Şimdi Ara

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.356
Cevap
135
Favori
457.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler dediğiniz gibi yeteri kadar uyumaya çalışayım öyle deneyeyim bakayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • santral apne S kullanıcısına yanıt

mesajda yazmistim, girip okursan görebilirsin.

• Cihaz hala elimde hiç kullanılmadı isteyene resım gonderebilirim. Ankarada elden teslim yaapabilirim. 24 bin lira fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Respirox g2s cihaz aldım.İçinden çıkan maske BMC burun maskesinde kullanım sırasında yoğun plastik kokusu var.Her maskede silikon dolayısı ile koku olur da sonra geçer mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet doğru -- 12 Temmuz 2024; 8:32:12 >
  • Mehmet doğru M kullanıcısına yanıt

Plastik kokusu mu yoksa ozon kokusu mu, yeni maskelerde ozonla temizlik yapıldığı için ozon kokusu oluyor başta.

Ben yerinizde olsam gene de bebek şampuanı ile maskeyi yıkar ve güneş almayan bir yerde kurumaya bırakırdım (haftalık bakım işlemi yani).

ben de her sene yenileyince yaşıyorum bir süre sonra geçiyor

• Apneden zarar görmeyelim diye akciğerlere zarar vermeyelim de bilemedim.Belirgin bir koku var,ozon mu, plastik mi,makinenin çalışma kokusu mu hiç anlamadım.Yanındaki kişi bile bu kokuyu alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet doğru -- 13 Temmuz 2024; 12:23:35 >
  • Tekrar merhaba

Maskeyi yıkamak için çıkardım,maske değil hortum kokuyor.Hortum ilk alındığında yıkanması gerekir mi?

• Merhaba. Resmed airsense 10 için filtrelerin bir tarafı daha düz diğer tarafı daha yumuşak. Cihaza takarken hangi yönün makinaya ya da dışarı bakacağı önemli mi? Teşekkürler şimdiden…

Gerekir ayrıca koku geçmediyse o hortumu değiştirin.. üzerinde Made in Taiwan yazan, yeni aldığımız hortum bile 1 ayda patladı..ya sahte üretim yapılıyor yada kalite çok düştü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemde ameliyat olan var mı? Neresi ve kim yaptı fiyat bilgisini paylaşırmısınız.

• arkadaşlar philips dreamstation kullanan varsa, resimde iki filtre var bunların farkı nedir

ben 1 senedir kullanıyorum sadece soldaki takılı, sağdaki kutusunda duruyormuş alırken bilgi veren olmamıştı

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 18 Ağustos 2024; 13:22:48 >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Polen Filtresi: Yeniden kullanılabilir mavi polen filtresi normal ev tozlarını ve polenleri filtreler. Makinenizi kullanırken bu filtre her zaman yerinde olmalıdır.

Ultra İnce Filtre: Tek kullanımlık açık mavi ultra ince filtre, ince partiküllerin daha eksiksiz filtrelenmesini sağlar.

Yani o takili olmayan filtrenin aslinda her daim takili olmasi gerekiyordu. Ilk filtrasyonu o yapiyor, ince olan ise bundan gecip size gelen havayi daha ince partiküllerden süzüyor. Ilk filtreyi (koyu mavi olan) 2 haftada bir yikayip kurutup 6 ay boyunca kullanabiliyorsunuz, sonra degistirebiliyorsunuz. Acik mavi olan ince filtre ise yikanmiyor, onu ayda 1 degistirin demisler.

Bu arada 3 ince filtre 1 polen filtresi seklinde paket olarak aliexpress'de satiliyorlar. Gümrük sinirinin altinda oldugundan oradan da alabilirsiniz.

• coppermine kullanıcısına yanıt
    büyük olan filtre her zaman takılıydı ve haftada bir temizlerim dediğiniz gibi, ince olan takılı değil pek bir kaybım olmamış öyle anladım, filtre değişimi de zamanı geldi uyguna varsa aliexpress’e bir bakayım illa orijinal olmasa da olur sanıyorum

bilgi için teşekkürler

•  UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA

Arkadaşlar aliexpresten cpap ozon dezenfekte cihazı aldım. Bunu kullanan var mı? Tavsiye eden var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

Evet ama sadece maskeyi, her hafta bir kez yıkıyorum maskeyi, kuruladıktan sonra maskeyi ve hortumu ozon cihazına tutuyorum. Makinayı ozon cihazına SOKMUYORUM.

• Selam arkadaşlar. Dreamwear aldım bugün. Rahat duruyor baya. Üzerinde small takılı olarak geldi ve bana uydu. Diğerlerini denemek için bile kullanmadım. Dreamwear small ile diğerlerini takas edebilirim isteyene. ikimize de faydası olur.

• Yakınlarda Resmed N30i maske alan oldu mu? e-ticaret sitelerinde göremedim, stok problemi mi var acaba?

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    Hb'da var ama fiyat uçmuş. Ben şubatta yedek almıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idemo kullanıcısına yanıt

Uçuk fiyat olan ürünler oluyor, herhalde bir keriz gelir de alır diye düşünüyorlar, başka açıklaması olamaz.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.