Bildirim
Uygun Olmayan Başlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
teşekkürler kesin çalışır değilmi iade alımazlarsa yanarım:) -
Anakartınızın ram destek listesini bir kontrol edin derim. Asus anakartlar artık eskisi kadar ram seçmiyor o konuda rahat olun corsair de arkada kalmış bir marka olmadığına göre sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Yine de anakartınızın destek listesini bir kontrol edin. QVL(qualified vendor list) olarak geçer sitesinde -
gerçekten teşekkürler ama baktım bu marka isim geçmiyor araştırmaya devam -
2000mHz seviyesinde sadece gskill, kingston ve ocz geçiyor fakat şöyle bir ayrıntı var ben de asus anakartıma patriot ram takarken böyle bir marka yoktu listede
İlla ki içim rahat olsun diyorsanız
http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx2000c9ad3t1k36gx-6gb-%283x2gb%29-kit-hyperx-t1-ddr3-2000mhz-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=54045
biraz pahalıya patlıyor görüldüğü üzere.
Fakat bir sorun çıkacağını zannetmiyorum en kötü ihtimalle MemOK özelliğiyle ramlerinizi anakartla uyumlu bir şekilde çalışır hale getirebilirsiniz.
-
bunu alıcam dediğin üzere hayırlısı olur inşaallah yardımın için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X