Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum şu anki özellikler intel pentium d işlemci;2.8 ghz 2gb ddr2 ram nvidia geforce 7300le ekran kartı asus p5pl2 anakart 1200 tl bütçem var bu bütçemi nası kullanmamı önerirsiniz yani herşeyi baştan sona değiştirmek istiyorum işlemci adı vs. verebilirmisiniz bütçeye uygun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşlemci önerim : i7 model işlemcileri önericegim hangisi oldugu konusunda bi bilgim yok masaüstü için.
    Ram önerim : 8gb ram tabiki en az 1600 mhz - 2000 mhz olsa daha iyi olur
    Ekran Kartı : alabiliosan 2gb 256bit alamıyorsanda 1gb 256bit olmasının öneririrm biraz daha araştırıp ayrıntılı gene söylerim
    Anakart : İntel H68 tarzında bişe önerebilirim.
  • CPU: AMD FX-6100 3.3 GHz, 14 MB, AM3+, 6 Çekirdekli BOX İşlemci
    ANAKART:bASUS M5A78L, AMD 760G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3+
    BELLEK - RAM: CORSAIR 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 VENGEANCE Low Profile (1.5 Volt)
    HARD DISK: SEAGATE 500 GB HDD SATA III NCQ 16 MB 7200 rpm ST500DM002

burası 800 tl tutuyor. fiyat novabilgisayardan

buna e.kartı olaraka inventustan msı 6850 273tl http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5167

birde psu olarak teknobiyotiktenhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-500w-80-plus-bronz-guc-kaynagi.html 127 tl

böylece 1200 tl ye güzel bir sisteminiz oluyor. hdd ihtiyacınız yoksa onu fiyattan düşebilirsiniz. birde ramı isterseniz 4 gb a düşürebilirsiniz. kasa yazmadım mevcut kasanızın içerisine monte edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harece66 -- 11 Mayıs 2012; 4:16:40 >

• çok çok saol çok yardımcı oldun teşekkürler
  • bi de optik sürücü olarak ne tavsiye edersiniz?
  • bütçeyi göz önünde bulunduralım lütfen .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki işlemci olarak amd fx serisi yoksa eşdeğer fiyatta intel core i3 mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.