< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (169. sayfa)

-
-
dreamstation cihazına uygun fiyata filtre alan varsa link atabilir mi, bazıları kalitesiz olabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu işin Mercedesi, Resmed'dir..bütçe sorunu yoksa hiç başkasına bakmayın..25-30 bin arası değişiyor fiyatları.. raporla alırsanız ufak bir kısmını SGK ödüyor..ancak cihaza rehin koyuyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Şubat 2025; 1:42:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aydan uzun süredir Philps Dreamstation kullanıyorum. Yatağın yanında aşağıda bir konumlanması var cihazın. 3 gündür telefon tutucu gibi bir aparatla hastanelerdeki serum verilmesi gibi, hortumu yukarıdan veriyorum. Makine yine aşağıda. Çok faydasını gördüm. Hortum takılmıyor. Dönmek sorun olmuyor. Temu da benzerleri 100+ TL lere satılıyor.
-
Teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar özel hastanede tamamlayıcı sağlık sigortamla ilk uyku testimi yaptırdım Ahi değeri 30 çıktı ve doktor ağır uyku apnesi teşhisi koydu,Cpap cihaz seçimi için 2. Uyku testi yatışı için sigorta onay vermedi ,Uyku cihazı titrasyon testi oldugu için kabul edilmemiş sigorta tarafından,daha önce bu testi tamamlayıcı saglık sigortasıyla yaptıran var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de sormak istediğim ,internette dolaşırken denk geldim,diş hekimleri tarafından yapılan uyku apne protezleri varmış ,bu protezlerden kullanan oldu mu acaba ,faydası oluyor mu ?
Merhabalar, geçmiş olsun.. Ben de 2. Teste yeni girdim ama tamamlayıcı değil özel sağlık benim sigorta. Hatta 2. Testi sigortanız karşılamaz demişti dr umun asistanı onaylanınca şaşırdı ama tamamlayıcı sandı o da sanırım. Bir cihaz parası alınıyor en az 2. Testte ama size uygun basınç ve maske için önemli diye düşünüyorum. Medikalciler kilo ve yaş sorup ortalama bir ayar yaparım diyor ama deneme yanılma biraz uğraşmak gerekecektir. Bir de tabi sgk dan para alacaksanız rapor için 2. Test şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trilogyx -- 13 Şubat 2025; 20:57:31 >
Bunları ben de gördüm ama horlama ile apne farklı şeyler ve dr bana bunlar işe yarasaydı eminim önerirdi. Uyku konusunda uzman bir dr. İnternette uyku apnesi için faydası olduğunu iddia eden çok site gördüm.
Merhaba, Resmed in sabit basınçlı olan cpap cihazı hangisidir acaba? Modellere baktım webden anlayamadım. S9 elite sanırım böyle ama satışta değil anladığım kadarıyla. Dr auto olmasın dedi özellikle. Sizi auto cpap a yönlendirecekler dedi, özellikle sabit basınçlı alın dedi.. Resmed dışında da önerisi olan olursa yazarsa şimdiden teşekkürler..
Teşekkürler,size de geçmiş olsun,bakalım yarın sigorta için tekrar bir provizyon açtıracağım,umarım karşılar,karşılamazsa 11000 TL dediler 2. test ücreti.
-
evet internette birçok olumlu yorum var bu uyku apne protezi ile alakalı ,açıkçası cihazın kullanımı zor olacak gibi gözüküyor, o yüzden ilk olarak bu protezi mi denesem diyorum ama karar veremedim,benim doktorum da hiç bahsetmedi bu uyku apne protezinden.
-
s9 sabit basınçlıydı galiba ama auto alırsanız cihazın sabit basınç modu var. Yani cihazı sabit basınç cihazı gibi kullanabilirsiniz.
Fiyatı yüksek ama sadece auto olması sebebiyle yüksek değil. Auto cihazın yazılımı çok iyi ve auto modda çok faydalı. Doktorunuz illa sabit basınç diyorsa bile ileride auto moda ihtiyaç olursa ikinci cihaz almanız gerekir.
Ayrıca dediğim gibi s10 ve s11 modellerinde yazılım çok iyi ve auto modda çok güzel değerler veriyor. Bende s10 var ayarlarımı kendim yaptım. Ortalama ahi değerim 0,17
-
Çok teşekkür ederim. S10 aldım.
Nereden ne kadara aldınız hocam
Çapa da uyku medikal var. Yetkili bayisi. Bahadır kardeşim ve babası çok ilgili. Yardımcı olacaktır.
Resmed Airtouch N30i yeni model maskeden çıkan SW boy burun aparatı almak isteyen olursa ÖM'den iletişime geçebilir. Ben M kullandığım için boş duruyor.
-
en son cıkan dımı hocam bu.. nerden aldın paylaşabılır mısın
-
Evet, pazaryerlerdinde mevcut.
www.hepsiburada.com
Resmed Airfit N30İ Std Maske Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/9IRo7VEO1VPPwww.n11.com
Resmed Airtouch N30i Cpap Burun Maskesi Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/resmed-airtouch-n30i-cpap-burun-maskesi-65116163 -
TESEKKURLER
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X