Şimdi Ara

Uyku felci geçirdim, çok kötüyüm. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlarda korksam da sonradan alıştım. Genellikle felç bitince lucid rüyaya geçtiğim için hoşuma bile gidiyor.

• Belkide insanın ölüme alışması için yaşanması gereken bir süreç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunu hiç yasamadim (yaşamak da istemem tabi ki) ama merak ediyorum. Vücudunuzu hissedip de mi hareket ettiremiyorsunuz yoksa gerçekten bir felçli gibi hiç mi hissetmiyorsunuz? Atıyorum o sırada biri bacaginizdan bıçakla ufak bir miktar et koparsa dahi hissetmez misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 30 Aralık 2020; 23:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Benim de bir çok kez başıma geldi ama bir keresinde az kalsın ölecektim, kıl payı kurtuldum.

DMT salınımına dikkat !

aşsldahkaşlaşalfafkasdklasf

nasıl ölecektin de kıl payı kurtuldun ag

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Bende rüyada eğleniyorum güzel rüyada oluyorum aklıma birden rüya bu awk geliyor
    Sonra bazen kabus paradoksum oluyor ondada hay böyle rüyayı dikeyim diyerek kendimi cimcikleyerek uyanıyorum

Size 2 taktiğim
    1-Kendinizi cimciklemeye çalışın
    2-Cimcikleyemediysen gözünü kapat rüyadayım de kendini sık normale dönersin

Birde böyle bokluk hissettiğinizde cin vs diye panik yapıp korkuya kapılmayın örnek veriyorum sizi ne rahatsız ediyorsa üstüne gidin kulak çınlamasıysa iyice arttırın yani basın gaza kurtulursunuz uzun sürede olmaz
    Bulaşık çöp vs biriktirmeyin ben testini yapmıştım apartta kaldığım zamanda hep böyle çöpleri bulaşıkları bıraktığımda uykumda bi bokluk oluyordu sonra bi temizliyordum olmuyotdu

çöpe pisliğe cinler geldiği için onlar yapıyor OLABİLİR mi hocam ?

• Benimde bazen aynı olay oluyor. Rüya görüyorum uyanıyorum yani uyandığımı biliyorum ama gözlerimi açamıyorum, vücudumu hareket ettiremiyorum bağırmak istiyorum olmuyor 1-2 dk sürüyor. Sırt üstü yattığım zamanlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 30 Aralık 2020; 23:51:10 >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Ölümle ilgili konudaki olaydan söz etmedim, bilmeden boş BOŞ konuşma. DMT (dimetiltriptamin) etksi altında kaldım diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin vs gibi saçma sapan hurafeler ile ilgisi yok bu durumun. Okuyun ve gerçeği öğrenin.

https://evrimagaci.org/karabasan-nedir-gercek-midir-uyku-felci-ile-iliskisi-nedir-773

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Ölümle ilgili konudaki olaydan söz etmedim, bilmeden boş BOŞ konuşma. DMT (dimetiltriptamin) etksi altında kaldım diyorum.

puauhlaşahalgkalfk

naptın cinlerle ws mı attın orada

• Ben cok oldum 20 seneye yakindir ara ara oluyorum.Ölmekden farksiz birsey.

Tecrubem gunduz cok uyuyup gece uykuya dalmakdan sknti cektigimde genelde daha cok oluyor.Bunca zaman bile alisamadim.hala ara ara korkuttugu oluyor hicbitmiycekmi.dyorum sonra bi an kaslarim cozuluyor uyaniyor ve sukrediyorum.Gercekden hayatin degerini blin.Ölümün bir simulasyonu gbi bu uyku felci.

• Okurken hikaye havası aldım, yok böyle bir anlatım. Kitap yazsanız tutar.

Geçmiş olsun bu arada.

• Çok enteresan bir olay. Ben önceden internette okuyup öğrenmiştim sonra başıma geldi hiç kendimi sıkmadan tekrar uykuya dalmayı bekledim. Bilmeyince insan kendini kalkmak için zorluyor bu sefer kasların hareket edemediği için kalbin sıkışıyor korku başlıyor.

Ben başıma geldiğinde demek böyle bir şeymiş dedim bekledim bitti. Arkadaş dalga geçmeyin demiş ama öyle dalga olacak bir olay yok herkesin başına geliyor ve komik durum yok.

• Hiç yaşamadım sırt üstü yatarken kulak çınlaması ve ugultu geliyor ama korkmayıp bırakırsan kendini tavanı görüyosun bulanık bi şekilde ayda 3-4 kez oluyor yoruldugum zamanlar genelde

• Az önce gözlerimi açabildim şanslı sayıyorum kendimi yoksa gereksiz çırpınıcaktım. Yarım saatte olan oldu biraz pc oynayayım 😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Bende rüyada eğleniyorum güzel rüyada oluyorum aklıma birden rüya bu awk geliyor
    Sonra bazen kabus paradoksum oluyor ondada hay böyle rüyayı dikeyim diyerek kendimi cimcikleyerek uyanıyorum

Size 2 taktiğim
    1-Kendinizi cimciklemeye çalışın
    2-Cimcikleyemediysen gözünü kapat rüyadayım de kendini sık normale dönersin

Birde böyle bokluk hissettiğinizde cin vs diye panik yapıp korkuya kapılmayın örnek veriyorum sizi ne rahatsız ediyorsa üstüne gidin kulak çınlamasıysa iyice arttırın yani basın gaza kurtulursunuz uzun sürede olmaz
    Bulaşık çöp vs biriktirmeyin ben testini yapmıştım apartta kaldığım zamanda hep böyle çöpleri bulaşıkları bıraktığımda uykumda bi bokluk oluyordu sonra bi temizliyordum olmuyotdu

hocam yaşayan arkadaşlarım normalde bi cin karabasan hayaleti veya harhangi bi varlık üzeirne basıyor çok korkuyorsun korku filimi gibi vs diyor bunlar oluyor mu cidden yoksa sadece sizin bahsettiğiniz gibi hareket edememe durumu mu oluyor.

• Dua okuyunca bende geciyor euzu cek bisey kalmaz

• Stresli zamanlarda olur genelde
  • Geçmiş olsun hocam

• Genellikle ergenlik çağında olur. Halk arasında karabasan olarak da bilinir. 10'lu yaşların sonunda yada 20'li yaşların başındaysan mutlaka birkaç kez daha yaşarsın ve alışırsın. İslami inançları olan biriysen Ayet-el Kürsi okumak da iyi gelecektir. Bana olduğu zamanlarda okurdum.

• Sırt üstü yatınca uyku felci olma ihtimali daha da yükseliyormuş. Yan yatmak daha iyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.