Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB 940p 332,27 TL

DFI Lanparty DK 790FXB M2RS AM2+ 1066Mhz Soket 940 16X 260,58 TL

OCZ Reaper 4GB 1066MHz Kit (2x2GB) 141,52 TL

Zotac GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 16X 300,10 TL

Western Digital 1 TB 7200 RPm 32 MB SATA 2 Caviar Black 173,60 TL

Aoc 22" 2230FH 2Ms Dvi-Hdmi Wide Screen Lcd Monitör 323,86 TL

High Power 650W Absolute Serisi Modüler Güç Kaynağı 176,89 TL

merhabalar,
    forumdaki üst konuları ve tavsiyelerin birçoğunu gözden geçirdim..o bilgiler doğrultusunda böyle bir sistem kurdum..yeterli bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum o yüzden endişelerim var..sizlerin bilgi ve deneyimleriniz doğrultusunda bana fikir verebileceğinizi düşünüyorum..sistemi 1700 TL ye kurdum..bilgisayarı yoğun kullanırım sürekli açıktır diyebilirim..genel olarak oyun oynamak için kurdum bu sistemi..

anakart pek çok sitede rastlamadığım popüler olmayan bir marka siz bu konuda ne düşünüyorsunuz..bir diğer konu da işlemci ve ekran kartının uyumu konusunda..biliyorsunuzdur intel/nvidia---amd/ati gibi bir yaklaşım söz konusu genelde..ama 300 tl bu ekran kartı için çok cazip gibi görünüyor..bu konuda da düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum..son olarak da bu sistemi komple olarak gerek F/P açısından gerekse uyum açısından nasıl buluyorsunuz..ilgilenen ve yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o işlemciyi o fiyata nereden alacaksın ???

veya bu yandaki fiyatları neye göre yazdın
  • deveyuku ve hizlial adreslerinden temin edebilirsin

Düzenleme : havale yöntemiyle ödemeye göre yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTB -- 11 Haziran 2009; 16:58:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Purposeless

deveyuku ve hizlial adreslerinden temin edebilirsin

Düzenleme : havale yöntemiyle ödemeye göre yazdım

söylediğin yerlerde göremedim ama gigatekte 340tl ye bulabildim. linkler varmı?

• gslde anakartı biraz ucuz alıp ekran kartını 216 lık yada 275 alın derim..o.c yapacaksınız ama zaten bu işlemci havayla 3.8ghz da felan anca stabil kalabiliyor oda zorla..
  • sistem önerisi için teşekkür ederim yorumlar yapıldıktan sonra genel olarak değerlendireceğim

arkadaşlar anakart ve işlemci/ekran kartı uyumuyla ilgili bilgi-görüş belirtebilirseniz memnun olurum

ekran kartında performans düşüklüğüyle ilgili konular açılmış forumda..anakartla ilgili de işlemci tanıma konusunda küçük sorunlar oluyormuş bios update vista 64 bit raid konusunda vs. gibi şeylerden bahsetmişler..sanırım bu sorulara cevabı bizzat tecrübe edenler verebilirler..ama anakarta şiddetli bi isteğim var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Purposeless

arkadaşlar anakart ve işlemci/ekran kartı uyumuyla ilgili bilgi-görüş belirtebilirseniz memnun olurum

?
  • Sistem tamamen uyumlu ve gayet performanslı parçalar.Gözün kapalı alabilirsin.Anakarta 260lira ayırıyorsan FOXXCON A79A-S 790FX tavsiye ederim.Dehşet bir anakart.Gigatek de olması lazım. Daha ucuza ise Gigabyte 790x-ud4 tavsiye edilebilir.
  • yorum için teşekkürler 575m
    bu arada deveyuku adresini senin linklerinden keşfettim ve monitörü de öyle..anakartı o şekilde yükseltebildim yoksa eski anakart 790x/ud4 ydı..o yüzden ayrıca teşekkür ederim :)
  • :) Ben de bu parçalar tanıdık diyodum kendi kendime.Linkler de daha önce eklediklerimden..Hayırlı olsun şimdiden mükemmel duruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.