Şimdi Ara

Uygun olurmu ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene lise 4. sınıfa geçiyorum, bir kız var oda bu sene liseye yeni başlayacak. Kız fizik olarak olgun ama sonuçta daha liseye yeni başlayacak. Kızın beni sevdiğini biliyorum, ben ufak diye hiç alıcı gözle bakmamıştım ama dün gördüğümde gözüme epey çekici geldi acaba iş atsam yanlışmı yapmış olurum

• 70 yaşındaki adam 25 yasında kızla evleniyor senin dediğine bak
    Her türlü gideri var boşver
  • Onu bekle derim

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 20 Haziran 2010; 12:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

Onu bekle derim

Edit:
    Ye onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Ye onu

Alıntıları Göster
    abaza seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: officer_

abaza seni

Alıntıları Göster
    çakalll
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

70 yaşındaki adam 25 yasında kızla evleniyor senin dediğine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

70 yaşındaki adam 25 yasında kızla evleniyor senin dediğine bak

Alıntıları Göster
    Soyadın Toprak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Soyadın Toprak mı ?

Alıntıları Göster
    Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantazist

Hayır.

Alıntıları Göster
    benzerini yaşadım ben lise4teydim kız lise1de ama olmadı.
    (lise bitmiştir benim için.daha gelmem liseye)

ayrıyetten 8e giden kız bana yazıldı elim boştu kabul ettim geçen hafta ayrıldım çok sıkıcı oluyor yaş farkı çok olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

ayrıyetten 8e giden kız bana yazıldı elim boştu kabul ettim geçen hafta ayrıldım çok sıkıcı oluyor yaş farkı çok olunca

sen tecrübe sahibi insansın biraz daha detaylı anlatsan fena olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

sen tecrübe sahibi insansın biraz daha detaylı anlatsan fena olmaz

Alıntıları Göster
    Seninde yaşın daha ufak olduğu için olmaz bence, çünkü lise 1'e giden kız daha çocuktur görünümü ne olursa olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: trion

Seninde yaşın daha ufak olduğu için olmaz bence, çünkü lise 1'e giden kız daha çocuktur görünümü ne olursa olsun.

Alıntıları Göster
    Lise 4'e gideni bulsan evlenicen sanki Git ve aynen şunu de; "sana aşığım bebek "
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwadorFF

Lise 4'e gideni bulsan evlenicen sanki Git ve aynen şunu de; "sana aşığım bebek "

Alıntıları Göster
    gideri varsa olur.yaşı takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

gideri varsa olur.yaşı takma kafana

Alıntıları Göster
    Ya bide şöyle bir durum var çevremin dalga geçmesinden korkuyorum. Yok sübyancıydı vs. lafları kaldıramam morallerim bozulur yani bide bu işlerde tecrübeli değilim kızda küçük onu hezayana uğratmak istemiyorum. Ama şu konuda kesinlikle kendime güvenim var her konuda cesurumdur ve herşeyin iyisini seçebilecek kabiliyetteyim. Yani sıradan bir ilişki yaşatmam kesinlikle, heyecan dolu birşey olur her anlamda.

yorumlarınız çok önemli arkadaşlar lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanları dinlemek istiyorum.

• quote:

Ya bide şöyle bir durum var çevremin dalga geçmesinden korkuyorum. Yok sübyancıydı vs. lafları kaldıramam morallerim bozulur yani bide bu işlerde tecrübeli değilim kızda küçük onu hezayana uğratmak istemiyorum. Ama şu konuda kesinlikle kendime güvenim var her konuda cesurumdur ve herşeyin iyisini seçebilecek kabiliyetteyim. Yani sıradan bir ilişki yaşatmam kesinlikle, heyecan dolu birşey olur her anlamda.

yorumlarınız çok önemli arkadaşlar lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanları dinlemek istiyorum.

Alıntıları Göster
    söyleme millete sende.okulda fazla konuşma.diışarıda takıl sadece.yakın arklarına söylersen sübyancıda demezler merak etme

• Yeni gelene kapak atmak her müessese de var. Şimdi Sen lise 4, o ise Lise 1. Biraz iyi nazik ve aynı zamanda ilgilenen ve korumacı olarak davranırsan gayet "kapak atma" olarak tabir edilen şeyi yapmış, kız ise kapaklanmış olacaktır. Hızlı gençlik üniversitede aynı taktiği uygulamakta. Üniversiteye yeni başlayan birinin okul işlerinde koştururken, ev veya yurt bakarken, hiç tanımadığı bir şehirde gideceği yeri bilmezken üst sınıflardan olan "kapakçı"mız kızla tanışır ve işlerine tek tek yardım eder. Hep beraber koştururlar. Sonunda kız "kapaklanmış" olur. Erkek ne kadar tipsiz ve uyuz bir tip de olsa güzel kızımız sadıktır. Ayrıca üniversite hayatına yeni başladığı için de üniversiteli sevgili heycanı vardır. Klasik aptal kız ve odun modelli çakal erkek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Yeni gelene kapak atmak her müessese de var. Şimdi Sen lise 4, o ise Lise 1. Biraz iyi nazik ve aynı zamanda ilgilenen ve korumacı olarak davranırsan gayet "kapak atma" olarak tabir edilen şeyi yapmış, kız ise kapaklanmış olacaktır. Hızlı gençlik üniversitede aynı taktiği uygulamakta. Üniversiteye yeni başlayan birinin okul işlerinde koştururken, ev veya yurt bakarken, hiç tanımadığı bir şehirde gideceği yeri bilmezken üst sınıflardan olan "kapakçı"mız kızla tanışır ve işlerine tek tek yardım eder. Hep beraber koştururlar. Sonunda kız "kapaklanmış" olur. Erkek ne kadar tipsiz ve uyuz bir tip de olsa güzel kızımız sadıktır. Ayrıca üniversite hayatına yeni başladığı için de üniversiteli sevgili heycanı vardır. Klasik aptal kız ve odun modelli çakal erkek.

İşin özeti bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Yeni gelene kapak atmak her müessese de var. Şimdi Sen lise 4, o ise Lise 1. Biraz iyi nazik ve aynı zamanda ilgilenen ve korumacı olarak davranırsan gayet "kapak atma" olarak tabir edilen şeyi yapmış, kız ise kapaklanmış olacaktır. Hızlı gençlik üniversitede aynı taktiği uygulamakta. Üniversiteye yeni başlayan birinin okul işlerinde koştururken, ev veya yurt bakarken, hiç tanımadığı bir şehirde gideceği yeri bilmezken üst sınıflardan olan "kapakçı"mız kızla tanışır ve işlerine tek tek yardım eder. Hep beraber koştururlar. Sonunda kız "kapaklanmış" olur. Erkek ne kadar tipsiz ve uyuz bir tip de olsa güzel kızımız sadıktır. Ayrıca üniversite hayatına yeni başladığı için de üniversiteli sevgili heycanı vardır. Klasik aptal kız ve odun modelli çakal erkek.

İşin özeti bu

Alıntıları Göster
    ya ben and. lisesindeyim kız büyük ihtimal düz liseye gidicek kapak atma işi olmaz yani :)

• quote:

ya ben and. lisesindeyim kız büyük ihtimal düz liseye gidicek kapak atma işi olmaz yani :)

Alıntıları Göster
    hocam elalem ne der kaygın yoksa düşünmeden çık kızla
    ama sonra arkadaşların şakasına da olsa arkandan sübyancı derler ( kendimden biliyorum )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.