Şimdi Ara

Uyku felci geçirdim, çok kötüyüm. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan vücudu emanettir. Onu bir gün teslim edeceğiz; fakat zihnimiz(ruh) sonsuza kadar yaşıyor olacak. Öteki dünyada hafıza kartımız olan zihnimiz, yeni vücudumuza yerleştirilecek ve diriltileceğiz.

Ne kadar inancınız olmasa da kendime olduğu kadar sizin için de üzülüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MidnightRider

hocam burdaki dümbüklere bakma sen bi hocaya git, evinde cevşen as heryerde kuran olsun , cinler yapıyo bunu . heryere ayetel kürsü asmayi ihmal etme. malum işten sonra gusül al şaka lan şaka asdfasb Uyku felci, REM uykusunun normal bir parçasıdır. Vücudu kitler. Uyku felci semptomlari , uyanma sırasında hareket edememek veya konuşamamaktır. Uyku felci sırasında uğultu, tıslama, statik, zıplama ve uğultu sesleri gibi hayali sesler duyulur ben de çok yaşadım Sesler, fısıltılar ve kükreme gibi diğer sesler bu olaylar sırasında kişi halüsinasyon görebilir (orada olmayan şeyleri duyabilir, hissedebilir veya görebilir) ve bu da genellikle korku ile sonuçlanır. Cin diyenlere falan aldanma. Sık sık yaşanıyorsa stresi azaltmaya çalış bol bol su iç, egzersiz yap, sağlıklı beslen bunlara dikkat et olmaz zaten

Uyku yok yorgunluk sadece yatakta dediğiniz şeyler oluyorsa bunun uyku felci olabileceği hususunda çok şüpheliyim. Uyanıkken olsa psikiyatrist e git dersiniz. Herkesi 46 lık yapmayın hocam. İlk başta bende tıbben araştırılması gerekli konu olduğuna inanıyorum. Ancak maneviyatın insanın psikolojisinde çok büyük etkisi var. Mesela Mustafa Kemal insanlara ölmeyi emrediyorum dediğinde burada sadece beyin ile maddi gözlüklerle baksan çoğusu askerden kaçar. Manyak mıyım ulan der. Ama sen ona manevi kuvvet verirsen adam kınalı kuzu gibi Çanakkaleye ölmeye gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende çok uyku felci geçirdim ama son 4 yıldır hiç uyku felci geçirmedim . Son zamanlar alışmıştım. Bendeki genelde şöyle oluyordu. Kulağımda aniden inanılmaz bir davul ve çınlama sesi ama öyle bir seski sanki ruhun can çekişiyor elimi yukarı kaldırıyorum tabi gerçekte kaldıramıyorum yukarı kaldırdıkça ses artıyor tabi acıda artıyor kalbim gün güm atıyor sonra üstümde bir baskı elimi az daha kaldırsam kurtulacam ama aşırı acı veriyor ilk başlarda çok tırsıyordum sonra zevk vermeye başladı alıştım son 4 yıldır hiç uyku felci geçirmedim ama geçirmek isterim çok heycanlı oluyor.
    Karabasan diyenede inanma herşey kafada ve sağlık ta bitiyor.
    Hani diyorlar ya içine 3 harfli kaçmış halbuki çok kişilik hastası oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Aralık 2020; 14:10:16 >
  • çorumluzalım kullanıcısına yanıt
    Ben her seferinde cikiyorum felcten bana da çok olur hatta nefes alamadığım olur aşırı derecede kendimi zorlayarak kurtuluyorum felcten
  • Korkma hocam birşey olmaz bu durum beni eğlendiriyor mesela nasıl kurtulurum diye çözüm yolları arıyorum :D
  • Benim de başıma çok geldi ve ilk geçirdiğimde 15 yaşında idim galiba. Bir süre sonra alışıyorsun ama eğer çok korktu isen ve bir daha olmasın dersen dolu kafa yatağa girmemeye dikkat et çünkü ben ne zaman bir şeye kafayı takıp uyuduysam sabahına uyku felci oluyor. Yine de korkacak bir şey yok. Hatta eğer benim gibi çok defa yaşarsan bir süre sonra zevk bile alabilirsin.

• Ben de 2016 yılının sonlarında uyku felci tarzı bir şey geçirdim

Hani çizgi filmlerde falan olur ya kişi uyuyordur kişinin aynısının ruhu yukarı yükselir, kişi halen yataktadır aynı öyle oldum

Bilmiyorum bu uyku felci mi...

• Defalarca yaşadım

• Karabasan

• 1 hafta önce yaşadım. Nasr suresini okudum geçmedi. Fatiha suresini okumaya başladım normale döndüm. Kötü bi rüya gördüm 3 harfli içeren, uyandığım gibi karabasan geldi. Kimisi uyku felci der , kimisi 3 harfliler. Ben ikinci şıkka daha çok inanıyorum

• Ben sero B kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

• Dediğiniz gibi herşey kafada ve sağlıkta.

• uyku felci geçirdiğimde vücudumu kontrol etmeye çalışmam. salarım kendimi. genelde uyumaya devam ederim.

• azimhan51 kullanıcısına yanıt

Sanırım ilk olduğu için korktum bu kadar. Dediğiniz gibi alışabilirim belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Hocam tam olarak şöyle hissettim, normal bir rüya görüyordum zaten uykumda bunu hatırlıyorum ama rüya neydi hatırlamıyorum ve bir anda rüyamdan kendi kendime uyandım, uyandığımda gözlerim açıktı. Kendi odamı görüyordum, kafamın içinden dedim uyandım işte bir kalkayım soluklanayım falan, tam o anda hiç bir yerimi hareket ettiremediğimi fark ettim. Vücudumun olduğunu hissetmiyordum sanki sadece göz olarak yaşıyorum gibi düşünün.

Yatar pozisyondayım vücudumu görüyorum fakat yatağı sırtımda, kolumda veya bacaklarımda hissetmiyordum, üzerimdeki yorganın ağırlığını falan da hissetmiyordum. Kısacası fiziksel olarak tamamen hissiz durumdaydım.

Fakat zihnim tamamen açık tabi bu anları kolay anlatıyorum, o an bağırmak isteyip bağıramıyorsun, evde insanlar uyuyor lan gelin bana yardım edin diyemiyorsun fiziksel olarak hiç bir eylemde bulunamıyorsun. Ve bir yandan üstümde bir baskı hissediyordum aşırı zor nefes alıyordum o an.

Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Yaklaşık 1 dakika sürmüştür. 1 dakika sonunda kendi isteğimle kafamı sağa sola çevirebildim ve ondan sonra tamamen düzeldim kalktım tabi elimi yüzümü yıkadım en az 1-2 saat salak gibi bunu düşündüm sabahın saat 6-7 civarında.

İnşallah yaşamazsınız, kötü bir tecrübe.

Anladım hocam. Tahminime yakın bir tecrubeymis. Umarım siz de yaşamazsınız bir daha.

• mr. solucan kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam.

• Karabasan çökmüş sana sabaha karşı :)

• Bana hiç olmadı, rivayetlere göre ölüm anında ve öldükten sonra da aynı hisler yaşanıyor.
    Geçmiş olsun bu arada zor bir tecrübe olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanavalısi -- 31 Aralık 2020; 21:40:33 >
  • gerzikali insanlar 1 0 önde işte bu olayda

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Bir defa benim de başıma geldi. Yemek yitip yattığım için olduğunu düşünmüştüm. Önlemek için yapılabilecek neler var acaba.

3 kulhu 1 elham

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.