Şimdi Ara

Uygunsuz Aydınlatma Kullanımı Sorunu - CİMER'e şikayet oluşturdum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polisler sürekli çevirme yapıyor. Biri de demiyor mu şunlara artık bi yaptırım uygulayalım diye ?

Kaliteli takılırsa gözleri o kadar rahatsız etmiyor ama 3-5 liralık dandik şeyler benim gibi astigmatı olanlara tamamen zulüm.

• Ülkede herşey zıvadan çıktığı için bu işinde tadı çoktan kaçtı. Ulan beyaz farı takıyorsun ulan bir geç karşısına da insanlara zararı var mı yok mu milletin gözünü kör ediyor muyum diye bak düşün. Ama nerdeee. İnsanlar artık çok bencil kural tanımaz saygısız düşüncesiz oldu. Her 10 arabanın 5i bu şekilde. İlla cezamı olması gerek ulan az birşey empati yap be. Soytarı dolmuş her yer. Benim bu ülkeden ümidim kalmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özellikle alt kültür ve eski araç sahiplerinin çoğunda bu rezalet farlar var.

Devlet oy kaybedeceğim diye kanunları uygulamıyor.

Bir gecelik iş, her cadde giriş çıkışlarına çevirmeyi at, ne kadar çakma xenon varsa alayını paket et, 50.000TL ceza + 1 hafta parka çekme cezası, bir daha kimse cesaret edemez.

Ha bir de satışını yasaklayacaksın.

• road warrior kullanıcısına yanıt

Her 10 arabanın 5 i değil 8 i öyle oldu.

Ben jandarma ve polise gide gele gide gele son 1 haftadır sıkı denetleme yaptirdim, polis bir tanıdığım var, her akşam çevirmede bana yakaladıklarının fotosunu gönderiyor "bak patır kütür ceza yaziyoruz" diyor.

Sizler de gidip başlarını agritin. Baska türlü olmaz bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 26 Aralık 2024; 20:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.