bir fatura miktarı telafuz etti.
Türk Telekom aleni bir şekilde yanlış ve yanıltıcı bilgi veriyor. Kanmayın.
Annemin kullandığı hat bana kayıtlı. Geçen sene boşluğuma denk geldi. Bitmesine daha 90 gün olan tarife için , tarifenin bitmesine 15 gün kaldı diyerek, fiyatı 2,5 kat daha yüksek bir tarifeye onay vermeme neden oldular. Kandırıldığımı anladığımda operatör değişikliği yapmak zorunda kaldım. Ödediğim cayma bedeli de cabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X