Aynen öyle. Geçmiş olsun. |
Uyku felci geçirdim, çok kötüyüm. (5. sayfa)
-
-
Çok haklısın.
-
hocam burdaki dümbüklere bakma sen bi hocaya git, evinde cevşen as heryerde kuran olsun , cinler yapıyo bunu . heryere ayetel kürsü asmayi ihmal etme. malum işten sonra gusül al şaka lan şaka asdfasb Uyku felci, REM uykusunun normal bir parçasıdır. Vücudu kitler. Uyku felci semptomlari , uyanma sırasında hareket edememek veya konuşamamaktır. Uyku felci sırasında uğultu, tıslama, statik, zıplama ve uğultu sesleri gibi hayali sesler duyulur ben de çok yaşadım Sesler, fısıltılar ve kükreme gibi diğer sesler bu olaylar sırasında kişi halüsinasyon görebilir (orada olmayan şeyleri duyabilir, hissedebilir veya görebilir) ve bu da genellikle korku ile sonuçlanır. Cin diyenlere falan aldanma. Sık sık yaşanıyorsa stresi azaltmaya çalış bol bol su iç, egzersiz yap, sağlıklı beslen bunlara dikkat et olmaz zaten
-
Hocam tam olarak şöyle hissettim, normal bir rüya görüyordum zaten uykumda bunu hatırlıyorum ama rüya neydi hatırlamıyorum ve bir anda rüyamdan kendi kendime uyandım, uyandığımda gözlerim açıktı. Kendi odamı görüyordum, kafamın içinden dedim uyandım işte bir kalkayım soluklanayım falan, tam o anda hiç bir yerimi hareket ettiremediğimi fark ettim. Vücudumun olduğunu hissetmiyordum sanki sadece göz olarak yaşıyorum gibi düşünün.
Yatar pozisyondayım vücudumu görüyorum fakat yatağı sırtımda, kolumda veya bacaklarımda hissetmiyordum, üzerimdeki yorganın ağırlığını falan da hissetmiyordum. Kısacası fiziksel olarak tamamen hissiz durumdaydım.
Fakat zihnim tamamen açık tabi bu anları kolay anlatıyorum, o an bağırmak isteyip bağıramıyorsun, evde insanlar uyuyor lan gelin bana yardım edin diyemiyorsun fiziksel olarak hiç bir eylemde bulunamıyorsun. Ve bir yandan üstümde bir baskı hissediyordum aşırı zor nefes alıyordum o an.
Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Yaklaşık 1 dakika sürmüştür. 1 dakika sonunda kendi isteğimle kafamı sağa sola çevirebildim ve ondan sonra tamamen düzeldim kalktım tabi elimi yüzümü yıkadım en az 1-2 saat salak gibi bunu düşündüm sabahın saat 6-7 civarında.
İnşallah yaşamazsınız, kötü bir tecrübe.
-
Aynen öyle hocam. Sanırım kişiden kişiye fark ediyor.
İnternette araştırdım bazı kişilerde sizin gibi gözler açılmıyor ancak zihin açık oluyor uykuda olmuyosunuz ancak fiziksel olarak eylemde bulunamıyorsunuz.
Bazı kişilerde ise benim gibi gözler açık duruyor ancak fiziksel olarak eylemde bulunamıyorsun. Sanırım böylesi daha kötü.
Bütün odayı görüyordum ve hiç birşey yapamadım.
-
Haklısın hocam.
Umarım bir daha başıma gelmez. Resmen öldüm öldüm dirildim o an.
-
Estağfurullah hocam.
Elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalışıyorum diyelim.
Alıntı
metni:Geçmiş olsun bu arada. Sağolun.
-
Hocam başına gelmeyen insanlar bunun gerçek olmadığını düşünüyor. Bir arkadaşımı arayıp söyledim hadi lan ordan iyi abarttın ha falan gibisinden söylemlerde bulundu, çünkü yaşamadığı için anlamıyordu. Tamam olmuştur da sen fazla abartıyorsun gibisinden konuştu.
Bu yüzden dalga geçmeyin yazmıştım.
Dediğiniz gibi o anı yaşarken elden hiç birşey geçmiyor.
-
Sizin olay da garipmiş.
-
21'imi dolduruyorum şuan. İlk defa yaşadım.
Okumayı denerim hocam sağolun.
-
Hocam öyle deniyor ancak o an elimden hiç birşey gelmedi.
-
Öneriler için sağol hocam.
İlk defa oldu. Halisünasyon görmedim bu arada.
-
Hocam linççiler gelicek bilimsel dediğiniz için kemerlerinizi bağlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frobisher
Hocam linççiler gelicek bilimsel dediğiniz için kemerlerinizi bağlayın.Gelsinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş çok nebuch etkisinde kalmış. Dostum dmt öyle kolayca ayrıştırabileceğin bir şey değil biliyosum dimi? -
En sevdigim sey. Yatmadan once insallah olmasini diliyorum her gün. Bir kac kere olsun sen de zevk alacaksin xd -
Bana bu 36 yaşıma kadar yedi sekiz kere olmuştur.
Nadiren dertli kederli ruh halindeyken oluyor. Uyanık kalmak da korkutucu uyumaya çalışmak da.
Özellikle kabus görürken bu duruma uyanınca sıkıntı oluyor ama ayık kalırsan ağzını dilini falan kontrol etmeye çalış o zaman uyanıyorsun.
Çünkü kımıldayabilecek tek şey dilin çenen falan oluyor.
-
Çocukken bir kere başıma geldi, anne diye bağırmaya çalışıyordum sesim çıkmıyordu, çok korkutucu bir deneyim. Sonra hiç başıma gelmedi. Karabasan deniyor halk arasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanılıyor da olabilirim, halk arasında buna "karabasan" 'da diyorlar. geçmiş olsun. Bir zamanlar bende de olmuştu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X