Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımınıza muhtacım sapphire 5830 ekran kartı aldım kartı bu gün kasama taktıgımda
    istedigim performansı alamadım driver problemim var anladıgım kadarıyla css tf2 gibi oyunlara girdim sabit 30 fps de
    takılı kalıyor oyun en son ayarlarda olmasına ragmen görüntü berbat ekranım 19 in. lcd casper ekran 1440 900 en yüksek çözünürlük ama driver
    de 1600 900 olarak görünüyor napıyacagımı bilemedim yardım edin lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşlemciniz nedir? bir de VSync'i kapatıp deneyin
  • Görüntü berbat derken, görütünüzde renk bozuklukları mı mevcut? Belki ekran kartınız arızalıdır. En son driver'ı yükleyip denediniz mi? Size linkini atayım;

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.42&contentType=GPU%20Download%20Detail&ostype=-1

Son olarak, sorunun devamında eğer başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa birde o şekilde deneyiniz. En kötü ihtimal bire bir değişip yaptırtıp o şekilde denersiniz. Geçtiğimiz haftalarda 5830 test fırsatım olmuştu. Performansta ve görüntüye dair herhangi bir sıkıntımız olmamıştı.

• işlemcim amd 7750 2.7ghz b.e
    2 gb kingston ram 800
    550 watt high power güç kaynagım var

renk bozuklugundan ziyade oyuna girdigimde görüntü en düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda göründügü gibi yani
    en driver yüklü çözünürlük olayını aştım ama performans acayip düşük
    tech powerup görüntüsüne baktım normal kartımda bi anormallik yok kasaya dogru monte ettim güç girişleri saglam

düşündürüyor beni win7 derecelendirmesi 7.6 olan bi kart ama anlamadım bu problemi
  • bi kısmı atlamışım e VSync'i kapalı

ve başka bi pc de deniycem 2 gün içinde kuzenimin kasasında test edicem eger aynı sonuclar olursa firmayla görüşücem
  • Ben kullanıyorum, 11.6 ile.Tek problemim Dirt 3'de olmuştu.Güneş rengi felan paint kırmızısı gibiydi
  • Ben de 5830'un dual dvi olanını imzamdaki sistemle kullanıyorum piyasadaki birçok oyunla deneme fırsatım oldu herhangi bir sıkıntım olmadı henüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karttan yana kötü bi düşüncem yok ama olayı çözemedim sabit fps css ve tf2 oyunları var kasada sadece bu oyunlarda öye ahım şahım bi oyun değil dün eski ekran kartımı tekrar taktım css de 200 fps ortalama tf2 de 80 ortalamayla oynuyorum ama 5830 la sabit 30 fps 75 hz ekran yapınca 60 fps sabit oluyor oyun anlıyamadım lütfen bi fikir verin
  • anilözaydın arkadaşın dediği gibi aynı kartı 8 aydır bende kullanıyorum. ( SAPPHIRE ATI HD5830 (256Bit)1GB GDDR5 AVIVO 16X DP )
    son driveri yükleme şansım olmadı henuz,bi önceki driver yüklü,kart sorunsuz ve çok iyi
  • evet kart sorunsuz ve iyi ama benim yazılımla ilgili sıkıntım var görüdügü üzere kartı ilk taktıgımda performasını muazzamdı 1 saat kullandım oyunlarda cok güzel bi deneyim oldu sadece 2 saaat uyku moduna aldım pc yi geldigimde ekran acılmadı res attıgımda ise görüntü ucmu vaziyetteydi görüntüyü düzelttim ama oyunlar için aynı şeyi söyliyemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepo -- 1 Ağustos 2011; 14:43:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.