Şimdi Ara

uygun fiyatlı telefon tuzağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha sonrasını düşünmeden aldığım telefonum yüzünden başıma masraf çıktı. bi alışveriş sitesinden iphone almıştım. grey ürün oldukları için resmi distribütör veya resmi servis garantisi olmuyor bunların. öyle olduğu için de fiyatı daha uygun oluyor haliyle. neyse aldım uygun fiyata zaman geçti pil ömrü bitti. pilini değiştirmek için apple mağazasına gittim. garanti kapsamında değil dediler. bir pil bile değiştirtemedim kaç yüz lira para vermek zorunda kaldım. bu en ufak şey. siz siz olun grey ürün almayın telefonunuzu fiyatı uygun görüp. bana sorarsanız uygun fiyatlı telefon tuzaktır

• bir şey satın alırken yapılabilecek en büyük hatalardan biri. bizde millet olarak ucuz olanı alma hastalığı var. ben genelde alacağım ürünü her anlamda araştırırım tüm şartlar eşitse evet ucuz olandan alınır fakat diğer türlü almak çok mantıklı değil. sonrasında bu tarz sıkıntılar yaşandığında muhattap bulamıyorsun.

grey ürünlerin ne olduğunu millet hala bilmiyor. grey ürünü aldığınızda o ürünün garantisini resmi distribitör yapmaz arkadaşlar bu yüzden sıkıntı yaşarsınız. iki yüz üç yüz lira az vereceğim diye gidip böyle bi ürün alırsanız o ürünün başına bir şey geldiğinde garanti kapsamı dışında kaldığı için daha çok para ödemek zorunda kalırsınız.
  • Şimdi ben sarı sitede 1200 1300 civarına Redmi Note 7 telefonları görüyorum. Fiyatı çok uygun.
    İlan nosu 718802270

Bunu almak mantıksız mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt
    Fiyat süper.Almamak bence büyük mantıksızlık olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.