Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim pc'm yeni çıkan GTA IV,CoD 5:World At War gibi oyunları kaldırmıyor.Bunlar için hangi ekran kartı ve en az kaç ram almamı önerirsiniz?Fiyatının fazla olmaması tercihimdir.Şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Guarages

Benim pc'm yeni çıkan GTA IV,CoD 5:World At War gibi oyunları kaldırmıyor.Bunlar için hangi ekran kartı ve en az kaç ram almamı önerirsiniz?Fiyatının fazla olmaması tercihimdir.Şimdiden teşekkürler.

yeni bi sistem mi toplamak istiyorsun yoksa upgrade mi yapmayı düşünüyorsun kendi sisteminin özellikleriyle birlikde yazarsan sanırım daha iyi olur
  • upgrade yapmayı düşünüyorum ancak bilgisayar hakkında pek bilgim yok bilgisayarımın özelliklerine bakmak için ne yapmalıyım? Ekran kartım ATI Radeon X550 256 mb Ramim 512 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guarages -- 18 Nisan 2009; 21:03:52 >
  • Çalıştır > dxdiag'dan bunu buldum sizce GTA IV oyununu oynamak için hangi ekran kartı ve ram'i almam gerekiyor? Birde pixel shader 2.0 benimki ama oyun 3.0 istiyor galiba bunu nasıl 3.0 yapabilirim?

Uygun Olmayan Başlık
  • İşlemcin Pentium d olduğuna göre muhtemelen günümüz işlemcilerini desteklemez.Sanırım değiştirmeniz gereken 4 parça bulunuyor.Bir de gerekirse Power.Sistemi tümden değiştirmek istemiyorsanız bellek ve anakart seçebilirsiniz içinden. abrcbr size pm attım.
    4GB A-DATA VITESTA 1066 -- 120
    ZOTAC 9800 GTX+ --- 250
    Toplam: 370tl yada bu şekilde;

ECS A780GM-A ULTRA -- 155
    AMD PHENOM x4 9650 --- 240
    4GB A-DATA VITESTA 1066 -- 120
    ZOTAC 9800 GTX+ --- 250
    TOPLAM: 765 TL kdv dahil
    + HighPower 460w Psu --105
    Toplam: 870 tl kdv dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 18 Nisan 2009; 22:26:54 >
  • Anakartınızın yongası önemli c2d yu destekleyen bir model olabilir. Eğer öyleyse anakartınızı değiştirmenize gerek kalmaz. İşlemci ram ekran kartı upgradi ile sorununuzu çözersiniz. (PSUnuzun kaç olduğu da önem kazanabilir alacağınız ekran akrtının durumuna göre)
  • Cevaplar için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.