Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese 1700 tl civarlarına kadar bütçem var bu bütçeyle alabileceğim en iyi bilgisayarı araştırıyorum toplama mı yapsam yoksa hazır bir makina mı alsam diye düşünüyorum.Teknosa da şöyle bi sistemle karşılaştım 250 tl civarlarında da bir monitör alındığı hesap edilirse toplam 1750 tl falan oluyor sizce makina nasl yorumlarınız bekliyorum...

Herkese teşekkür ederim şimdiden ...

CASPER CD TKI-2600B DESKTOP

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/desktop_pc/56/125010591/casper_cd_tki2600b_desktop
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ekran kartı iyi deil. Ayrıca anakartı da belli deil. Her zaman en iyisi toplama pcdir. Eğer pc parçalarını takmayı bilmiyorsanız vatandan %25 indirim oldugu zaman alabilirsiniz. Parçaları kendileri takabiliyorlar
  • işlemci yüksek tut al sana oyun pcsi casper dan koşarak kaçin herzaman toplama daha üstün dur 1750 lira bunu sollayan vatan %25 ile sistem alinir
  • her zamanki gibi çöpten hallice bir sistem. yani en azından şu işlemcilere yazık etmeseler yerine celeron filan koysalar
  • Aman diyim almayın hazır pc alınmaz o parayla toplama alın
  • yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim

açıkcası casper kullandım bende 3-4 yıldır bende pek memnun değilim .

1750 tl civarlarnda toplama bir sistem öneriniz var mıdır.

Ve mümkünse sipariş garanti gibi sıkıntılar olmasın ??
  • toplama pc herzaman boşa verilen paradır zaten çoğu insan a toplama pc dendiği zaman ilk acemilik zamanlarından toplama kötü olur bak ben marka aldım casper vestel daha iyi falan muhabbeti olur bu yanlıştır aslında sizin hazır pc dediğiniz toplamadan farklı değildir içindeki parça ve parça markalrı aynıdır toplama pc lerde kendi isteğinize ve jeyfinize göre kurarsanız hemde çöp saydığımız hazır pc lere o parayı vermemiş olursunuz en kötü bilgisayarcı bile sizin vereceğiniz o paraya size çok kaliteli bir sistem çıkartır onada gerek yok direk vatana falan gitseniz orda size hazırlar çıakrtırlar basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: charTaLL

yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim

Her Parça Ayrı ayrı En Az 2 Yıl Garantilidir O Konuda Sıkıntın Olmasın Yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wander21

quote:

Yaşadığım şehirde vatancomputer mediamarkt gibisinden teknoloji mağazaları bulunmadığı için pek inceleyemiyorum çalıştıkları sistemi bu tur mağazaların

internet üzerinden toplanan siparişe hazır 1700 tl civarında bir sistem örnek gösterebilir misiniz acaba ??

• MSI Z77A-G45 Z77 LGA1155 DDR3-1600 Anakart 357,15 TL

CORSAIR Vengeance (CML4GX3M1A1600C9) Low Profile 4 GB DR3-1600Mhz CL9 2 tane 130 TL

INTEL Core i5-2500K 3.30 GHz LGA1155 İşlemci 484,56 TL

SEAGATE Barracuda (ST500DM002) 3.5" 500GB SATA 6GB/s Dahili Disk 181,71 TL

LG GH22NS50 DVD Yazıcı 22X SATA Siyah (Bulk) 50,13 TL

SAPPHIRE Radeon HD6850 1 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - 11180-00-20R 307,02 TL

AEROCOOL Strike X (AE-STRIKEX-GT-550) 550W USB Ses Siyah Oyuncu Kasası 225,57 TL Bunda kararsız kaldım hem ucuz hemde iyi gibi pek emin değilim

Toplam 1670 TL tutuyor eksen bilgisayarda biraz daha bütçe katıp güzel bi monitör alırsan gayet güzel olur yada işlemciyi amd yapıp ekran kartına abanıcaksın
  • pki tskrler kafamda biraz fikir oluştu en azından çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wander21

quote:

Yaşadığım şehirde vatancomputer mediamarkt gibisinden teknoloji mağazaları bulunmadığı için pek inceleyemiyorum çalıştıkları sistemi bu tur mağazaların

internet üzerinden toplanan siparişe hazır 1700 tl civarında bir sistem örnek gösterebilir misiniz acaba ??

Ram:GSKILL 8GB(2x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    İşlemci:INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci
    Anakart:MSI Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart
    Kasa+80+PSU:COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    Sabit Disk:500 Gb Seagate Yeterlidir İhtiyacınıza Göre Arttırabilirsiniz
    Ekran Kartı:ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı

Kasa Biraz Fazla Gelebilir Ama İleride Başka Birşeyler Eklemek İstersen Felan Çok Yeterli Olacaktır İleriye Dönük Tutmaya Çalıştım.Ayrıca Tam Ne İçin Kullanacağını Bilmiyorum Ama İşlemci Oyun İçin Fazlasıyla Yeterlidir.
    1700 Lira Demiştiniz Şuanda Bu Sistem Yaklaşık 2100 Civarıdır Ancak %18 veya %25 inidirimleri Yakalayıp 1800 Civarı Alabilirsiniz Yok İndirimi Bekleyemem Derseniz Kasadan ve Ekran Kartından Fedakarlık yapmanız Gerekebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.