Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında nickim var forumda ama zamanında aktivasyon kaydı yapılmadığından yeni başlık açamıyorum.Yani ilk mesajında sistem tavsiyesiydi alıyorumdu demiş demeyin,uzun süredir forumu takip ediyorum.Dolar çıkmadan önce almayı planladığım Pc'yi sonunda alıyorum,son tavsiyelerinizi görüşlerinizi duymak beni memnun edecek.

AMD Phenom II 955 X4 QuadCore (3.2 GHz) 8MB 938p

Gigabyte MA790FXT-UD5P/DDR3 S+GL+1394+16X*2 938pin

Sapphire HD4890 OC Versiyon 1 GB 256Bit GDDR5 16

Cooler Master RC-690 KKP3-GP 600W Siyah Kasa

WD 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 (Caviar Black )

OCZ Platinum XTC 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 RAM CL7

Exa'dan dolarla peşin alacağım Cumartesi günü büyük ihtimalle,işlemci 945 ellerinde olmadığı için 955 seçildi,bölük pörçük almak istemiyorum,ondan kabul ettim.Anakartı,harddiski ve kasayıda içime sine sine alıyorum.Sizden ricam bellekler ile ekran kartı için görüşte bulunmanız,mesela geçen HIS 4890 ile aynı olduğunu söyledi oc Sapphire'in.Artık uzatmalara oynuyorum,sizin görüşlerinizide alıp herşeyin tam olması arzum.Şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartı pahalı ve gereksiz. Onu Connect3D yapsan iyi olur diyeceğim de Exa'da ısrarcısın sanırım. 60 TL az para değil ve değmez o farka. Sistem genel olarak kusursuz diyebilirim. Güle güle kullan.
  • RC690 600w çok sesli çalıştığı söyleniyor.Kasa ve power ayrı tavsiye ederim;
    GIGABYTE SETTO 1000 BLACK
    OCZ FATALITY 550W MODULER KABLOLU POWER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 11 Haziran 2009; 21:54:29 >
  • Exa'dan almaya kararlıyım çünkü dolarla alacağım peşin.Şirketimde çalışan elemanın tanıdığı var,ondan indirim yaptıracağım büyük ihtimalle.Şu ekran kartı için farkı yazarsan sevinirim,gpu ya da saat veya frekans olaylarını anlamıyorum.

Bu arada baktım o kasaya ama ufak geldi bana,beni aydınlatırsan sevinirim.Hatırlamazsın belki ama bana daha öncede sistem kurmuştun,yazdığın sistemdeki monitörü alıyorum hızlı.al'dan.AOC marka 22 inch monitör.Kalan parçalarıda almak isterdim ama içime sinmedi,hızlı al'dan alışveriş yapanların yorumlarını duymak isterim...
  • Gio1986 sitede Hızlıal sitesi hakkında açılan bir başlık mevcut. Alışveriş yapanlar gayet memnunlar ayrıca belirteyim. Nova Bilgisayar'la birlikte Teknofiyat'ta görebileceğin en ucuz yerdir.

Senin tercih ettiğin HD 4890'ın standart modelden farkı çekirdek hızının 900 MHz (50 MHz fazla) ve bellek hızının da 4000 MHz (200 MHz fazla) olması. Standart modeli alıp bu seviyeye getirmek OC işinden anlamayan biri için bile çocuk oyuncağı. Fakat çekirdek hızı 1 Ghz ve Bellek hızları 4500 MHz civarı bir şey olsaydı o zaman tamam diyebilirdim. Bunlar ciddi anlamda fark yaratan hızlar. Exa'da normal versiyon 430 TL civarı sanırım. Nova'da Connect3D HD 4890'ın fiyatı 400 TL. Alabiliyorsan bunu almanı öneririm. 60 TL kadar bir para artar. Onu da aşağıdaki biçimde değerlendirebilirsin.

NZXT Tempest + OCZ Fatality 550W modüler PSU öneririm kasa olarak da. Soğutması çok etklili ve sessiz. 6 adet fanı var. İncelemelerden daha fazla bilgi edinebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.