arkadaşlar bu konuyu daha önce de yazdım çözüm gelmedi hd3650 aldım windows 7 de takıyoruz görüntü var ama kartı x1200 diye görüyor xp kurduk hiç yüklenmedi teknik servis görüntü varsa kartta sorun yok diyor iş inada bindi 3 arkadaş gece gündüz uğraşıyoruz olmuyor
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Başka pc de denediniz mi? Sorun başka pc dede yaşanırsa kartta problem vardır.
gpu-z programı ile bakın.. birde anakartta onboard ekran kartı olması muhtemel çünkü x1200 bildiğim kadarıyla eski bir onboard ekran kartı.. biostan kapatın yada öncelik durumunu pci-express olarak ayarlayın
farklı 3 karrta denedik olmadı onboard ı kapadık ayrıca giriş farklı siztemin onu görmesi çok garip
sistemin anakartı nedir? Hız aşırtma var mı?
Vrsayılan bios ayarlarına dönüp onboard grafik kartını kapatın. Aygıt yöneticisinde grafik ünitesi ne olarak görünüyor? GPU-z ile kontrol edin. Grafik kartının güncel sürücüsünü indirip deneyin.
hala ayni x1200 u goruyor
arkadaşlar gpu z de kurdum onda x1200 ve vga görüntü payladırıcı diye 2 kart var sistemde diyor benimki x1200 çünkü onu aktif edince çözünürlük yükseltebiliyorum 3 gündür indirmediğim driver kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme