Şimdi Ara

Uykumu Kaçıran Güzellik. Mercedes Benz W115 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MBWorld da takılırken 35.000 milde Florida Plakalı bu bebekle karşılaştım Videoyu defalarca izledim. Bu araca sahip olmayı çok isterdim. İşte Buyrun.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=xVXc3e2ifUQ&feature=player_embedded#!]

• Rengi çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Rengi çok güzel
    Geçmiş zamanı konu alan filmler için birebir bu araç
  • Forumda daha önce de bu araç gösterilmişti sanırım,hayran olmamak elde değil.Gerçekten çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Forumda daha önce de bu araç gösterilmişti sanırım,hayran olmamak elde değil.Gerçekten çok güzel.
    Çok mükemmel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Çok mükemmel ya

Alıntıları Göster
    Allah nazardan saklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Allah nazardan saklasın.

Alıntıları Göster
    10 numara araba ya bu eski kasa mercedes lere hastayım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

Alıntıları Göster
    nesi güzel bu aracın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

Alıntıları Göster
    Video da anlatan kişinin dediğine göre: 1987 Üretimi, 25 yıl tek elden daha doğrusu ailede kullanılmış güzide bir W124 kasa araç.

Lütfen HD kalitesinde izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Video da anlatan kişinin dediğine göre: 1987 Üretimi, 25 yıl tek elden daha doğrusu ailede kullanılmış güzide bir W124 kasa araç.

Alıntıları Göster
    Bende 230.4 vardı. İlk arabamdı ve şimdiye kadar kullanmaktan en zevk aldığım arabadır.
    Yalnız Amerikan versiyonları yerine Avrupa versiyonları daha güzel. O kalın tamponlar ve çamurluklardaki sinyaller hoşuma gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bende 230.4 vardı. İlk arabamdı ve şimdiye kadar kullanmaktan en zevk aldığım arabadır.
    Yalnız Amerikan versiyonları yerine Avrupa versiyonları daha güzel. O kalın tamponlar ve çamurluklardaki sinyaller hoşuma gitmiyor.

Alıntıları Göster
    Şu sıralar da w108'lere kafayı taktım, alsam mı almasam mı diye gidip geliyorum. Biraz daha pahalı ancak çok daha güzel.

• quote:

Şu sıralar da w108'lere kafayı taktım, alsam mı almasam mı diye gidip geliyorum. Biraz daha pahalı ancak çok daha güzel.

Alıntıları Göster
    Aracı dün Beşiktaş'ta sıfır denebilecek titizlikte gördüm(aynı modeli) . Bej rengindeydi ve kullanan Cem Yılmaz'dı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lublinox

Aracı dün Beşiktaş'ta sıfır denebilecek titizlikte gördüm(aynı modeli) . Bej rengindeydi ve kullanan Cem Yılmaz'dı

Alıntıları Göster
    "Mercedes" diyorsunuz abi ya... Söze gerek mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

nesi güzel bu aracın ???

+1 Bildigin teneke yigini, cop.

Cop konteyniri olur bu aractan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Bak bu guzel iste

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

nesi güzel bu aracın ???

+1 Bildigin teneke yigini, cop.

Cop konteyniri olur bu aractan.

Alıntıları Göster
    her zaman yeniden yanayım, eski sorunludur ve yolda bırakır, 70 yaşındaki adamla, yerinde duramayan genç adamı bir tutabilirmisiniz? bu yüzden classic'lerden nefret ederim,

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

her zaman yeniden yanayım, eski sorunludur ve yolda bırakır, 70 yaşındaki adamla, yerinde duramayan genç adamı bir tutabilirmisiniz? bu yüzden classic'lerden nefret ederim,

Valla kırmızı ışıklarda Focus'lar falan arkamda kalıyordu. Ayrıca motor sistemleri çok basit olduğundan arıza da çıkarma ihtimalleri çok daha düşük.

• quote:

quote:

Valla kırmızı ışıklarda Focus'lar falan arkamda kalıyordu. Ayrıca motor sistemleri çok basit olduğundan arıza da çıkarma ihtimalleri çok daha düşük.

sorun orda işte bu araçların eş değeri focus değil ki, o yüzden her araç zamanında güzel, classic araçlar asıl araç değil hobby aracı olarak garajda durur ancak ben yaşlı ve soruna potansiyel olduğu için yaklaşmıyorum...yaşlı araç sorunlu araç, sürekli revizyon isteyen masraflı araç olarak biliyorum,

• Ben mersonun eski kasalarına birtürlü ısınamadım. Aynı dönemin araçlarını baz alırsak BMW yıllardır birinciliğini zaten koruyor. Tabi her çirkinin bir alıcısı vardır :)

Merso nun tek beğendiğim aracı bu 600L

Tabiki Clk-Gtr var o ayrı bir dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 20 Şubat 2013; 11:41:59 >

• quote:

quote:

quote:

sorun orda işte bu araçların eş değeri focus değil ki, o yüzden her araç zamanında güzel, classic araçlar asıl araç değil hobby aracı olarak garajda durur ancak ben yaşlı ve soruna potansiyel olduğu için yaklaşmıyorum...yaşlı araç sorunlu araç, sürekli revizyon isteyen masraflı araç olarak biliyorum,

Hobi gibi evet. Ayrıca arabanın bakımlı olması da gerekiyor. Sonuçta mekanik bir şey, iyi bakımla 100 sene sonra bile ilk günkü gibi kalabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.