Şimdi Ara

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.376
Cevap
136
Favori
460.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun modeli markası nedir bir araştırayım,cpap kullananlara oluyor mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    foras medikal diye bir firma hocam istanbulda ve ankarada var

cpap hakkında bilgim yok sadece burun içindi galiba hatırladığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 2 Aralık 2024; 12:21:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağol

bu arada 5 yıldır alamıyorum dediniz rapor çıkaramıyor musunuz sebebi ne acaba

Hocam rapor çıkıyor,ancak başkentte hangi medikalciye gitsek ya sistem çalışmıyor ya bizim anlaşmamız yok diyorlar...en son yazın çıkardık rapor yine alamadık..

ben üniversite hastanesi takipliyim sizin devlet hastanesi mi, ondan mı dediğiniz durum acaba

Şehir hastanesi ama mesele medula sisteminin sürekli sorunlu olması ve medikalciler, çünkü 3-4 farklı medikalcide aynı şekilde söyledi..

yardım lazım olursa öm atabilirsiniz

• Daha önceki sayfalarda bahsettigim Philiphs Dreamstation Bipap ST cihazini, ebay'deki Polonyali satici tekrar listelemis. Ancak simdi kullanilmis olarak listeleyip sadece adaptör ile satiyor (Normalde kutu, kitapciklar, canta, bir tane hortum ile geliyordu) Ama kullanilmis dese de cihazin jelatinleri filan üzerinde. Yani kutu icerigindekileri alip birtek cihazi ve adaptörü birakmis gibi. Listelemeye göre bu sekilde 10 kadar cihaz var hala elinde. 2022 üretimi yeni cihazlar oldugundan o kanserojen köpük problemi bu versiyonda yok.

Eger isteyen olursa Ocak basi gibi Istanbul'a geliyorum, gelmeden ufak bir tasima bedeli ekleyerek isteyene getirebilirim. Yalniz cihazin yurtdisi cihaz ve garantisiz oldugunu bilerek tercih edin. Bu arada cihaz Bipap yani Cpap cihazlardan daha pahali bir ürün. Bu fiyatlara hicbir yerde yok. Bu satici nasil bu fiyatlara satiyor anlayamadim ama ben gayet memnun sekilde kullaniyorum.

https://www.ebay.de/itm/126790357313

Siz hangi il'desiniz,foras maskeden memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Aralık 2024; 12:59:59 >
  • Arkadaşlar piyasadaki en kaliteli ve kullanımı en rahat, ayrıca bir sorun oluşursa yetkili servisi kolay bulunabilen en iyi uyku cihazı hangisidir?

100bin TL'ye kadar alınabilecek en iyi cihaz nedir ve hangi ürünleri araştırmalıyım?

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    ben istanbuldayım buradaki şube topkapıda çok kaliteli bir şey diyemem ama gidip görebilirsiniz yakınsa
    rapor çıkardığımdan her sene değişiyorum

• selamlar. Philips Respironics Dreamstation 2 Auto Cpap Advanced modelini almayı düşünüyorum ama internette özellikle yabancı sayfalarda olumsuz eleştiriler gördüm. kullanan var mı? cihazı ikinci cihaz olarak almayı düşüyordum. haftanın 3 günü başka bir şehirdeyim. sürekli yanımda cihaz taşımak yerine bir tane daha almayı düşünüyorum. normalde kullandığım cihaz resmed 11. ikinci olarak fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemmttr

selamlar. Philips Respironics Dreamstation 2 Auto Cpap Advanced modelini almayı düşünüyorum ama internette özellikle yabancı sayfalarda olumsuz eleştiriler gördüm. kullanan var mı? cihazı ikinci cihaz olarak almayı düşüyordum. haftanın 3 günü başka bir şehirdeyim. sürekli yanımda cihaz taşımak yerine bir tane daha almayı düşünüyorum. normalde kullandığım cihaz resmed 11. ikinci olarak fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.

resmed 10

• epivep E kullanıcısına yanıt
    Bende Philips dreamstation auto cpap kullaniyorum. Hiç kullanmadim ama sanki resmed in yazılımı daha iyi gibi geliyor. İkinci makina alacak olursam resmed alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan16 -- 21 Aralık 2024; 16:17:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bana uyku apnesi rahatsızlığımdan dolayı 2015 yılında yapılan uyku testleri sonucuna göre, cpap cihazına uyum sağlayamadığım için bipap cihazı yazılmıştı. Ben de buna istinaden Philips system one bipap cihazı almıştım. O zamanlar 5-6 kere ancak kullanabildim cihazı ve daha sonra maske uyumsuzluğu gibi sebeplerle cihazı bir daha kullanmadım ve cihazı kaldırdım. Bu sene rahatsızlığımın boyutunun artması ve beni fazlaca rahatsız etmesi üzerine yine uyku testine alındım ve Ahi değerim 85 olarak ölçüldü. Daha sonra cihazla uyutuldum ve bu halde de Ahi değerim 12 çıktı.

Benim mevcut cihazımla ilgili geri çağrılma süresinden yeni haberim oldu. Geçen hafta Philips'in internet sitesinden elimdeki cihazın barkod kodunu girdim ve cihazımın toplatılan cihazlar arasında olduğunu gördüm. Dün de bulunduğum ilde bulunan Philips yetkili satıcısına giderek bu durumu anlattım. Bana dedi ki sizin cihazınız bu kapsamda olmayabilir. Ya arkadaşım barkod numarasını girdim resmi site bana diyor ki evet sizin cihazınız değiştirilmesi gereken bir cihaz, yok anlatamadım. İşte inceleyecekler bakacaklar vs. falan diyor hala. Benim size sormak istediğim, daha önce bu süreci yaşayan arkadaşlar varsa süreçle ilgili kısaca bilgi verebilirler mi acaba? Bu kapsamda bulunan cihazlar için tamirat işlemi mi yapılıyor yoksa cihaz değişikliği mi gerçekleşiyor? İlgili süreç ne kadarlık bir sürede tamamlanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan_0 -- 22 Aralık 2024; 6:8:49 >

Hocam slm ,foras maskede hava çıkış delikleri var mı acaba,bir türlü göremedim de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluemmttr B kullanıcısına yanıt
    Resmed al maskeyide resmen al.

• Messi_3 M kullanıcısına yanıt
    Resmed 11 son cikan bence maskede resmed al

oksijen girişi soruyorsanız 2 tane silikon tıpalı var

5-6 küçük delikten oluşan hava çıkışı da var sürekli fazla havayı atıyor onu soruyorsanız

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.