Sabah 8-9 civarında uyanıyorum genelde. Ancak bu sabah hava yeni aydınlanmaya başladığında sanırsam 6 civarı gibi uyku felci geçirdim. Daha önce böyle bir olay başıma gelmemişti. Size kısaca yaşadığım şeyi anlatayım. Bir rüya görüyordum ancak o andan sonra ne olduğunu unuttum, bir anda uyandım ama hareket edemiyordum, zihnim tamamen açıktı uykuda değildim ancak hareket edemediğim için kafamda rüyada olduğumu düşünüyordum. Ancak birkaç saniye bu şekilde kaldıktan sonra korkmaya başladım, çünkü rüyada değildim artık emindim, bağırmak istiyordum ama elimden hiç birşey gelmiyordu. Kalkmak istiyordum yine elimden hiç birşey gelmiyordu. Göğsümde müthiş bir baskı hissi ve nefes alamama gibi bir sıkıntım vardı sanki birşey üzerime üzerime çöküyor gibi hissediyordum. Hala çok ürperiyorum, tamamen uyanıktım kafamda bir sürü düşünce var gerçek felç mi geçirdim bana ne oluyor diyorum ağlamak üzereyim ama elimden hiç birşey gelmiyordu. Bu olay sanırsam 1 dakika civarı sürdü. Kendime geldim yataktan kalktım ve nefes nefeseydim, direk elimi yüzümü yıkamaya gittim. Sonra en az 1-2 saat boş boş durup bu olayı düşündüm. Gerçekten çok kötü bir tecrübeydi. İnternette araştırdım bu olabiliyormuş, olay anında zihin uyanıyormuş ancak kaslar hala uyuyor olduğu için hareket edemiyormuşuz kısacası felç gibi oluyorsunuz. Ancak zihniniz tamamen yerinde oluyor. Bu olay beni gerçekten kötü etkiledi bir daha olur muyum bilmiyorum ama hayatımda ilk defa oldu. O an zihninizde bir sürü şey oluyor, lan bana ne oluyor ben neden bu haldeyim gibi sorular soruyorsunuz kendinize, bağırmak kalkmak istiyorsunuz ama hiç birşey yapamıyorsunuz. Umarım bu olayı bir daha yaşamam. Aranızda hiç benim gibi uyku felci geçireniniz oldu mu ? Bu konu hakkında dalga geçilmesini istemiyorum, yaşamadan anlamazsınız bazı şeyleri. |
Uyku felci geçirdim, çok kötüyüm.
-
-
hocam geçmiş olsun
yaşıyorum bende nadiren
dediğin gibi gerçekten b*ktan bir hadise
-
Çok yorulduğum günlerde bende de oluyor. Ama zararsız birşey takma kafaya. Sırt üstü uyuduğum zamanlar oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam, bu olayı biliyordum ancak hiç başıma gelmemişti ve o an bu kadar kötü geçeceğini zannetmezdim.
Gerçekten o an kafamda binlerce düşünce vardı.
Size de geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun.
İlk defa yaşadığım için mi bilmiyorum, çok kötüydü hala düşünüyorum.
-
Bir tek ben mi keyif alıyorum bu durumdan?
Olum çok zevkli, gözümü açıyorum ama bağırmak istiyorum bağıramıyorum.
Sanki tabutun içindeyim üstüme toprak atmışlar gibi
Alışmış olduğun için zevkli geliyor olabilir. Benim hiç bilmediğim birşey olduğu için çok kötüydü o anlar.
-
Hocam geçenlerde ben de yaşadım. Rüyamdan (tam olarak ne gördüğümu hatırlamıyorum) uyanmak istedim. Kabus tarzi bir ruya gordum ancak bunun farkindaydim. Daha sonra ruyamda kafami sola dogru sertce çeviriyordum çünkü bu sekilde uyanacagimi dusunuyordum. Ardindan bi 5 sn sonra cidden uyanarak kafami sola sertce çevirdim. Boynumdan "kırt" diye bir ses geldi. Cidden enteresandı. Korkmadım ancak garip -
Takma kafana daha çok yaşarsın, genelde çok yorgun olunca oluyor
3 4 kere geçirince alışıyorsun ben çözüm olarak uyuyorum felç ten çıkılmıyor çünkü -
Geçmiş olsun size de.
Ben korktum çünkü gözlerim açık etrafı görüyorum ama kalkamıyordum rüyada değildim bildiğin yatakta kendimi yatarken görüyordum. Çok garip durum.
-
Aynen öyle sanırım yorgun olunca yaşama ihtimali daha fazla oluyormuş.
-
Aynen nefes alamamak da kötü. Geçmiş olsun size de -
Yılda 3 4 defa bana da oluyor. Alıştığım için artık öyle pek korkmuyorum. Hatta en son haydaa yine mi erken uyandık diyip içimden gülmüştüm -
O da iyiymiş
İlk olduğu için bu kadar kasmış olabilirim, bir daha olursa bu kadar kasmam inşallah.
-
Benim de bir çok kez başıma geldi ama bir keresinde az kalsın ölecektim, kıl payı kurtuldum.
DMT salınımına dikkat !
-
Auuuuuuuuuu
Bir defa benim de başıma geldi. Yemek yitip yattığım için olduğunu düşünmüştüm. Önlemek için yapılabilecek neler var acaba.
Vay be. Daha iki gece önce yaşadım. Konu ana sayfama düşünce ürpermedim değil. -
Halk ağzında karabasan deniyor buna -
Ben çok yaşadım ama benimki biraz farklı.Ben hiç uykudan uyandığımda yaşamadım.Benimki hep uykuya dalmak üzereyken oluyo.Haliyle gözlerim kapalıyken.Gözlerimi açamıyorum hiçbir yerimi hareket ettiremiyorum.Birkaç saniye sürüyo.Değişik baskılarda hissediyorum.Küçükken korkardım ama sonradan zararsız olduğunu öğrendiğim için artık pek umrumda değil.Uyku felci yaşarsam yaşayım ne olcak diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingtree11 -- 30 Aralık 2020; 22:0:3 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir tek ben mi keyif alıyorum bu durumdan?
Olum çok zevkli, gözümü açıyorum ama bağırmak istiyorum bağıramıyorum. Sanki tabutun içindeyim üstüme toprak atmışlar gibi |
Çok yorulduğum günlerde bende de oluyor. Ama zararsız birşey takma kafaya. Sırt üstü uyuduğum zamanlar oluyor.
|
Benzer içerikler
- yumuşatıcı yerine şampuan
- uzun süredir küs olduğun biriyle nasıl barışılır
- trio tedavi paketi kullananların yorumları
- rakı nasıl açılır
- yırtık dolar nerede değiştirilir
- suudi arabistan
- çay emojisi
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X