Arkadaşlar merhabalar. Çoook uzun bir süredir sizlerşe değildim. Birazda teknolojiden uzakta kaldık. Ama yine dayanamadım. Size şöyle bir sorum olacak. -Anakartım MAXIMUS IV EXTREME-Z -Anakart üzerindeki Ekrann kartı giriş özelliği Genişleme Yuvaları 1 x PCIe 2.0 x1 4 x PCIe 2.0 x16 (x16 veya çiftli x8 veya x8/x16/x16) 1 x PCIe 2.0 x4 -ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM EKRAN KARTI ASUS GeForce ROG STRIX GTX 1650 SUPER GAMING OC 4G GDDR6 128Bit DX12 Ekran Kartı 🚨Bu almayı düşündüğüm ekran kartı bu anakartta tam performans çalışırmı. Çünkü anakartımın girişleri PCle 2.0 Yani 3.0 desteği yok. Ama allahtan x16 desteği var 😅 Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler✌🙏 |
Uyumlu olurmu...???
-
-
Uyumlu. 1650 Super ile performans farkı olmaz.
-
Yani kayıpsız tüm performansı alabilirim bu anakart ile.
DDR6 olması anakarttaki giriş ile bir ilgisi yok demi. Ekran kartının gücü ile ilgili. -
gddr6 ekran kartının kendi içinde kullandığı bellek, anakartla yada ramlerin ddr4-ddr3 olmasıyla ilgisi yok.
-
Ekran kartındaki GDDR6 belleğin anakart üzerindeki PCIe slotu veya RAM ile bir ilgisi yok.
-
Anladım. Ozaman performasn kaybı olmayacağına göre alım listeme ekledim ekran kartını.
Ne bileyim z68 chipset olunca anakart dedim onca para verip alıcaz ekrann kartını lakin performansı düşerse ne anladık biz o işten.
Halen zotqc gtx 460 amp! kullanıyorum. Online oyunlarda fps yi etkiler demi. İnternet hızım 24mgbit ping:4 -
-
1650s rx570 dolaylarında bi kart. ben 570 le ppci 2.0 8x anakarta taktım ama 8 gb rami olduğndan zaten kartı tam test edemedim :D acı çekse de idare etti :D pci 2.0 olması tek kart olduğu sürece çok problem yaratmıyo.
ama cf yapsa idiniz çok büyük problemler yapardı. poci 8x e düşmesi değil mevzuu, cf yapınca veri akışı kat kat artıyo. 2 kart hangi veriyi paylaşakları konusunda haberleşirken bant genişliği önem kazanıyo bu durumda pci 3.0 bile zorlanıyo:D
ama tek kart olduğu sürece pci 2.0 16x problem yaratmayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X