Şimdi Ara

Uyku Hapı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün sabah eczaneye atarax almak için gittim ve atarax'ı aldım hemen eve geldim, saat 11 gibi 2 tane attım (Haplar çok küçük, kalınlığı kürdan kadar, uzunluğu'da 1 cm gibi bişey) Haplar küçük olduğu için öle fazla bişey beklemedim (bu ne lan böle küçücük bişey gibisinden bişeyler saçmaladım kendi kendime ) .

Hapı aldıktan yaklaşık yarım saat sonra gözüm düşmeye başladı ama uykum yoktu sadece gözüm düşmeye başlamıştı ( ve yine kendi kendime bu kadarmıymış dedim, demez olaydım ) Bi yarım saat daha geçti ve etkisini yavaş yavaş gösteriyordu, bi halsizlik geldi üstüme. Bir buçuk , iki saat kadar sonra o kadar çok uykum gelmişdiki vay be dedim kendi kendime ve hemen yatmaya gittim. Saati öğlen 12.00'a kurmuştum, saat öğlen oldu telefon çalıyor, ben yarım saat sonraya erteliyorum, yine çalıyor ve ben yine erteliyorum işte bu böyle böyle devam etti, en son saat'e baktığımda saat 3.56' ya geliyordu. Ve ben yine şok oldum. Hapın bu kadar çok etki edeceğini ben nerden bileydim keşke yarısını kırıp da içseydim dedim. Anlaşılacağı üzeri hap resmen adamı bayıltıyor ve hayla evin içinde baygın baygın geziyorum, üstelik 3 kupa bardak kahve içtim, acaba bi kupa dahamı kahve içsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 10 Eylül 2014; 18:36:29 >

• Senin biyolojik saatini dengelemen için melatonin içerikli bişeyler içmen gerekiyor. Türkiede pahalı biraz melatonin tabletleri. Uykudan 1 saat önce alınıyor birsürü faydası var düzenledikten sonrada bırakıyosun
  • eczanede çalışmış biri olarak tavsiyem atarax yarım tablet. bak üstüe basa basa yarım diyorum niye ? çünkü 3 yıllık kullanıcısıyım hem alerji ilacıdır hem sakinleştirici.
    karaciğerinize mıçabilir öküz gibi abanmayın ilaca. ayrıca çok fazla uyutur yataktan kafanı kaldıramazsın büyük ihtimal. ben azsorna bitane alıcam e büyük ihtimal hemen uyku çökücek . iyi yanı güzel rüyalar gördürüyor kötü yanı uyansan bike yataktan kalkamıyorsun bi mallık çöküyor üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

eczanede çalışmış biri olarak tavsiyem atarax yarım tablet. bak üstüe basa basa yarım diyorum niye ? çünkü 3 yıllık kullanıcısıyım hem alerji ilacıdır hem sakinleştirici.
    karaciğerinize mıçabilir öküz gibi abanmayın ilaca. ayrıca çok fazla uyutur yataktan kafanı kaldıramazsın büyük ihtimal. ben azsorna bitane alıcam e büyük ihtimal hemen uyku çökücek . iyi yanı güzel rüyalar gördürüyor kötü yanı uyansan bike yataktan kalkamıyorsun bi mallık çöküyor üstüne

Hocam zaten bidaha almıyacam uykum düzene girsin diye aldım, Daha çok uyudum

• quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

eczanede çalışmış biri olarak tavsiyem atarax yarım tablet. bak üstüe basa basa yarım diyorum niye ? çünkü 3 yıllık kullanıcısıyım hem alerji ilacıdır hem sakinleştirici.

Hocam zaten bidaha almıyacam uykum düzene girsin diye aldım, Daha çok uyudum

bencede alma koy kenara alerjin olduğunda kullanırsın. bu uykunu düzenlemez daha çok mahveder. uyku saatini hiç değiştirmiyor ben denedim . bir dozu bile ağır geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

quote:

Orijinalden alıntı: Zoey Redbird

quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

Orijinalden alıntı: Zoey Redbird

Atarax'ı 2 tane atarsan baya bi uyutuyor

Hocam internetten baktımda ruhsal sıkıntı içindir diyor. Bide kaç mg lık alayım

25 mg.Fiyatı 2,5 TL.Ben öyle 2 tane at dedim ama ilk kullandığımda bi tane etki etmemişti bana.Belki senin bünye farklıdır

Hocam reçetesiz olduğuna eminmisiniz, bazı sitelerde yeşilreçete ile alını diyotlar.

En son ne zaman aldınız

bende uyku hapi icmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyku ilaçların yan etkileri var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.