< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (104. sayfa)
-
-
kamopanya bitmiş
-
ucuz mucuz hocam internetin çekmemesi sıklıkla başıma geliyor. google bile açılmadığı oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçiş 20 faahhüdü bitip taahhütsüz faturası gelen var mı ? Ne kadar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90.38 diyolar hocam benimde az kaldi lakin yılbaşında 300 gibi rakamlara çıkarsa tahattut vermeyenler yanacak
Benimde 38 günüm kaldı, 90, 100 iyi şu an. Bu bantlarda bu imkanı veren tarife olsa 24 ay bile veririm taahhüdü
-
Tt bana 20gb, 1000 dak 250 sms 190 tl demiş, kabul etmemiştim. Şimdi 25gb lisine 300 küsür demiş, hiç etmem.
Türkselin 152 tl lik paketi var bu ara, 20gb, 1000 dak. Bir diyorum hızlıca ona geçeyim, bir de diyorum bunlar yemleyip max, 90, 100 olacak paketi 200 e kasmanın derdinde, hiç kıpırdamayayım, taahhüt bitsin, o şekilde kullanmaya devam edeyim.
uygulamada faturalarım kısmında güncel tutar diye bir bölüm var.
dediğiniz gibi abartı bir zam yapsalar oradan belli olur sanırım.
-
Hocam Turkcell’e geçin derim, sonuçta taahhütsüz fiyatlarda hiçbir şeyin garantisi yok zaten 2 ay kaldı yılbaşına direkt değişir 1 ocakta TT taahhütsüz fiyatları da.
Taahhüdü bitenler bence bir an önce turkcell'e geçsin. Telekomun Yeni teklifleri ocak ayında geçiş hattını bana göre en az 250 lira yapacağını gösteriyor. Aklı başında bir firma olsalardı 110-120 lira teklif edip herkesi elinde tutmasını bilirlerdi. Turkcell'in 150 lira olduğu yerde senin 300 lira istemen saçmalık da değil, açık açık defolup gidin demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 18 Kasım 2023; 13:53:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim 35 gün vardi daha geçtim çünkü biliyorumki taahhüt vermeyenler 1 ocaktan itibaren tüm paketler uçacak
Bende 4 hattımı 152 tl ye turkcell e taşıdım. 20gb, 1000 dakika
2 aydır genel müdürlükten arıyorlar açmıyordum. Bugün yanlışlıkla açtım, açmışkende bi dinleyeyim dedim.
Memnuniyet için aradıklarını ve kabul edersem 12 boyunca 2 gb teklif ettiler. Kabul etmeyince zaten ücretsiz dedi. Bende zaten yakın zamanda operatör değişikliği yapacağımı söyledim. Kullandığım tarifeye baktılar zaten ucuz olduğunu söyleyince, zaten taahhütüm olmadığını söyleyip zam gelince taşıyacağımı ilettim. 6 ay zam gelmezse bu fiyat zaten çok ucuz dedi tamam dedim ve iyi çalışmalar dileyip kapattım :)
-
Aralık ortası gibi Turkcell'den yeni gelecek aboneler için iyi bir kampanya bekliyorum. Nereden biliyorum derseniz, geçmiş 2 sene boyunca aynen böyle oldu.
Ben TT' ye tekrar taahhüt vermedim fakat Ocak 2023'ten itibaren sağlam bir tarife zammı bekliyorum. O yüzden, Turkcell'in yılsonu yeni müşteri kampanyasını görüp, duruma göre operatör değişikliği yapacağım. Size de tavsiye ederim.
TT yeni kampanya var ama mevcutlar gecemiyor , birde benim bitime 2 fatura var cayma bedelini nerden goruyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taahhüt yaz 5555 e gönderebilrisiniz yada uygulamadan da gözükür
-
12 ay tahhütlü 15gb 91,41 teklif çıktı uygulamada. (%50 indirimli olduğunu iddia ediyorlar) anlık piyasaya göre uygun gibi.
6 ay daha taahhütüm olduğundan kabul etmedim.
-
benim de 20 gb lık taahhüdümün 158 günü kaldı bana tarife önermiyor ilginç
-
benim de taahhüdüm bitmiş, ne yaptınız arkadaşlar alternatif bir tarife var mı operatör mü değiştirdiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X