Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]
(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
Orijinalden alıntı: streamin
Bu olay'dan sonra hala alışveriş yapabilen var mı ?
quote:
r10.net 'ten sharer nickli arkadaş açıkça belirtmis bundan böyle türkiyeye kayıtlı paypal hesaplarınızdan yurtdışına para transferi yapamayacaksınız (paypal bakiyenizden).Ancak kredi kartınızdan dogrudan alısveris yapabilirsiniz .Hani artık paypal 'i kullanmanın espirisi ne olacak cok merak ediyorum !
quote:
PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.
Emre Bey, PayPal şu an için yurtdışı ödemelerinde yalnızca kredi kartınızı kullanmanıza izin verebiliyor. Türk Lirası veya diğer para birimlerindeki PayPal bakiyenizden yurtdışındaki bir Paypal kullanıcısına ödeme yapmanız henüz mümkün değil.
Reddedilen yurtdışı ödemenizi kredi kartınız aracılığıyla yapmanızı öneriyorum.
evet şaka gibi , acaba bizim güzel ülkemize özel bir durum mudur her zamanki gibi ?
Ben de başka sitede paypalımı kulllandım ama kredi kartı istedi. Belki siteye özeldir sandım (bazı siteler illa kredi kartı istiyor). Sonra vazgeçtim. Demek böyle bi saçmalık çıkarmışlar. Biraz daha yaygın olsa Webmoney, Moneybookers veye LibertyReserve kullanacaktım da yok.
alertpay bankamatik kartı özelligi ile dikkat çekiyor , denenebilir ancak yaygınlıgı az gibi.
quote:
alertpay bankamatik kartı özelligi ile dikkat çekiyor , denenebilir ancak yaygınlıgı az gibi.
benim garanti bankamatik kartım var teşekkür ederim master card iyidir
19 dolar'a getirttigin kart ile paranı dolar olarak diledigin bankamatikten cekebiliyorsun ..işlem ücretleri ve ayrıntılar
21 Aralıkta verdiğim anahtarlık hala gelmedi. Kesin postacı evi bulamadı adamlara geri gitti. Neyse 1,5 $ın lafını yapmam ama PTT kullanırken dikkatli olurum bir daha.
quote:
19 dolar'a getirttigin kart ile paranı dolar olarak diledigin bankamatikten cekebiliyorsun ..işlem ücretleri ve ayrıntılar
çok pahalıymış benim garanti mastercard var ondan para atsam olmazmı yani? zaten geri çekme gibi bi düşüncem yok alacağımı alırım
bu sabit ciddi geliri olan ve parasını dolar olarak cekmek isteyenler icin .Sonucta evet hesap kesimleri ve kart ücreti ciddi bir bedel.Paypal alternatifi istendigi icin aktardim
En iyi alternatifler; alertpay ve moneybooker şu an icin ancak hicbirisi paypal 'in yerini kesinlikle alamaz.
1 ay önce istediğim mini lighsaber anahtarlıgım hala gelmedi 1.86 dolarım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
1 ay önce istediğim mini lighsaber anahtarlıgım hala gelmedi 1.86 dolarım gitti
Bende bundan istemiştim. Siteden mi acaba? Hoş 2 ayı geçti gelmesi lazımdı ama.
Dolar çok yükseldi, şu an alışveriş için çok kötü bir zamanlama. Tablet PC almaya niyetlenmiştim ya!
150 euro altı tablet pc 'mi var ?
Paypal'ın yurtdışı alışverişlerinde kredi kartını zorunlu kılması alışverişleri batırdı. İşin kötü yanı paypala alternatifte yok.
ben mi yanlış düşünüyorum ama ebay da ürünleri arattığım zaman çok daha ucuza da buluyorum, üstelik kargo açısından hiç bir sorun yaşamadım ebay ile.
en az 30 dolar kargo bedeli eklemek lazım onlara tabi 150 euro yani 200 dolar civarini gecmemeye bakın.Ayrıca satıcıya tekrar tekrar sorun tr'ye cidden yollayacak mıymış diye..Bazen pürüzler çıkabilmekte.
kargo konusunda ''ebay '' ile ilgili konusuyorduk dostum , link icin de tesekkurler simdi inceliyorum aleti.
yılbaşından önce deal ' dan ürün siparişi verdim.kargo ya verildi dedi hala gelmedi
ne zaman gelir bunlar arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cnr22
yılbaşından önce deal ' dan ürün siparişi verdim.kargo ya verildi dedi hala gelmedi
Chinese lunar ve hong kong bayramları yeni bitti, mart ortasına kadar gelir ürünleriniz.
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
quote:
Orijinalden alıntı: cnr22
Chinese lunar ve hong kong bayramları yeni bitti, mart ortasına kadar gelir ürünleriniz.