< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (102. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı olsun. Şebeke ve tarife adını da paylaşabilir misiniz Veya link varsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Ekim 2023; 16:5:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki sayfada bir arkadaş foto yüklemişti, o tarife
%25 indirimli Özgür 25GB tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 19 Ekim 2023; 21:16:42 >
-
Bana da 15 GB, 1000 dakika ve 250 SMS için 157,5 TL teklif edildi. Fakat mevcut tarifem 12 GB, 1000 dakika ve 1000 SMS için 55 TL ödediğimden, bu tutar bana fazla geldi.
Yukarıda bazı arkadaşların yazdığı durumu mantıklı buldum. Eğer tarifemiz bittiğinde aynı koşullarda 90-100 TL bandında devam edecekse, yeniden taahhüt vermem. Zira yeni tarifeler Ocak ayında zamlanacak. Bu tarihten önce ara zam gelmiyor diye biliyorum.
Ayrıca velev ki zam gelecek olsun. SMS veya e posta gönderip size hangi tarihten itibaren yeni fiyatın geçerli olacağını bildirmek zorundalar. Aksi halde, bu durum tüketiciyi kandırmaya girer ki, öyle bir durum olursa, yasal yollardan hakkınızı geri alırsınız.
Yıl sonuna doğru özellikle Turkcell'de numara taşıyarak geleceklere çok avantajlı tarifeler sunuluyor. Daha doğrusu, avantajlı tarifeler hep biten yılın sonunda teklif ediliyor. Yıl sonuna kadar beklemekte yarar olabilir.
-
Ne hikmetse, tüm teklifleri hep günlük /anlık geçerli. Bence bunlar ucuz numaralar. Kanmayın.
-
beni de şimdi arayıp 10 gb da 150 küsür vermek istedi. Taahhüt etmeyip devam edersem 160 küsür olacakmış. 10 tl için 1 yıl niye taahhüt vereyim. Daha iyi bir teklif verecekseniz arayın yoksa aramayın dedim kapattım.
-
Bu gün daha saçma bir durum oldu. Annemin Vestel'den devrolan hattı için Türk Telekom'dan aradılar. Annemin tarife bitimine daha 1,5 ay varken, ısrarla tarifesinin 4 gün sonra biteceğini, taahhütsüz tarife fiyatının aylık 320 TL gibi bir tutar olduğunu, taahhüt verdiği takdirde aylık 197,5 TL'lik ücret geleceğini söylediler. Bu arada, bana aynı 15 GB için önerilen fiyat 157,5, anneme ise 197,5 TL. Zaten her ikimiz de Vestel Midi tarifesindeydik.
Ayrıca arayan müşteri temsilcisinin bitimine daha 1,5 ay olan tarife için sanki 4 gün sonra tarife bitiyormuş gibi ısrarla yalan söylemesi de cabası.
Türk Telekom yüzsüzlükte ve müşterilerini aptal yerine koymakta kesinlikle zirveye oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 21 Ekim 2023; 23:9:42 > -
Bende vestelcell den aldigim suan tt olan hattimi 25gb 147 tl yeniledim tarife
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vodafon 24 gb 138 tl
-
taahhüdü biten arkadaşlar durumlar nedir ? taahhütsüz ne kadar ödüyorsunuz?
-
Ben 25 gb 147 tl gectim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu tarifenin taahütsüz fiyatını bilen yok? bir de yeniden taahhüt verilemiyor mu?
Benim yarın belli olur. Mevcut tarifem bu gece bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 2 ayrı hat biri 6 diğeri 12 gb bu akşam doluyor, yeni ücret belli olunca yazacağım buraya
Taahhüt bu gece bitti. -1'den devam ediyoruz. -2,-3 şeklinde gidersek sonsuza kadar kullanırız :) Yeni ücret çıkmadı, taahhütsüz fiyatın çoktan paylaşılması gerekiyordu. Bu saatten her şey olabilir açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 27 Ekim 2023; 1:33:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçecek yer arayanlar için
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-efsane-yeni-kampanya-10-gb-129-lira--157178655
-
Benim taahhüt de gece bitti. Gece tarifede herhangi bir bilgi yazmıyordu. Sabah baktığımda Geçiş 12 tarifesi olarak güncellenmiş. Henüz bende de fiyat yazmıyor. Fakat olağandışı bir fiyat talep edemezler. Ederlerse, Tüketici Hakem'e başvuru yaparız.
Geçmişte başıma geldi. TT' nin şişirme fiyatını Tüketici Hakem Heyeti iade ettirmişti.
Hocam 28 gun kaldi tahhut bitimine sende fiyat ne olacak merakla bekliyorum su anda uygulamada inatla 25 gb olani 190₺ sunmaya devam ediyorlar vodafoneye yol gorundu gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X