Şimdi Ara

Uyku Hapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8-10 saat uyutucak bi uyku hapı tavsiye edermisiniz. Sabah 7'de uyuyorum 2'de kalkıyorum uyku düzenim bozuldu, sürekli kullanmıyacam.

Reçetesiz olursa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 8 Eylül 2014; 2:32:16 >

• Bi tane vardı. Adını bilmiyorum da aynı zamanda kaşıntı ilacı diye de geçiyor. Bi 10 saat uyutuyor ama kalktıktan sonra böyle garip bir şekilde yorgun ve mutlu hissediyorsun
  • kimse yokmu la koca forumda
  • Unisom
  • Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

Bi tane vardı. Adını bilmiyorum da aynı zamanda kaşıntı ilacı diye de geçiyor. Bi 10 saat uyutuyor ama kalktıktan sonra böyle garip bir şekilde yorgun ve mutlu hissediyorsun

ismini hatırlasanız çok iyi olurdu arada banada lazım oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku felci
    2 hafta önce açıldı
    uyku tulumu
    4 yıl önce açıldı
    Uyku tutmadı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xanax bana göz ameliyatından sonra ağrın olur uyuyamazsın diye verdiler içtim ilk gün aşırı ağrım vardı uyuyamadım ama sonraki 6 gün günde 18 saat uyudum
  • quote:

Bi tane vardı. Adını bilmiyorum da aynı zamanda kaşıntı ilacı diye de geçiyor. Bi 10 saat uyutuyor ama kalktıktan sonra böyle garip bir şekilde yorgun ve mutlu hissediyorsun

Xanax hocam
  •  Uyku Hapı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCFBDF40C -- 8 Eylül 2014; 4:27:05 >
  • atarax tabiiki hemde recetesiz her eczanede satilir iki tane yut 12 saat deliksiz uyursun..tabi nerde icecegine bagli ben 16 saatlik bi ucak yolculugunda ucak korkumdan dolayi 6 tane atmis uyuyamamistim ama evde yatakta uyutur 1,5 tane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

atarax tabiiki hemde recetesiz her eczanede satilir iki tane yut 12 saat deliksiz uyursun..tabi nerde icecegine bagli ben 16 saatlik bi ucak yolculugunda ucak korkumdan dolayi 6 tane atmis uyuyamamistim ama evde yatakta uyutur 1,5 tane..

Fiyatı nedir. Antidepresanmış bu galiba

• Atarax'ı 2 tane atarsan baya bi uyutuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey Redbird

Atarax'ı 2 tane atarsan baya bi uyutuyor

Hocam internetten baktımda ruhsal sıkıntı içindir diyor. Bide kaç mg lık alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

25 mg.Fiyatı 2,5 TL.Ben öyle 2 tane at dedim ama ilk kullandığımda bi tane etki etmemişti bana.Belki senin bünye farklıdır

• quote:

quote:

quote:

25 mg.Fiyatı 2,5 TL.Ben öyle 2 tane at dedim ama ilk kullandığımda bi tane etki etmemişti bana.Belki senin bünye farklıdır

Hocam reçetesiz olduğuna eminmisiniz, bazı sitelerde yeşilreçete ile alını diyotlar.

En son ne zaman aldınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam reçetesiz olduğuna eminmisiniz, bazı sitelerde yeşilreçete ile alını diyotlar.

En son ne zaman aldınız

Eminim merak etme.Yeni aldım sayılır 1 ay olmadı

• Korkma atarax reçetesiz alınır. Bide remeron var babam bundan aldığı zaman 25-30 saat arası uyuyo deliksiz hemide

• quote:

Orijinalden alıntı: BengiDönüş

Xanax bana göz ameliyatından sonra ağrın olur uyuyamazsın diye verdiler içtim ilk gün aşırı ağrım vardı uyuyamadım ama sonraki 6 gün günde 18 saat uyudum

Xanax içince ertesi gün ayağa kalkmak çok zor oluyor be

• quote:

atarax hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.