Şimdi Ara

Uykumu Kaçıran Güzellik. Mercedes Benz W115 250 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kim ne derse desin, şöyle 2 klasik bulabilsem ayıla bayıla binerim.

Uykumu Kaçıran Güzellik. Mercedes Benz W115 250

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Sahip olunabilir aslında
    Ama 2. araç olarak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-klasik-mercedes-koleksiyonumdan-sadece-81.000-km-de-113516889/detay

İlandaki Araçta Harika. Bu aracı Muhafaza edecek bir garajım olsa bir dakika bile düşünmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

nesi güzel bu aracın ???

+1 Bildigin teneke yigini, cop.

Cop konteyniri olur bu aractan.

Klasik Otomobil sahibi olmak veya bu araçlara ilgi duyanlar aslında Otomobili 4 teker bir ulaşım aracı olarak değil de bir ruhu olan zamanın aynası olarak görenlerdir. Diğer insanlar için Teneke yığınından ibarettir. Bu bağımlılık ileri derecedir ve tedavisi mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Video da anlatan kişinin dediğine göre: 1987 Üretimi, 25 yıl tek elden daha doğrusu ailede kullanılmış güzide bir W124 kasa araç.

Lütfen HD kalitesinde izleyin.

W124 Bence Hala günümüzün bir çok modern otomobilinden daha çok yollara yakışıyor. ABD veya Avrupa da yaşasam bu aracın mutlaka Fiber Glass dış gövde ve sıfırlanmış Motor şasi vs ile Yaptırırdım.

Yaklaşık 3 yıl 89 300E kullandım. Genel durumu ortalama olmasına rağmen oldukça keyifliydi ve piyasadaki benim diyen bir çok otomobilden daha hızlıydı. Video daki araç Gerekli bakımları yapılır birazda özenli kullanılırsa rahat 50 yıl daha hizmet eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

her zaman yeniden yanayım, eski sorunludur ve yolda bırakır, 70 yaşındaki adamla, yerinde duramayan genç adamı bir tutabilirmisiniz? bu yüzden classic'lerden nefret ederim,

Valla kırmızı ışıklarda Focus'lar falan arkamda kalıyordu. Ayrıca motor sistemleri çok basit olduğundan arıza da çıkarma ihtimalleri çok daha düşük.

sorun orda işte bu araçların eş değeri focus değil ki, o yüzden her araç zamanında güzel, classic araçlar asıl araç değil hobby aracı olarak garajda durur ancak ben yaşlı ve soruna potansiyel olduğu için yaklaşmıyorum...yaşlı araç sorunlu araç, sürekli revizyon isteyen masraflı araç olarak biliyorum,

Eski ancak düzgün bir Mercedes sahibi olmadığınız için öyle biliyor olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

quote:

quote:

quote:

her zaman yeniden yanayım, eski sorunludur ve yolda bırakır, 70 yaşındaki adamla, yerinde duramayan genç adamı bir tutabilirmisiniz? bu yüzden classic'lerden nefret ederim,

Valla kırmızı ışıklarda Focus'lar falan arkamda kalıyordu. Ayrıca motor sistemleri çok basit olduğundan arıza da çıkarma ihtimalleri çok daha düşük.

sorun orda işte bu araçların eş değeri focus değil ki, o yüzden her araç zamanında güzel, classic araçlar asıl araç değil hobby aracı olarak garajda durur ancak ben yaşlı ve soruna potansiyel olduğu için yaklaşmıyorum...yaşlı araç sorunlu araç, sürekli revizyon isteyen masraflı araç olarak biliyorum,

Eski ancak düzgün bir Mercedes sahibi olmadığınız için öyle biliyor olabilirmisiniz?

kesinlikle katılıyorum

düzgün bir mercedes 45-100bin tl arası gidiyor, bakmaya kıyamaz trafiğe katılmaya kıyamazsın, kısaca psikoloji ve ekonomik raddeyi çok zorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Sahip olunabilir aslında
    Ama 2. araç olarak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-klasik-mercedes-koleksiyonumdan-sadece-81.000-km-de-113516889/detay

Bu direksiyona bayılıyorum yahu. Yalnız 75 model 230.4'te olması garip geldi bana. Normalde w114'lerde vardır bu direksiyondan.

• kromun altında araç üretmişler.

rengi çok hoşmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

quote:

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum

düzgün bir mercedes 45-100bin tl arası gidiyor, bakmaya kıyamaz trafiğe katılmaya kıyamazsın, kısaca psikoloji ve ekonomik raddeyi çok zorlar

Zevk ve renk meselesi tabiki her zevkinde bir bedeli var eğer zevk almayı göze alıyorsan oluşacak maddi külfetinide göze alacaksın.

• Tıklayın

Biri klasik mi dedi ??? hemde çok ucuz
  • klasik araçlar, ince bi zerafet var çoğunda,ama aslan gibi burdayım da diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

Tıklayın

Biri klasik mi dedi ??? hemde çok ucuz

Dostum klasik diye ona değil bunlara diyoruz:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1958-mercedes-190-sl-el-klasik-112601226/detay

Ayrıca konu öyle bir kaymış ki 93 model arabaların linkleri falan konmaya başlanmış.

• bende de bu var. 88 model 300 sel. her bindiğimde aşık oluyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 21 Şubat 2013; 10:34:35 >

• Klasik araba 80 bin euro'larda illla alınan araçlar değildir , klasik araba 90 model bile olsa, bundan 20 sene sonra klasik olucak bir modelse , onu bakımlı tertemiz bırakan sahibi için klasiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

"Mercedes" diyorsunuz abi ya... Söze gerek mi var?

Sağdan 3. araçla ilgili bilgi alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

bende de bu var. 88 model 300 sel. her bindiğimde aşık oluyorum:)

Allah kaza bela vermesin. Birlikte sağlıklı ve mutlu uzun kilometreler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.