Şimdi Ara

uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar emeğim boşuna gitti ailemin davranış şekli değişti bana karşı ve gercekten moralim çok bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaa1912

O kadar emeğim boşuna gitti ailemin davranış şekli değişti bana karşı ve gercekten moralim çok bozuk

gelde bana sor,lysye çalışacam bu moral bozukluğuyla...
  • bozmayın moralinizi ailelerde haliyle en iyisini istiyor çocukları için siz bide biraz olumsuz konuştuysanız onlarda telaşlanmıştır. 1-2 güne onlar düzelir sizde düzelirsiniz. bunu yaşayan sadece siz değilsiniz.
  • ardaa1912 A kullanıcısına yanıt
    takmayın o kadar daha lys var sınav zorsa herkeze zor tercihlerde sabit bir puan sistemi yok sana zorsa herkeze zor sadece lys çalışın son 2-3 ay dişini sık lys seni baya yükseltir sakin olun
  • Bende zor uyudum, şimdi birde kalkıp okula gidiyorum uykum vardı ama beynim uyumuyordu ister istemez bir şeyler soruyorum kendime

• ardaa1912 A kullanıcısına yanıt
    Mezunum, bu sene hic almadigim kadar dusuk bir puan alicam buyuk ihtimal. Napalim hayirlisi buymus deyip gecicez belki emeklerimizin karsiligini lys de kat ve kat fazla aliriz..

• Dün 15'ten beri yataktan çıkmadım karanlıkta mal mal etrafıma baktım. Sınavdan çıkınca boğuluyo gibiydim resmen. Annemler desen bi şey demedi fazla ama hal ve hareketleri yeterince şey anlatıyo zaten. Moralim aşırı bozuk geçen seneden kötü gelirse naparım boşuna mı mezuna kaldım ben. İlk defa bi sınavda ağladım lan ben
  • fen kolay sosyal biraz daha zor mat baya zor türkçe zordu arkadaşlar . sıkmayın canınızı
  • ailene sınav hakkında ilgi vermeseyin ya da iyi geçti deseydin 1 hafta daha rahat ederdin. olur kardeşim yapacak bişey yok. bende 450 civarı bekliyodum ama 420 falan gelecek heralde dert etme herşey olacağın varır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.