Selam arkadaşlar kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim sistemim şöyle:
MSI K9A2 CF anakart
Athlon 64 x2 5400+ 2.8 ghz
4 gb 800 MHz ram DDR2
HİS İceq 4850 512 mb
Şimdi performans artışı istiyorum arkadaşlar sizce bu sisteme sadece ekran kartı değiştirip ati 5850 alsam ne kadar fark elde ederim?Bu işlemci 5850 yi frenler mi?Yani işlemciyide değiştirmem gerekli mi?İşlemci değiştirmeden elde ediceğim performansla işlemci değiştirip(mesela phenom II x2 veya x4) eldedeceğim performans arasında ne kadar fark olur?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu ekran kartının aymısını ben kullanıyorum. Her oyunda fazlasıyla yetiyor. Sen hangi çözünürlükte kullanıyorsun da yetersiz geliyor ?
Şuan için pek sıkıntı yok ama 1440 900 da ve aa açıkken bazı oyunlarda performans düşüyor.Daha rahat oynamak istiyorum bu çözünürlükde
Yahu acele etme biraz bekle şu toz duman dağılsın yaza doğru değiştirirsin, zaten yeni oyun yok.
Selam arkadaşım, ben de seninle aynı kartı kullanıyorum ve 1080p çözünürlükte bile piyasadaki hemen her oyunu sorunsuz oynuyorum. Bence senin yapman gereken sistemi değiştirmek, yeni işlemci, anakart, ram gibi. Arkadaşın da dediği gibi sis dağılsın bir, Fermi çıksın otursun iyice piyasaya. Fiyatlar değişecek çok büyük ihtimalle. İlla birşeyler değiştirmek istiyorsan dediğim gibi işlemciye yönel.
Esasında doğru söylüyorsunuz biraz beklemek lazım.fermi den sonra fıyatlar baya düşer.Şimdi almaya kalksam işlemci+ekran kartı+PSU derken 1000 lirayı geçer.fermiden sonra ekran kartı düşeceğinden %20 daha az öderim gibi geliyor.Teşekkürler arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme