Şimdi Ara

Uzak Bilgisayardan androide bağlanma (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir içerisdeki android cihaza başka bir uzak ağdaki pc den nasıl bağlanabilirim. Örneğin ev ağında Pcden ftp ile 192,168.1.1 ile bağlanabildiğim android bir cihaza uzak bir bilgilsardan hangi ip ile bağlanmam gerekli. Bu ip yi nereden öğrenebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapsikoli -- 2 Ekim 2013; 18:10:44 >

• 1- ttnet ten sabit ip satın al.
    2- noip ,dyndns gibi sitelerden bedava sabit ip için gerekenleri yap.
    3- ulaşmak istediğin bilgisayarı paylaşıma aç
    4- modemden bu bilgisayara port yönlendirmelerini yap.
    5- sabit ip ve bedava ip için modem ayarlarını yapmayı unutma.

bunları internetten araştırarak ulaşabilirsin.

veya teamviwer gibi remote desktop programları kullanabilirsin.
  • dirgen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. yanıt için Detaylıca tarif etmişsin. Ancak Ben soruyu sorarken önemli bir detayı belirtmediğimi farkettim Ben ağdan ip ile media playera bağlanıyorum. Böylelikle media playera bağlı tğüm hardiskleri ve arşive erişebiliyorum. media playerın işletim sistemi android.

Team weaver mobilden sadece pc kontrolü yapabiliyorsun. Pcden mobil cihazı kontrol edemiyorsun. Ayrıca muhtemelen bu dediğin yöntemler ile de mobil cihazı kontrol edemeyeceğim?
  • Merhaba, kendi sorunumu kendim çözdüm. Teamviewer ın google play de iki adet uygulaması mevcutmuş. Ben diğerini yüklemiştim. Teamweaver quicksupport ile PC den android cihaz kontrol edilebiliyormuş. Cihaza bağlanabildiğim için bir şekilde dosyalara da erişebiliyorum. günlerdir bununla uğraşıyorum. 50 yöntem denedim. Yüklediğim Teamviewer uygulaması olmuyor diye, en basiti gözümden kaçmış.

Kalabalık yaptım. Afedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapsikoli -- 2 Ekim 2013; 18:11:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.