Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnim ati radeon x1550 series 512 ekran karti var ama bazı oyunlarda ( cod 6 ,generals vb.) herşey pembe oluo yazilarin yerin de üçgen veya belirsiz işaretler oluo yardım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oyunları en düşük ayarlarda oynamayı deneyin çünkü x1550 neredeyse tarihe karışıyor ve yeni oyunlarda hata verebiliyor. catalyst ayarlarını da performans olarak bırakmanızı tavsiye ederim.
  • tmm kardes denerim peki senin önerdiğin ekran kartı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: YarasızStyla

bnim ati radeon x1550 series 512 ekran karti var ama bazı oyunlarda ( cod 6 ,generals vb.) herşey pembe oluo yazilarin yerin de üçgen veya belirsiz işaretler oluo yardım

bir çok nedeni olabilir ekran kartını ısı değerleri nedir ekran kartı fazla ısınmadan dolayı oyunda belirsiz simgeler kaymalar olabilir bende de ki sorun harddiskten olmuştu harddiskte bi sorun vardı harddiski değiştirince kaymalar gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 2 Haziran 2010; 22:15:33 >
  • ekran kartına ayırabileceğiniz bütçe ve şuan kullandığınız sistemi yazarsanız konunun uzmanı olan arkadaşlar yardımcı olurlar.
    benim kullandığım ekran kartı his hd4870 ıceq 4+ 1gb 256bit 300tl civarı.
  • sistem derken ?? :S
  • sorun devam ediyorsa ve ekran kartı almaya kararlıysanız ekran kartı bölümüne yeni bir konu açın (ekran kartı tavsiye) diyerek. ekran kartı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.
    sistem ise anakart-ram-işlemci-power gibi donanımlarınızı belirtin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.