Şimdi Ara

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.356
Cevap
135
Favori
457.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmed çokta ciddiye almıyormuş TR pazarını artık...çünkü kur'dan dolayı ürün satamıyolarmış duyduğuma göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmed mirage fx maske kullanan var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Ben Şubat'ta 3400'e almıştım. Daha paketi açmadım, small burun yastığı lazımsa yardımcı olurum.

• Resmed, yeni modifiye ettikleri N30i maskeyi tanıtmış.

Resmed Airtouch N30i

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDAwww.cpapusa.ru Интернет-магазинyoutube
    cpapusa.ru
    https://www.youtube.com/watch?v=g9PF97WbqkM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 1 Ekim 2024; 22:8:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BAŞARILI

kullanıyorum ama berbat. burun içine giren destek olan kenarları yok

yan dönüldüğünde kaçış oluyor.

p30 i en başarılı seriydi

• drvimu kullanıcısına yanıt

Bu tıpte burun ıcıne gıren bırsey yok ustad. burnun onunu kapatıyor sadece. sız nerden temın ettınız bu modelı?

Hocam, yeni versiyonu mu kullanıyorsunuz, daha satışa bile çıkmadı diyorlardı yahu anlamadım?

Normal n30i diyorsanız, ben yıllardır onu kullanıyorum sorunsuzca. Bu iş kişiden kişiye göre değişen bir konu, zaten o yüzden bu kadar çok maske modeli var.

• Benim için iyi model p30i
    N30i aldığıma pişman oldum
    Yeni açıklanan maske de pillow olmadığından kaçak çok olur

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA

Yukarıda kendinizi hatalı ifade etmişsiniz. Yeni n30i modelle ilgili mesajdan sonra "ben kullanıyorum hiç iyi değil" gibi yazdığınız için okuyanlar da yeni modeli alıp deneyimlediginizi düşündü. Size p30i güzel geliyordur bana N30i, dediğim gibi bu iş kişiden kişiye değişir. Asla genel olarak p30i daha iyidir gibi yorum yapmamak lazım.

• Merhabalar,
    Bugün itibariyle ben de uyku apnesi teşhisi konmuş bir hasta olarak aranıza katıldım.
    Hastanedeki uyku testini geçtim , ahi:30 çıktı , ağır şiddette apne yazıyor ve cpap cihazı kullanmam öneriliyor kısaca.
    Sorularıma geçiyorum:
    1)Bana verilen sonuçta detaylı raporlar bulunuyor, bunu herhangi bir branşa göstermem gerekli mi? (KBB,göğüs hastalıkları veya nöroloji)
    2)Sonuç almaya gittiğimde anlaşmalı bir medikalden 2 günlük ücretsiz demo cihaz kullanmam söylendi.Bu cihaz kayıt alıyormuş ardından verileri tekrar hastaneye getirmem söylendi.Hangi cihaz olduğu ve maskesi önemli mi, medikalciye guvenmelimiyim?
    3)İkinci aşamayı geçtiğimi düşünerek artık asıl cihazı almaya karar verdiğimde bu hangisi olmalı? İnternette ve burda okuduğum kadarıyla cihazın resmed airsense 10 modeli ve maskenin n30i modeli iyi gözüküyor, önerilere açığım.
    4)SGK desteğine girmeyi hiç düşünmüyorum , şuan verdiği para 6bin TL ama kiralık muhabbeti oldukça mantıksız geldiğinden gerek duymadım. Yanlış düşünüyorsam yardımcı olabilirsiniz.
    5)Cihazı internetten almak güvenli yolmudur? Yoksa biraz daha paraya kıyıp ilgili markanın bayisine veya iyi bir medikale gidip destek alarak mı temin etmek iyidir?
    Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
    Herkese geçmiş olsun dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 8 Ekim 2024; 18:11:56 >

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Merhaba, tek söyleyeceğim medikalcilere güvenme, tabi istisnaya rastlarsanız başka.

• akoz A kullanıcısına yanıt
    Ne yapmalıyım peki hocam , hiç açıklama yapmamissiniz

• Kilo verdikçe apne durumum azaldı, gluteni kesince burun tıkanıklığı, yorgunluk gibi a dan z ye iyileşme var. Dr. Ümit Aktaş ı seyretmenizi öneririm.
    Nur Viral'le Hayatta Her Şey Varyoutube
    Gluten çok tehlikeli...! Glutensiz tarifler, Glutensiz ekmek nasıl yapılır? Ümit Aktaş anlatıyor
    https://www.youtube.com/watch?si=7F-VpEUiCLRJ9_sC&v=EZV0iL_j1jM&feature=youtu.be

cihaz almadıysanız ve İstanbul'daysanız size yardımcı olabilirim.

• idemo kullanıcısına yanıt

3400 liraya ne aldınız? maskenin marka ve tipini soruyorum

• santral apne S kullanıcısına yanıt
    Almadım hocam henüz evet İstanbul'dayım. Hangi marka cihaz var sizde? Satiyormusunuz

• santral apne S kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdım. Siz ne amaçla soruyorsunuz?

bende kullanmadığım Philips Respironics bipapst cihazı var.Yeni üretim.

• Arkadaşlar selamlar. Uzun süredir sıkıntısını çektiğimi uzun uyku süreleri 12-15 saat, buna rağmen gün içinde tekrar uyuma isteği yada yemek sonrası uyku gelmesi, konsantrasyon düşmesi, sürkeli yorgun hissetme vb. sorunlardan dolayı araştırmalara başladım. Önce dahiliyeye gidip kan tahlilleri yaptırdım, sonucunu yarın alacağım ama değerlere baktığımda aradığım sorun orada değil gibi gözüküyor. Tesadüfen uyku apnesi sorunlarının benimkiler ile tam uyuştuğunu fark ettim. Bunun içinde KBB bölümüne gideceğim, süreç ne kadar sürer bilmiyorum ama araştırmalara göre şimdiden CPAP cihazı araştırmasına girmem gerektiğini düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.