Şimdi Ara

Uyku felci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su sıralar sık sık yasiyorum,neredeyse hergun.tam uykuya dalma aşamasında gözüm açılıyor ve asla hareket edemiyorum.arkadan sesler geliyo ve hareket edemediğim gibi gözlerimde o kadar ağırlaşıyor ki.gozumu kapatıp tekrar uykuya daldığımda ise kabus görüyorum.hayir bide kabus icinde uyanip uyanip duruyorum hani ruya paradoksu yasiyorum ayni anda.daha buyuk sıkıntı kabuslar o kadar gerçekçi ki gerçekligi sorguluyorum artık.gecen kabusta kendimi gördüm ama bi gozum normal,diğer gözüm nokta kadar ve şaşı gibi sola kaymisti.carpilmis gibi duran gözümün etrafında da siyah garip bi çember vardı.nasil korktuğumu anlatamam.hayir bide rüya içinde annemlere gidip gösteriyorum sonra anne ve babamın gerçek olmadığını anliyorum tam anladığım sırada saldırıyorlar ve uyaniyorum.ya tekrar aynı ortamda bir rüyada uyaniyorum ya da gerçekliğe uyaniyorum ama gene uyku felcli bi şekilde.dongu şeklinde oluyo ve artık kafayı ciddili yemek uzereyim.tek seferlikte degil sakasiz 2 haftadır bu uyku felci oluyo.kulagimda kulaklıksız uyuyamıyorum artik obur turlu kaçınılmaz oluyo çünkü.basta kendi kendime çözüm bulmuştum uyku felcinde gözüm açıldığı zaman içimden 1 2 3 diye sayıp çok hızlıca kendimi kaldırdığımda kalkabiliyodum.inanilmaz zor bisey çünkü o an vücudun o kadar ağır basıyor ki hareket inanılmaz zor oluyo ama iste birkaç kere yapmayı başardım.sonradan artık yapamamaya basladim.sanki gittikçe zorlasmaya basladi.neyse bu iğrenç şeyden nasıl kurtulabilirim daha onceden yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.hayatim boyunca biseyi izleyerek veya dinleyerek uyuyakalmak zorunda olmak istemiyorum.simdiden cevaplar için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yemek düzenin nasıl? Yatmadan hemen önce yemek yiyor musun?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Yemek duzenim kötü ya.boyum kısa olmasına rağmen ideal kilonun altindayim.yatmadan once her zaman yemiyorum keyfime bağlı.arada atistiriyorum ama genelde geç uyuyorum.12de bi cikolata yiyorum mesela ama 3te yatiyorum diyelim o yuzden tam olarak yatmadan önce cok yemis sayilmiyorum galiba

• geç saate kadar uyumayıp çok yorgun şekilde yatarsam ve bu yorgunluğa rağmen hemen uykuya dalamazsam, o durumda uyku felci yaşıyorum ben. hep böyle olur. sen peki? yattığında çok yorgun oluyo musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar eskiden ben de yaşamaktayım
    Çözümü basit
    Panik yapma ölüm yok ucunda (ki olsa bile sorun yok zaten bir gün öleceksin)
    O aşama astrolojik Seyehat veya lucid Dream's denen olayın ilk aşaması
    Şayet yataktan kalkar ama uyanmamak başarırsın
    Tüm boyut kapılarının ötesinde bir yaşam kurabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklayıcı olmamışım sanırım
    Yani korkma ve o rüyada olmayı fark ettiğinde eğer rüyada kendi bilinç altını yenebiliriz
    O zaman istersen 10 larva yıl orada bir yaşam mümkün

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Yattigimda çok yorgun olmuyorum ama çok geç uyuyorum.babam falan uyku duzeninden kaynakli diyor olabilir ama bilmiyorum ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyku tulumu
    4 yıl önce açıldı
    gece baş ağrısıyla uyanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Rüyada olduğumu ruyadan uyaninca farkediyorum sorun orda.yasanan şeyler gerçekçi olmasa bile o an rüyada oldugumu anlayamıyorum.ruyalarini kontrol etmeyi basardin mi? Basarabildiysen sirri nedir?

• The's T kullanıcısına yanıt
    aynen bende de öyle çok geç yatınca oluyo yani gündüz taş taşıyıp yorulmaya gerek yok, tüm gün masa başı oturmuş olsam bile 04'te yatarsam bu olabiliyor.

Selam ben yüzde 99 ihtimalle rüyada olmaya emin oluyorum ve bir şeye ol dediğimde ve istediğim kişileri anında yanıma ışınlayabildiğimde rüyada olduğuma emin oluyorum

Anladim.uykumu duzene sokmaya calismaliyim o zaman sanırım ama gene de bu durum çok can sıkıcı.tesekkur ediyorum cevabin icin

Ben onu pek anlayamiyorum.bazen rüyada olduğumu anliyorum ama gene de kontrol edemiyorum.kontrol edebilme noktasina nasil ulastin? Eğer çok uzunsa ozelden anlatabilirsin.

atla deve bişey yapmaya gerek yok. daha erken yat, telefonla oynama yeter.

mesela ben gece yatınca telefonda hafif tempo podcast açıyorum. 15 dakka sonra kapanacak şekilde ayarlıyorum. karanlıkta onu dinlerken uyuyorum.

Bende birseyler dinleyerek uyumayi seviyorum ama hep değil.arada rahatlatiyolar ama normal uyumak daha iyi bana gore.erken yatamiyorum daha doğrusu uykum gelmediginde yatamiyorum.uyuyabilmem için uykumun gelmesi gerekiyor ve uykum asla doğru zamanda gelmiyor,asıl gece enerjik oluyorum değişik bi şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: The's

Ben onu pek anlayamiyorum.bazen rüyada olduğumu anliyorum ama gene de kontrol edemiyorum.kontrol edebilme noktasina nasil ulastin? Eğer çok uzunsa ozelden anlatabilirsin.
    Uyanamamaktan korkmamak ile başladım
    İstediğim gibi her yerde normal gezdim
    Sonra hayal ettiklerimi gerçekleştirebildim
    Sonraları bu uyku beni uyanınca onkadar yorgun kalkıyordum ki
    Bu yetenekten vazgeçtim
    Nasıl yaptım bilmiyorum ama yapmayınunutturdum kendime
    Artık yapamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Anladim,ilgincmis.uyanamamaktan bende korkuyorum o büyük bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: The's

Anladim,ilgincmis.uyanamamaktan bende korkuyorum o büyük bir sorun.
    Sen de uyanınca başın ağrıyor mu bir de aşırı yorgun beyinle mi uyanıyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet basim agriyarak uyaniyorum ama korkarak uyandigim için o an basima odaklanmak yerine daha çok gercekligi sorguluyorum.

Uyanıp da hareket edemediğinizde, hareket edebilmek için, önce ayak parmağınızı oynatın. Başaracaksınız. Sonra ayağı ve bacağı oynatmak derken, çözüleceksiniz.

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Gercekte kendimi oynatmaya calisirken birde rüyada buluyorum kendimi ve ruyada uyaniyorum.asiri gerçekçi olduğu için de uyandigimi düşünüyorum.gercekle ruyayi ayırt edemiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.