Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
216
Favori
315.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpress den 2 tane telefon kılıfı sipariş verdim kargo takip numarası A000191501160735 bunu gönderdi arkadaş kargo şirketi de flytexprees diye gönderdi sorgulama yapıyorum ama 15 gündür aynı ekran çıkıyor ve herhangi bir değişiklik yok ocak 15 de sipariş vermiştim acaba bu siteyi bilen eden kargomu sorgulatıp nerde görebilir mi? Duruma göre anlaşmazlık seçeneğinden iptalini isteyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim ptt yurt dışı sorgulamadan kargo gözükmüyor.
  • beyler ebaydan açık artırmayla ram alacağım. Kargo ile birlikte 22 dolar falan yapıyor. Sizce nasıl kazıkmı?
    http://www.ebay.com/itm/4GB-Apple-Mac-memory-1600Mhz-DDR3-SODIMM-2x-2GB-modules-/251836678042?ssPageName=ADME:L:PMR:US:1123
  • Konuyu canlandıralım

Buyincoins'ten senelerdir alışveriş yaparım tek seferde gördüğüm tüm ürünlerde geçerli en yüksek indirim bu oldu:

22.Mart'a kadar tek kullanımlık %10 kupon: BICBIGSALE Süre uzun değil benim gibi kıyıda köşede bekleyen siparişiniz varsa acele edin
  • çinden küçük bir ürün sipariş edeceğim. kargo bedeli ne tutar ortalama bileniniz varmı. ürün su bardağı büyüklüğünde birşey.
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    nereden alacaksanız? %90 site zaten ücretsiz gönderir Çin'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

nereden alacaksanız? %90 site zaten ücretsiz gönderir Çin'den

alibaba yada ebaydan hocam.
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    Alibaba'da perakende satış yok. Ebay'de de çoğu zaman kargo ücreti ürün ücretinden fazla tutar değmez.

Diğer bildik Çin sitelerine bakın. Ürün linkini paylaşabilir misiniz?
  • sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurderByDeath -- 8 Ocak 2016; 17:29:31 >
  • bangood siparişim geçen ayın 24'ünde Türkyie'ye giriş yapmış arkadaşlar ama tracking numarası FLT ile başladığı için PTT üzerinden takip edemiyorum, hala teslim edilmemesi normalmidir, Türkiye'ye gelen ürünün ortalama dağıtım sresi ne kadar sürüyor?
  • RC041785285MY Malaysia Post ile gelicekti arkadaşlar.

Bu şekilde yazıyor , BUNDAN Sonraki işlem ne olucak ? Kaç güne gelir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

bangood siparişim geçen ayın 24'ünde Türkyie'ye giriş yapmış arkadaşlar ama tracking numarası FLT ile başladığı için PTT üzerinden takip edemiyorum, hala teslim edilmemesi normalmidir, Türkiye'ye gelen ürünün ortalama dağıtım sresi ne kadar sürüyor?

yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaslar merhaba,

Elimde satilik rayban RB2132 1. Kaltie gunes gozlugu mevcut detaylar linkte mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109161528&p=1#109161528

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress'ten ürün geldi,bir aksesuarı eksik çıktı,satıcı China Postla gönderirim dedi ben dedim çok geç olur,çünkü otomatik onaya 20 gün var,hızlı postayla gönder dedim,1-2 gün mesaj yazdım
    baktım cevap yokibugün dispute açtım,satıcı tamam GÖNDERİRİM HIZLI POSTAYLA DERSE disputu claime çevirmem lazım değil mi,hiçbir şekilde onun teklifini kabul de etsem dispute'u iptal etmem...bu çinliler fırlıldak adamlar,insan gibi rica ettik,kabul etmedi...
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM..
    RG239880558CN takip nolu kargom 5inde pekin havalanından ayrıldı dediği halde ülkeye giriş yapmadı.

Yardımcı olabilirmisiniz?

Sayg.
  • Bugün pakedini teslim almışsın görünüyor :) güle güle kullanın
  • fransiz33 kullanıcısına yanıt
    ÇOK TEŞEKKÜRLER MUTLU OLDUM!!
    satıcıyada parasını paypalldan aktardım oda mutlu bende valla ufacık güzel bişeye benziyor eve gidip ps4 le deniycem darısı sizin başınıza..

Sayg.
  • 70038759997 bu takip kodlu paketim hala gelmedi 25 gün oldu normalmi.
  • Arkadaşlar 7 Ocakta kargolanan ürünün takip kodu tarafımla paylaşıldı ama sistemde çıkmıyor..

Normalde 2 günde çıkması lazımdı..

Dolandırıldım mı?

RG255278386CN

Sayg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP_67823 -- 11 Ocak 2016; 8:54:30 >
  • sabırlı olun :) haftasonuna denk geldiği için henüz takip kodu tanımlanmamıştır.
  • bu china post bir ilginç ya, 3 aralıkta verdiğim sipariş daha yeni ülkeye giriş yapmış, 14 aralıkta verdiğim sipariş ise Türkiye'ye gelmiş ve dağıtıma çıkarılmış bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 11 Ocak 2016; 10:12:54 >
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.