Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere makinamdaki sorunu anlatmak istiyorum ,forum'a baktığımda bu tür problemleri olan arkadaşları görüyorum ama bende yazmak istedim yinede...
    1.makinayı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor ,Kasa çalışıyor ama görüntü yok?

2.bu sorun 2 aydır devam ediyordu,bazı arkadaşlar BİOS güncelle dedi yaptım olmadı

3.KİNGSTON marka 4 gb 800 lük remlerim var 1 gb olarak ayrı ayrı hepsini söktüm taktım temizledim bile yağladım yıkadım kuruladım falan filan :) ama olmadı

4.işlemciyi söktüm taktım çıkardım işlemci fanımı temizledim kendimi teselli etmek için yinede :) ki pc'imdeki temizliğe herzaman önem veririm derken buda olmadı

5.ekran kartını arkadaşın makinasında denedim HD 3850 asus marka ekran kartım var ama arkadaşda çalıştı ekran kartından olmadığını anladım,ama arkadaşın 8600GT ekran kartını benim makinama taktığımda görüntü 1 seferlik geldi ve monütördeki görüntü felaketti renkler birbirine girmiş oda olmadı

6.Bundan 2 ay öncesine kadar Xp kullanıyordum hep bu sorunla karşı karşıyaydım kasa çalışıyordu ama görüntü olmuyordu windows 5 dakka sonra kendi kendine geliyordu ekrana bir şekilde yinede...

7.1 hafta önce windows 7 64 bit kurdum 3 gün sorun yoktu düzeldi dedim ama dün akşam bu sorun yine başladı

8.baktım bu böyle olmayacak arkadaşa Pc'mi komple götürdüm ve onun lcd sine taktım bir sorun olmadığını gördüm pc'ye disk birleştirici yaptım 1-2 saat kendisi kasması için bazı programlar açtım 5 saat bekledikden sonra yeniden restart attım , sonrasında görüntü sorununun olmadığı gördüm herşey düzgün bir şekilde ilerliyordu..

sonra çare olarak sorunun monütörden kaynaklandığı düşünüyorum İNCA marka 22 inc LCD im var eğer bu kasa arkadaşımda sorun çıkarmıyorsa eve kasamı götürdüğümde yine tekrarlarsa monütörden kaynaklandığı ortaya çıkacaktır ama yinede görüntü gelsede , 1 kaç gün sonrasında yine görüntü olmayıp pc çalışsa bile garantisi biten bu monütörü çöpemi atıcam ? veya nasıl bir yol izlemem lazım beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar...

pc deki parçalar

e6750 işlemci
    asus P5KC anakart
    asus HD 3850 ekran kartı
    4 gb 800mhz her biri 1 gb olarak rem
    500 gb hdd

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• teşekkür ederim buldum...saolun yorumlarınız için..
  • Uğraşıp yazmışsın o kadar çözümü de yazarsan belki birinin işine yarar
  • sorun boardda galiba
  • sorunun monitorde al 2. el ucuz bise idare edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.