Bildirim
Uyku Hapı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bi tane vardı. Adını bilmiyorum da aynı zamanda kaşıntı ilacı diye de geçiyor. Bi 10 saat uyutuyor ama kalktıktan sonra böyle garip bir şekilde yorgun ve mutlu hissediyorsun -
kimse yokmu la koca forumda -
Unisom -
Yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+takip -
quote:
Orijinalden alıntı: roket5361
Bi tane vardı. Adını bilmiyorum da aynı zamanda kaşıntı ilacı diye de geçiyor. Bi 10 saat uyutuyor ama kalktıktan sonra böyle garip bir şekilde yorgun ve mutlu hissediyorsun
ismini hatırlasanız çok iyi olurdu arada banada lazım oluyor -
Xanax bana göz ameliyatından sonra ağrın olur uyuyamazsın diye verdiler içtim ilk gün aşırı ağrım vardı uyuyamadım ama sonraki 6 gün günde 18 saat uyudum -
quote:
Bi tane vardı. Adını bilmiyorum da aynı zamanda kaşıntı ilacı diye de geçiyor. Bi 10 saat uyutuyor ama kalktıktan sonra böyle garip bir şekilde yorgun ve mutlu hissediyorsun
Xanax hocam -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCFBDF40C -- 8 Eylül 2014; 4:27:05 > -
atarax tabiiki hemde recetesiz her eczanede satilir iki tane yut 12 saat deliksiz uyursun..tabi nerde icecegine bagli ben 16 saatlik bi ucak yolculugunda ucak korkumdan dolayi 6 tane atmis uyuyamamistim ama evde yatakta uyutur 1,5 tane.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
atarax tabiiki hemde recetesiz her eczanede satilir iki tane yut 12 saat deliksiz uyursun..tabi nerde icecegine bagli ben 16 saatlik bi ucak yolculugunda ucak korkumdan dolayi 6 tane atmis uyuyamamistim ama evde yatakta uyutur 1,5 tane..
Fiyatı nedir. Antidepresanmış bu galiba
Atarax'ı 2 tane atarsan baya bi uyutuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zoey Redbird
Hocam internetten baktımda ruhsal sıkıntı içindir diyor. Bide kaç mg lık alayım
quote:
Orijinalden alıntı: by oguz
quote:
25 mg.Fiyatı 2,5 TL.Ben öyle 2 tane at dedim ama ilk kullandığımda bi tane etki etmemişti bana.Belki senin bünye farklıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
25 mg.Fiyatı 2,5 TL.Ben öyle 2 tane at dedim ama ilk kullandığımda bi tane etki etmemişti bana.Belki senin bünye farklıdır
Hocam reçetesiz olduğuna eminmisiniz, bazı sitelerde yeşilreçete ile alını diyotlar.
En son ne zaman aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam reçetesiz olduğuna eminmisiniz, bazı sitelerde yeşilreçete ile alını diyotlar.
En son ne zaman aldınız
Eminim merak etme.Yeni aldım sayılır 1 ay olmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Korkma atarax reçetesiz alınır. Bide remeron var babam bundan aldığı zaman 25-30 saat arası uyuyo deliksiz hemide
quote:
Orijinalden alıntı: BengiDönüş
Xanax bana göz ameliyatından sonra ağrın olur uyuyamazsın diye verdiler içtim ilk gün aşırı ağrım vardı uyuyamadım ama sonraki 6 gün günde 18 saat uyudum
Xanax içince ertesi gün ayağa kalkmak çok zor oluyor be
quote:
atarax hocam
Benzer içerikler
- medyum ali değermenci yorumlar
- hakan 23 egzersizleri
- minoxil sakal çıkarır mı
- permatik nasıl açılır
- evde kertenkele
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X