Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kudretx öyle bir saçmalamışsınki, yanımda olup elimdeki Xpredator kasayı kafana fırlatasım geldi, bakalım makyajlı dandik bir kasa mı değil mi aldığın vücud hasarına göre nasıl bir mühendislik hatasıymış karar verirsin.

Hani burda illa biz kişi şunu alsın, şu en harika ürün, hele hele benim kullandığım ürün en iyisidir mutlaka bunu al diye tavır sergilemezken bu tip mesajları görmek cidden insan marka fanatikliğine iten tarzda tartışmalara sokuyor, ya sabır..
  • Yalanmi arkadasim,reset tusu yok,

ust kapak kapatilamaz alttaki fani engeller,

muhendislik hatasi degil de nedir yahu,

o kasayi firlatmak felan adabini asmisin ben mesajlarimi dobra dobra yazarim kimseden cekinmem,cesur olun cesur,

DOGRULARI YAZMAK YANLIS ISE BEN YANLIS YAZMAYA DEVAM EDECEGIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 13 Mart 2011; 23:02:21 >
  • konuyla bi alakası yok ama 1 saattir server a ulaşamıyorum. sinir etti beni. Bi bendemi bu sorun herkesdemi var bu skıntı ??
  • Dobralık profil meslek alanına kişilik geliştirmek yazmak mı oluyor? Bence siz tamamen ukalasınız. Üst kapak nasıl kapanmıyormuş bize bir izahını yapın bakalım görsel olarak. Üstteki bölümü bir kere neden kapatalım yani onu söyler misin? Yada üst fanı kullanmayacağız, hadi çıkarttım attım üstteki fanı, kapağıda kapattım ne olacak? Bana ne yararı olacak bir anlat bakayım? Reset tuşu mevzusunu sakız yaptınız, 3 saniye bile basılı tutmadan power tuşuyla resetleniyor mu? Bitti, ağlamanın sızlamanın manası yok, dobralığınız size kalsın laf kalabalığı yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHePSiyaHGiyeR

konuyla bi alakası yok ama 1 saattir server a ulaşamıyorum. sinir etti beni. Bi bendemi bu sorun herkesdemi var bu skıntı ??

bunlar artık olağan şeyler. alışın. kesinlikle server dan kaynaklanan bir arıza dır herhangi bir sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: OHePSiyaHGiyeR

konuyla bi alakası yok ama 1 saattir server a ulaşamıyorum. sinir etti beni. Bi bendemi bu sorun herkesdemi var bu skıntı ??

bunlar artık olağan şeyler. alışın. kesinlikle server dan kaynaklanan bir arıza dır herhangi bir sorun yok...

Çok sık tekrarlıyor bu durum. Bi çaresinin bulunması lazım alışmayla olacak iş değil. Forumda vakit geçirmeyede alışmışım giremedim mi nevrim dönüyor
  • @Slyly
    Dostum pm den attığım antec df85 soğutma açısından senin isteklerini karşılıyor fakat marshal gibi bir kart o kasanın iç yapısına sığmıcaktır malum eatx
    silverstone tj11 ise haddinden fazla pahalı o kasaya şahsen 1200 lira vermezdim.
    Günlük kasalar olarak xpredetor & haf-x gibi modeller yanında mercury 3d full sıvı soğutmahttp://www.hepsiburada.com/Liste/gigabyte-3d-mercury-ieee1394-siyah-atx-kasa-gz-fw1ca-ajb/ProductDetails.aspx?productId=bd100050&categoryId=1013#Gorseller
    + olarak Antec 1200 /boyutlar uçuk olmasada sistemde sıkıntı yaratmıcaktır.

• HAF'ın yenisi çıkacakmış 952 mi 943 mü ne bugün arkadaşım söyledi birde ona bakacağım. Raven baya cezbetti beni açıkcası yeni olanı fakat soğutma performansını bilmiyorum. Bu yeni HAF kasayı Alienware tasarlayacak dedi arkadaşım ama nedense biraz inanmadım dediğine. Dell ne alaka ki CM ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slyly

HAF'ın yenisi çıkacakmış 952 mi 943 mü ne bugün arkadaşım söyledi birde ona bakacağım. Raven baya cezbetti beni açıkcası yeni olanı fakat soğutma performansını bilmiyorum. Bu yeni HAF kasayı Alienware tasarlayacak dedi arkadaşım ama nedense biraz inanmadım dediğine. Dell ne alaka ki CM ile

raven ın soğutması gayet iyidir. incelemelerine bakabilirsiniz. ters montaj eğer size uygunsa kalitesinden kesinlikle şüphe temeyeceğiniz bir kasadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx
    Antec Dark Fleet DF-85 Full-Tower Kasa

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=0761345-15238-9

FAVORIM BU KASA USB 3 DE VAR SENIN YERINDE OLSAM FIYATIYLA KACIRMAZDIM (((KIZ GIBI))) KASA AYRICA YENI URETIM KASA

Fiyatı : 219,95 USD + KDV
    Kdv dahil : 412,30 TL
    Havale ile : (((391,69 TL )))
    Taksitle : 72,15 TL X 6

Uygun Olmayan Başlık

Uygun Olmayan Başlık

su kasa varken hala ne ariyorsun dostum? Bundan sonrasi beladir belanimi istiyon

• @bugra34
    Alıcağı marshal anakart DF85e uyumlu değil malesef (kasa atx destekli)
  • @bugra34 maalesef ThE LoSt'un da dedigi gibi anakartim kasaya sigmiyor . Raven kafami baya kurcaliyor. Ters montaj cok sorun degil sanirim ya. Yani nasil bir sorun olabilir ki? Kasayi kic ustu oturtup montaj yaparsam sakat olur mu ki?

@ ThE LoSt o gigabyte kasada su sogutma dahil fiyati mi o?

Su anda dusundugum kasa budur alla alla bi turlu yapistirmadi linki...

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-raven-rv01-pencereli-atx-kasa.html

Gerci ATX diyor ama boyutlar eATX seviyesinde anlamadim gitti

Oh ya sonunda. Bilgisayarim ekran kartimdan dolayi Eksen'in servisinde umarim sacmalamamistir iPad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyly -- 16 Mart 2011; 0:29:31 >

• http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1685&zenid=6a70d12e0da4a6de0aa01527d17f3e71

bu kasaya uyar mı caba? stoklarda bu kasa. iletişime geçip sorabilirsiniz.
  • quote:

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1685&zenid=6a70d12e0da4a6de0aa01527d17f3e71

bu kasaya uyar mı caba? stoklarda bu kasa. iletişime geçip sorabilirsiniz.

Malesef uymuyor. Bu kasa'da 7 expansion slot veriyor. Benim alacagim anakartta zaten 8 tane var ben daha rahat olsun diye 9-10 slotluk yer ariyorum. Genel olarak 600mm'lik bir yukseklik (Raven dikey oldugu icin Raven'da uzunluk).

Bu arada en gec Nisan 1'de kasayi almis olacagim herhalde. Su anda Raven baya onde gidiyor sanki nedense durusu baya bir cekti beni. Genede gormeden almak cok istemiyorum. Testlerini okiyim biraz video izliyim bakalim nasilmis.

Tuh Raven 1'de 7 kart sunuyormus Raven 2'de. Bu iki kasa da olmadi. Sanirim istemesemde sonunda aluminyumdan kendim urettiricem kasayi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyly -- 16 Mart 2011; 1:14:59 >

• quote:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-x-942-full-tower-extreme-gamer-siyah-kasa-rc942.html

hafx de 9 pci yuva ve eatx desteği var. buna bakmış mıydınız?

Yeap zatn Haf-X alacaktim birisi eski kasa 1 yil oldu dedi o yuzden arastirma yapmayabasladim guncel birsey alayim diye ama yok sanirim Haf-X"e kaldim gene :) Yeni bir modeli cikacak demisti arkadasim ama bir bilgi bulamadim bilen duyan goren var midir acep?

• @Slyly
    Gigabyte kasanın fiyatı evet su soğutma sistemi dahil.
    Silverstone ravenda ise Extended ATX anakart desteği mevcut bu konuda için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

@Slyly
    Gigabyte kasanın fiyatı evet su soğutma sistemi dahil.
    Silverstone ravenda ise Extended ATX anakart desteği mevcut bu konuda için rahat olsun.

slot sayısından dolayı kaybediyor raven serisi sanırım.
  • Evet slot sayisindan kaybediyor. Bugun sistemi son olarak topladim ve fark ettim ki 932 ile ugrasicam baya yarin (bugun) HAF-X alacagim karar verdim. Su anda 2X6950 Xfire ile 1 adet MSI GTX 460 Hawk var Physx icin. Bunlar herhalde HAF-X'e sigar yoksa
  • HAF-X aldım arkadaşlar. Yardımınız için teşekkür ederim. Umarım doğru bir tercih olmuştur bakalım göreceğiz ilerleyen zamanlarda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.