Bildirim
Uyumluluk Konusunda Yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
uyumlu sistem,bir sıkıntı yok -
seçtiğin ekran kartı modelinin fan sesinden şikayet eden iki kişinin yorumunu okudum ( asus cucore) -
Ses sorun değil ben alışkınım da parçalar arası uyum sorunu önemli benim için bu parçaları taktığımda tam performans ve parçalar arasında çalışmamazlık gibi bir sorun olur mu onu merak ediyorum -
Maddi durum biraz kısıtlı sanıyorum.
Bu saatten sonra çift çekirdek işlemci alınmaz.
Güncel oyunlarda zar zar ağlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
Maddi durum biraz kısıtlı sanıyorum.
Bu saatten sonra çift çekirdek işlemci alınmaz.
Güncel oyunlarda zar zar ağlar.
abi haklı,30 daha ver 3 çekirdek al.
AMD ATHLON II X3 455 AM3 3.3GHZ 1.5MB CACHE 45NM İŞLEMCI 148 tl -
Evet işlemci konusunda bende değiştirmeyi düşünüyorum
littlestewie işlemci önerin için teşekkür ederim işlemci önerisi yapabilirsiniz fakat hala soruma cevap almdım bunları toplarsam uyumluluk sorunu yaşar mıyım ? -
Yok yaşamazsın kuralpi, ama verdiğin para boşa gider.
Çift çekirdek işlemciyle nereye kadar gidebilirsin ki. -
Zaten üstte yazdığım yorumda da değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşın önerdiği x3 455 bence güzel ki bütçeme göre de alabileceğim vatandan en iyi işlemcilerden biri o civarlardaki :) -
Kesinlikle onu al. Fakat vatanın her mağazasında yok. İstanbulda var. -
Her mağazasında olması önemli değil sonuçta bugün internet üzerinden alacağım için kargoyu bekleyebilirim -
İnternet üzeri yazmıyor.
Yarın vatanı bi ara.Bildiğim kadarıyla internet yazması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuralpi
Evet işlemci konusunda bende değiştirmeyi düşünüyorum
littlestewie işlemci önerin için teşekkür ederim işlemci önerisi yapabilirsiniz fakat hala soruma cevap almdım bunları toplarsam uyumluluk sorunu yaşar mıyım ?
yukarıda yazmıştım,sorun yaşamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X