Şimdi Ara

Uyku felci geçirdim, çok kötüyüm. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En Akıllı Deliyoutube
    ( KOMİK ) DUANIN BÖYLESİ HERKES DUA GÖRSÜN İZLEYİN'DE FEYZ ALIN...#GÜNDEM ADAM!
    https://www.youtube.com/watch?v=q3utuTOTCQ0&feature=youtu.be

ALP PRODUCTİONyoutube
    Yemek duası okuyan çocuk ! - Duada kombo yapan çocuk ! / Adem Yemek Duası - 30 Mayıs 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=2OWbGRGquzQ&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Astral seyahat
  • Panik yapmamayı başarabilirseniz eğer bir süre sonra beyinde uykuya dalıyor.

• Karabasan dedikleri şey. Geçmiş olsun.

Birde uyurken, özellikle kolun altta kalarak uyuşması durumu var. Kol resmen et parçası gibi kemiksiz hal alıyor. Çok ilginç oluyor. Bir gün arkadaşım kolunun üstüne yatmış, sonra dönmüş ve kolu üstünde kalmış. Tabi kolunu hissetmediği için göğsünün üzerindeki ağırlığı anlayamamış ve korkuyla kolunu diğer eliyle fırlatmış, öylede hızlı fırlatmış ki kolu duvara çapmış, özellikle eli ciddi zedelenmişti. tabi uyuşuk olduğundan ilk etapta zedelenmenin acısını hissetmedi ama 2-3 gün boyunca ağrı çekmişti.

• takma kafana.. hem o da bir şey mi, ben kaç yaşıma gelmişim karanlıkta yüzler, siluetler görüyorum, karanlıkta tek başıma uyuyamıyorum. Işık açık uyuyunca da hem her gün azar yiyorum hem de beynim sevilmiş bir şekilde uyanıyorum. İtirafın sonu  

• Çocukken sanırım 8 10 yaşları arasında sol yanım hariç nasıl yatarsam yatayım bu durum benimde başıma geliyordu. Belki 40 50 kere yaşadım bu durumu. Tabi o zamanlar karabasan sanıyorduk aklımız kesince anladık uyku felci olduğunu.

• herkesin başına 1-2 kez gelmiştir mutlaka çokta korkmana gerek yok bilimsel açıklması olan tıbbi bir olay benimde başıma geldi baktım hareket edemiyom ne uğraşıcam diyim tekrar uyudum 2.uyandığımda herşey normaldi

• Daha önce bir defa başıma geldi, bilgim olduğu için panik yapmadım, tekrar uyumaya çalıştım ve uyudum. Sabah da sağ Salim uyandım ve bir etkisini görmedim. Mümkünse uyumaya çalışıp beyni de uyumaya inandırmak iyi geliyor.

• Stres kaynaklı, bazen bana da oluyor şekerleme yaptığım zamanlarda.

• Bence değerini bil.Çok güzel bişidir.Kımıldayamazsın ve en önemlisi hanisilasyon görebilmendir.Daha önce izlediğim hiç bir korku filmi hanisilasyonlarım kadar korkutucu olmamıştı.İlk sefer bu kadar korkmuştum sadece.Sonra bir filim edasıyla izledim hep.Şimdiye kadar 100'ü geçmiştir sayısı ve hepsi farklı farklı ve çok güzel hanisilasyonlardı.Hepsi korku vermesi gerekenlerdi.Genede ilkinden sonra hepsi keyif verici idi.Kısacası bedenin esrarının patlıyamamyışı ve rem uykusunda frenlerin patlamış olması.Beyinde ki müthiş çılgınlıkları 8D filim gibi yaşamanızdır uyku felci.

Geçirmek istiyenlere öneri:

Uyku düzeniniz asla olmasın.

Alkol içmeyin.

Yeni şeyler denemiş olun.

Hayatınızda kargaşaya yer verin.

• peşpeşe 3-4 kez geçirdiğim oldu, tam uykuya dalıyorum vücut kitleniyor, uyanıyorum uyuyorum yine kitleniyor   bu ara aylarca yaşamıyorum bu durumu, yatış saatim her ne kadar sabah 5-6 olsa da en az 7 saat uyuyorum, belli bir düzenim var. üniversite zamanlarımda uyku düzeni yoktu, bol miktarda alkol vardı, sınav haftalarına doğru yorgunlukla beraber iyice artmıştı uyku felci miktarı.

edit: çözüm olarak bağırmaya çalışmayın, ayak baş parmağını oynatın vücut çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurorax -- 2 Ocak 2021; 3:12:51 >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

maneviyatin etkisi beyninde kurgulayacağın olaylarla sınırlı , sürekli mistik bi varlığın seni gelip boğmasını beklersen panikten bağırman normal uyku felci sırasında. Uyku felci gerçekleştiği sırada beynin yabancı düşman yaratıkları tespit edebilmeisni sağlayan yani tehditlerle uğraşanAmigdala kısmı uyanır buraya giden uyarılar etrafta bir şey var hissi yaratır siz uyurken bile. Buda bilinçaltındaki anılarla vs birleşirse , siz de cin şeytan iblis vs inanıyorsanız gelip sizi boğduğunu falan görürsünüz beynin nasıl çaliştiğini bilseniz bu olayin maneviyatla değil bireyin kendisiyle alakalı olduğunu görürsünüz.

• Son zamanlarda sıkça geçiriyorum, normalde ayda bir falan olurken şimdilerde haftada birkaç kez oluyor.
    İlerleyip başka şeylere evrilmesinden korkuyorum.
  • Mesela ben geçirdim hem de çok ağır. Ama bunun öncesi var ve yazacaklarımda mevcut.

hazırsanız hikayem şöyle: İşyerinde devamlı aşırı çalışmaktan ötürü eve yorgun yorgun geliyordum. Biraz bilgisayar oynayıp odamda oturuyordum. Bir gün iş yerinde şef abimiz görünmezler ile ilgili hikayeler anlattı sonra ahanda şimdi moku yedik demeye kalmadı evde odamda hırıltılar duymaya başladım ardından yorganımın içinden havlama sesi geldi hatta tavan lambasından aşağı sarkan ufak varlıklar bile gördüm neyse sanırım fazla yorgunluktan dedim yattım. Yine böyle bir gün yorgunluktan peltim çıkmış vaziyette yatağa girmiş uyurken birden kapı sessizce açıldı sonra içeri kocaman karanlık bir varlık girdi ardından yorganımı kaldırdı beni boğmaya çalıştı nefes alamıyordum kıpırdayamıyorum hareket edemiyorum terliyorum beynim vücudumu kontrol edemiyor sonra dedim tamam bu iş gidiyoruz galiba her neyse daha çok abanmaya başladı elleriyle ağızı kapattı boğuluyordum bağırmaya çalıştım mümkün değildi ardından Kuran surelerini içimden okudum üzerimdeki ağırlık kalktı nefes almaya başladım yorganım aşağı indi kalbim seri şekilde atmaya başladı sanki dört nala giden bir at gibiydi. Sonra kafamı yorganımdan çıkardım karanlık varlık kapıyı sessizce kapatıp gitti ama o gece normal bir uyku uyumadım gerçekten çok kötü benim için inanılmaz bir deneyimdi  . Korkmadım da değil açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 2 Ocak 2021; 12:44:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canhty123

Çocukken sanırım 8 10 yaşları arasında sol yanım hariç nasıl yatarsam yatayım bu durum benimde başıma geliyordu. Belki 40 50 kere yaşadım bu durumu. Tabi o zamanlar karabasan sanıyorduk aklımız kesince anladık uyku felci olduğunu.

Vay be korkunç.

• Yanlışım yoksa sırt üstü veya yüz üstü yatınca oluyor genelde. Vücut bayağı bir yayılıyor sanırım o konumda. Bi ara tam ucundan dönmüştüm. Tam uykuya dalıyordum ki midemden tüm vücuduma müthiş bir korku hissi yayıldı ve öyle en fazla 5 saniye kadar durdum. Çocuklukta falan bunları hep karabasan olarak bildiğim için refleks olarak ister istemez besmele çektim( :D). Tabii ki cin falan filan demiyorum ama bu refleksten dolayı uyandığımı anlayıp, kendime gelebildim. Yani aynı rüyada olduğunu fark ettiğiniz durum gibi düşünün. İyi kötü kendinize bir şekilde uyarı vermeniz lazım dicem ama zihnim tamamen açık diyorsunuz tabii.

• Askerde gece nizamiyecisiydim. Akşam 7 sabah 7 12 saat iki saat aralıklarla 6 saat nöbet tutardık. Gece vakti nöbet aralarında kaldığımız bi konteynır vardı orada bankın üstüne yatıp uyurduk nöbet saatine kadar.
    Ard arda 3-4 gece bu durumu yaşadım. Uyanıyordum ama hiçbir hareket edemiyordum. Uykunun kalitesizliği ve yorgunluktan dolayı oluyordu kesin.
    Sonra geçti gitti. Normal hayatımda hiçbir zaman başıma gelmedi.

• Bir ara bana neredeyse her gün oluyordu. Ankara'da tek yaşıyorum. İlk başlarda bu yüzden çok korkutucuydu. Gece saat 2-3 gibi uyanıyordum, hareket edemiyordum, bağıramıyordum ama alışmıştım. 1-2 dakikaya geçiyordu. Sonra yatmaya devam ediyordum. Sonralarda şöyle bir şey olmaya başladı. Yine ayı saatlerde uyanıyordum. Bu sefer hareket edebiliyordum ama sanki kendimde değildim gibi. Değişik bir şey oluyordu ama tam anlayamıyordum. Anlatamıyorum da yaşananları. Duvardaki saatin sesi sanki kafamın içindeymiş gibi hissediyordum. Canıma bir sıkıntı giriyordu. Yatağın üstünde 5 dakikaya yakın öyle anlamsız bir şekilde oturuyordum. Ve bu esnada inanılmaz korkuyordum. Ancak 5 dakika sonra kendime geldiğimde sanki hiçbir şey olmamış gibi oluyordu. Tuhaf bir şeydi.

• Bende benzer sorunları yaşıyorum ara sıra tek çözümü var sağa yatmak veya sola yatmak öyle yapınca bir daha başıma gelmedi açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana haftada 3 4 kere olur, verdiği adrenalin hoşuma gidiyor. :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.