Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
216
Favori
315.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • aliexpressten aldigim seyler 25 gunde falan turkiyeye gidiyor fasttech 15 gun efun.top 15 gun gearbest 25 20 gun arasinda

almanyaya 40 gundur gelmedi aliexpress 2 tane kulaklik siparisi verdim hala beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez ptt bir ürünümü yedi, afiyet olsun. sabah sabah sinirlerim bozuldu. gitti para. şimdi ne yapabilirim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

ilk kez ptt bir ürünümü yedi, afiyet olsun. sabah sabah sinirlerim bozuldu. gitti para. şimdi ne yapabilirim bilmiyorum.

Ben anormal bi durum göremedim sıkıntı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelwiN kullanıcısına yanıt
    Anormal durum ve sıkıntı yok. Yahu ürün gelmedi. Dahası ne olabilir. Ha gelmemesi yenmesi normalse haklısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

Anormal durum ve sıkıntı yok. Yahu ürün gelmedi. Dahası ne olabilir. Ha gelmemesi yenmesi normalse haklısın.

Ben de yaşadım bu durumları, gittim şubeden aldım. Evde olmadığım için bırakmamışlar. Sizde bi şubeye uğrayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelwiN kullanıcısına yanıt
    Koca Plazayı kapatıp bi yere gidecek halimiz yok, ki geldik bulamadık desinler. Keşke vaktim olsa gitsem kendim alsam. Merkezden uzağız ve İstanbul trafiği malum.

• 444 1 788 i aradım sağolsunlar ilgiyle dinleyip yardımcı olmaya çalıştılar ve paketin kontrollerini yapıp 21 ocak 2016da Ümraniye posta dağıtım merkezine ulaştığını ve paketin akıbetini oradan sorgulamayı söylediler. 0216 521 4309 nolu numarayı arıyorum fakat telefonlara bakan yok, operatörde hep bi meşgul.
    Paketime ne olduysa Ümraniye posta Dağıtım merkezinde olduğu kesin.

• Everbuying'den sipariş geçmiştim 14 Ocak'tan beri En route to DHL eCommerce Distribution Center diyor bir ay geçti bu kadar gecikmesi normal mi takip kodlu ürünün?

• Buy in coins ten sipariş verdim karttan para çekilmedi banka kartı burada da böyle yazıyor ne yapmalıyım?
  • Amerika'dan gelen kargom havaalanında bekliyor 7 gündür takip koduna göre, nasıl ulaşabilirim bilgi edinebilirim? Havaalanına gitsem kendim alabilir miyim?
  • Hort
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.